Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Hristos a inviat!
Cu intarziere, stiu, dar e prima zi cand deschid computadoru....si asta pt a vedea ce mai faceti. Nu am citit din urma ca nu am timp...astept sa se trezeasca Zambiliciul si sa mergem la plimbare. Ieri am fost la taranoaia si am facut ravagii, am zambit si chicotit la toate babele si am ajuns acasa cu o multime de oua rosii....sunt cam necajita cand vad ca Razvan nu prea papa (o fi"Greva sugarului"
) si bb al meu la aproape 5 luni are 6.550 iar David a lui Florinini are 7 kg si ceva la 3 luni....asta e....al meu o fi ca Diana Monicai, cu oase usoare si super atomic....
Va las ca urmeaza sa ma chinui cu cele 10 lingurite amarate de supica si apoi AFARRAAAAAA....e o vreme superba la Bistrita!
Va tucam apasat pe toti bebeii si toate mamicile!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata fetelor,

Noi am stat acasa de Pasti,socrosenia a petrecut cu neamurile acasa la ea, nu a vrut sa vina la noi si pt. asta o taxez O sa-i reprosez peste n ani de Pastele din 2006 Vad ca a inceput sa faca si prostii, de unde pana acum in fiecare an ne dadea cate 50 euroi la fiecare, anul asta a cumparat un mixer si atat...asta ar fi cadoul pt. mine si Angelos iar pt. Giorgos....hahahahaha.....cred ca nu e sanatoasa.....o camasa cu maneca scurta si asta ar fi pt. botez noi avem botezul in august Mixerul nu stiu ce are ca nu primeste curent.
Irina felicitari pt. Mario!!! 8 kg!!!! Tu spui ca nu insisti sa pape daca nu mai vrea, dar.....faza este ca el vrea si papa foarte bine Al meu dimineata nu a papat bine, doar 40 ml gris cu lapte la 7 si pe la 10 inca vreo 60 ml....acum astept sa se trezeasca sa-i dau piure de legume si sa iesim afara.
Anda parca tu spuneai ca ati facut astazi vaccinul? Sper sa nu se lase cu febra si dureri pt. Mark noi ne ducem in a doua sapt. din luna mai pt. urmatorul vaccin.
Giova te-ai intors de la Alba? Cum s-a prezentat Marcolino?
Catalina voi?
Mirela chiar ca o sa ai program nasol cu sv. dar e bine ca ai gasit ceva si ca e si mami la voi. Pupicei lui fratelo Dani
Deea asa tin si eu apa fiarta in termos! Pun dimineata si seara pe la 23.00
Fetelor mie nu prea mi se pare normal sa nu bea Angelo ceai la 4 luni....il mai pacalesc uneori iar cand nu vrea ii dau cu lingurita cat pot...cu lingurita il bea bine Ieri o luasem razna....vazusem pufulet de par blond deasupra la putzulica si am spus ca trebuie sa mergem la dr. neaparat ai vostri au asa pufulet mic? Angelo are si pe picioruse ....pupici la toti bebelinii si mamicile lor Monici, Ana, Mira, March,Ursulina,Cuscra si fetele de peste ocean,etc.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Maraki acum m-am uitat si eu dupa pufulet blond pe la putica si picioruse...NU AVEM! In schimb avem "mustata", tot asa din pufulet blond, dar se vede mai mult la soare
Dupa amiaza mergem la vaccinul de ...4 luni, va dati seama ce ma mai amana tantiile astea! L-am rugat pe Cristi sa vina mai repede de la serviciu (adica sa nu mai stea la ore suplimentare, ca programul e gata la 16.30 )sa mergem impreuna, ca daca plange cum a plans la vaccinul de la 2 luni eu imi iau campii!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

HRISTOS A INVIAT!
Reusesc si eu sa intru ... am fost plecati la sat, undeva in Bihor, intr-un sat de munte superb. Filipelu s-a simtit tare bine acolo, a dormit la greu si a fost cumintel. Si noi ne-am intors cu multe oua ... Pun mai tarziu cateva poze de acolo.
Maraki sa si ca si eu am observat zilele trecute la Filipelu un pic de pufulet galben desupra de putulica ... o sa verific si pe picioare. Eu m-am gandit ca e ok, dar m-ai pus pe ganduri. Poate e din cauza hormonilor ...

pupici

Angi de motanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Ioana tu ce supa ii dai lui Razvanel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Ioana ce vaccin face Razvanel ... din-ala gratuit?
Sa sti ca am constatat ca bebeii sufera mai tare dupa vaccinul asta gratuit ... habar n-am de ce. Si Filipelu meu a plans rau de tot dupa el.

