Care este idolul tau ? (11)
Raspunsuri - Pagina 7
arinna spune:
Cred ca nu vrea pe DC...eu am deschis alta pagina si am copiat linkul sus , l-am vazut...
Adica am vazut poza ca imaginea e cam mica...
Nu-i rau...da nu-mi spune nimicCred ca in film e cu totul altceva decat poza asta...
........................
Knowledge is power!
Elise spune:
mie mi-a plakut omu' in context.
acu', daca-l scoti de acolo si-l bagi intr-o poza mica, s-ar putea sa nu mai aiba acelasi impact, desigur....
PS: m-a intrebat shi barbatu-meu aseara cind scotoceam dupa poze "ce faci, iti cautzi blondu' pe net?" ... asa ca... nt nt tn, devine suspect. A vazut omu' ca m-am uitat la un film INTREG....
Elise
arinna spune:
Poate numai in conditii la fel de speciale sa ma uit si eu la un film intregBlond?...e bine !
........................
Knowledge is power!
Delidana spune:
Idolul meu este www.depechemode.ro/pictures/walls/band06_832.jpg" target="_blank">aici si www.depechemode.ro/pictures/walls/pta1.JPG" target="_blank">aici. In ambele poze este vorba despre tipul din extrema stinga. Are o voce nemaipomenita, daseaza super s.a.m.d.....
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
arinna spune:
Aha,aha, merge
Frumoase pozele...dulci catei, buni de pupat ...Tu esti acolo, blondutza?
Nu stii pe cineva care vrea unul de curte ? E vai de el...
Cine vrea catel de curte bun si care a nimerit-o prost?
........................
Knowledge is power!
brendamitran spune:
Io nu-l vad pe tipul ala si pace.....
Si nu mai am nici rabdare,ca nu mi-e bine deloc.....
Gasiti altul......vizibil....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Elise spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Io nu-l vad pe tipul ala si pace.....
Si nu mai am nici rabdare,ca nu mi-e bine deloc.....
Gasiti altul......vizibil....
io-l vreau p'ala nu pe altul!!!
adik dupa ce ca nu v-a plakut mielu' mi-l omoratzi asha repede si pe asta, care-i angelik????
nah...ma apuk de cautat poze vizibile...dak ma vede barbatu' vin sa dorm la voi!
Elise