o agentie de turism serioasa?

o agentie de turism serioasa? | Autor: mari79

Link direct la acest mesaj

Anul acesta eu si sotul meu ne-am hotarat sa iesim si noi in lume, ca am facut destule concedii in tara si ne gandim sa ajungem si noi pe meleagurile Greciei , asa ca hai sa ne interesam de oferte , dar sunt atatea ag. de turism...si am auzit de pe la altii ca si-au cam luat plase si vreau si eu unele sfaturi, daca se poate cu privire la agentii serioase sau daca ati fost plecati in Grecia la vreun hotel pe care sa mi-l recomandati ..., sau o agentie de care ati fost multumiti, pls

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serban spune:

Buna. uite un site: http://www.elitetours.ro/viz_tari_dest.php?id_categorie=59. MI l-a recomandata cineva care a lucrat in domeniu ca sunt preturi bune.

Numai bine, Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi am fost acum 2 ani in Italia cu www.bestcomtur.ro/" target="_blank">bestcomtur, a fost totul ok. Am platit un avans, apoi am primit prin fax contractul, l-am semnat si l-am trimiis inapoi, am platit restul si am primit voucherele prin posta. Am tinut legatura doar telefonic si prin internet, dar au fost foarte seriosi, iar hotelul si conditiile au fost cele prezentate. Ti-i recomand cu caldura, vad ca au multe oferte in grecia.
Vacanta placuta!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

www.cristanatour.ro

Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Amo fosta colega de facultate care are agentie de turis, e de treaba si este seriaosa.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari79 spune:

Multumesc muuult pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

noi am fost de 3 ori cu www.astravel.ro si n-am avut nicioadta nici o surpriza neplacuta.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

quote:
Initial creeata de mari79

Anul acesta eu si sotul meu ne-am hotarat sa iesim si noi in lume, ca am facut destule concedii in tara si ne gandim sa ajungem si noi pe meleagurile Greciei , asa ca hai sa ne interesam de oferte , dar sunt atatea ag. de turism...si am auzit de pe la altii ca si-au cam luat plase si vreau si eu unele sfaturi, daca se poate cu privire la agentii serioase sau daca ati fost plecati in Grecia la vreun hotel pe care sa mi-l recomandati ..., sau o agentie de care ati fost multumiti, pls

Eu lucrez la o agentie de turism cu stanse legturi in Grecia (patronii sunt grec si americanca) Te astept pe PM pentru detalii
Merita sa-ti faci vacanta acolo, e mai convenabil si e altceva !
Ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

Am fost in luna de miere in anul 2002 in Grecia , mai exact in Paralia Katerini cu SUN HOLIDAY.A fost cazarea la un hotel f. frumos, cu micul dejun inclus in pret, hotelul era f. curat, si mancarea f. buna,bufet suedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari79 spune:

V multumesc pentru ajutor si sper am vb la o agentie sper sa se rezolve cat mai repede , asa ca pot sa declar inchis subiectul sper ca definitiv

Mergi la inceput