Am pus poze.
pupici

Angi de motanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetele!
Cum ati petrecut de Paste?
IOANA, bafta cu vaccinul azi! Ce vaccin ii faci?
IRINA, grasunel, nu gluma, Mario!
MIRELA, bafta cu serviciul! Te obosnuiesti tu cu ritmul asta!
ANDA, bafta cu traducerea! Pupici lui Mark!
MARAKI, si Ayan are pufuletul ala de care zici tu. Dar il are de cand s-a nascut. Eu cred ca e ok, nu mi-am facut griji din asta.
NICO, faci cozonaci? Eu nu ma bag la din astea grele. Bravo!
Eu am facut o infectie la un deget de la picior, de la o ungie, cred ca este intrata in carne. Am mers la doctor ieri si mi-a dat un tratament si mi-a zis ca daca nu se vindeca pana sambata trebuie sa ma taie pe acolo sa scoata infectia. Mi-e frica de nu mai pot! Asa ca zilele astea nu pot sa ies din casa decat daca e super cald ca sa pot iesi in papuci, ca in adidasi nu se pune problema.
Ayan e cam agitat, am mancat eu ieri o prajitura cu multa cacao si cred ca nu prea i-a convenit. Noaptea doarme pana la ora patru dupa care suge din ora in ora. e mai mult un rasfat zic eu, ca nu suge mult, e ca un fel de suzeta tata pentru el.
Revin si eu cu o intrebare: fetele cu baietei, cum le puneti putulica, in sus? Ca mie asa mi-a zis dr. sa o pun, dar asta inseamna sa schimb 100 de bluzite pe zi, ca se uda la fiecare pipi.
Si mai vreau sa va intreb ceva: eu am albumul cu Ayan pe yahoo photos la adresa mea. Pot sa transfer albumul integral pe yahoo photos la bebeianfeb? Ca mi-e greu sa incarc pozele in ambele adrese. Apropo, am mai pus poze noi.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Canda sa stii ca depinde de la bebe la bebe cu vaccinurile....al meu a facut Infanrix hexa si a plans rau de tot iar acāsa s-a simtit foarte rau pana a doua zi....mi-e groaza cand ma gandesc la urmatorul peste doua sapt. ...foarte greu l-a suportat....De pufulet eu ma gandeam la pubertate precoce doamne fereste!!!!! Instantaneu mi se umpluse ochii de lacrimi ieri cand am vazut Giorgos cand s-a uitat a spus ca daca mergem la dr. o sa creada aia ca nu sant sanatoasa pt. ca se vede daca te uiti atent nu asa la prima vedere.....Mamicilor mai scrieti cele care vedeti la baietei pufulet blond.....sa fiu mai linistita
Crisu parca tu ai intrebat de supica...intra la mamici de noi-dec, ele au pe prima pagina amanunte despre diversificare( sper ca nu ma insel )
Ioana bafta cu vaccinul!!! Poate de data asta o sa fie mai usor

Monica

Mergi la inceput

Alina mie nu mi-a spus dr. sa-i pun putzulica in sus ( nici moasa ) Cred ca asta era valabil pe vremea cand era Robert mic si nu erau scutece de unica folosinta pe piata ,atunci aveau scutece din finet si nu se puneau sa fie largi la putzulica. Iti doresc sa scapi de chirurgie Am incercat sa intru la tine in album si imi cere parola ...nu se deschide .....nu cred ca poti muta albumul direct la bebeianfeb....pupici lui Ayan rasfatatul

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Am gasit, multumesc.
Mamicile care ati inceput diversificarea...cate mese de lapte aveti pe zi? La mine gogosica are 3 a cate 160ml si una de cereale.O fi suficient? Dar mai mult nu poate.

Mergi la inceput