Care este idolul tau ? (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Pai eu zic ca e ok, da ma grabesc rau, lasa-i acolo spre studiu la intoarcere - ca doar n-o sa-mi placa femeile
Le-ai gasit bine kopile

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Sa vedem pe care -l votam, e de lucru aici

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Io-i votez pe toti....ca din cind in cind nu strica putina aglomeratie.....

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Sint fortata de imprejurari sa-l votez doar pe idolu' nr.3 pentru ca 1 si 2 mi se par cam...nu stiu cum sa zic...aha...glossy!
Prea glossy for me...

Cel putin la link-ul cu idol 1, este unul (scrie sub el C-Thru Silk Kitten( auzi, Kitten..) Short $17.40) ...va rog eu frumos...nu-l priviti indelung, o sa va strice seara cu dantelutza aia...
Mie mi-a provocat ceva intre si ris cu lacrimi, din ala care taie cheful in momente importante...

Mi-a adus aminte de-o faza, petrecuta in 1989, inainte de chestia aia, ce-o fi fost ea, aia cu impuscaturile....
Aveam o prietena (si-o mai am si acum) ce abia se maritase si i se parea pur si simplu o corvoada sa faca stiti voi ce..mai mereu gasea pretexte sa se sustraga, ba ca o doare capul, ba ca-i obosita etc.

Insa existau momente cind chiar nu mai putea sa zica "nu" si fiindca era speriata ca o sa ramina insarcinata si pierde serviciul, cumpara prezervative tot timpul ca sa faca provizii, era obsedata sa aiba zeci de prezervative in sertar, cind veneau femeile din Rusia si de prin occident cu marfa, ea asta cumpara: prezervative!

Odata a cumparat un pachet cu 10 bucati, un pachet foarte dragutz negru lucios cu scris auriu, foarte atragator. Si cind a venit momentul sa spuna "da,hai odata!" i-a dat pachetul si l-a trimis in baie sa-si puna "guma" (ca asa ii spunea ea..) ca cica nu suporta sa se uite.
Stinge ea lumina si asteapta sa se intimple cit mai repede...cind colo dupa 10 secunde iese barba-su si aprinde lumina, imbracat tot in pijama fluturind un prezervativ si tipind:....."ce-mi dai mie de astea...astea-s pentru "murit" nu pentru bip* bip* bip* censored....
Hahahhaa!
"Gumele" erau negre si in virf aveau o funny face galbena, cam ca asta:
Adevarul este ca dupa ce i-au trecut nervii, au ris cu lacrimi iar prietena mea a fost fericita ca a mai scapat inca o seara. Cind mi le-a aratat si mie, am ris si eu si am avut aceeasi reactie si cind m-am uitat la domnul cu chiloti cu dantela...

Asa ca ramin la idol nr.3! E un pic mai "serios"...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

daniela_b – cand ai inceput povestea, m-am speriat ca o sa ne pui o poza elocventa cu „guma” respectiva........

Oricum, din descriere nu am aflat daca avea aroma de capsuni – poti veni cu ceva precizari in aceasta directie ???

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

Mergi la inceput

Ce mai conteaza aroma?
Mey,da' prietena asta a ta,era timorata rau,a fost pe la vreun psiholog de atunci?
Mai e cu sotzul respectiv?(Nush de ce cred ca nu)

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Intii si intii, vreau sa-l nominalizez pe Dennis Hopper, peste doua zile implineste anii (e taurrr, n-are cum sa nu-mi placa...cit despre Easy Rider..ce sa mai spun?)
Si sa pun si o poza mica..

http://www.imdb.com/name/nm0000454/

off topic:
prietena mea a dat de gustul corect!
Pina la urma era o chestiune ce tinea de felul in care i s-a tot spus ca e "gresit" sa-ti placa sexul ( asa ii spunea mama ei..) insa pe parcurs s-a lamurit ce si cum. Asa ca azi e fericita posesoare a aceluiasi sot nostim si pasional!
S-au dat pe brazda reciproc asa ca prezervativele au acum un gust mult mai bun!!! (oare am voie sa spun asta pe forum?)

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Se pare ca ai,din moment ce n-a zis nimeni nimic.....bine ca s-a rezolvat problema si sint fericiti amandoi....

Cit despre idol.....io=l votez!
Restul lumii vad ca da din ce in ce mai rar pe aici....

BRENDA

Mergi la inceput

Da, vara se reolva treburile

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Era gata sa raspund la subiect, dar eu cind ma gindesc la idol inteleg altceva decit barbati dezbracati. Adica un exemplu demn de urmat in viata.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput