Zalauance !!! la apel...
Raspunsuri - Pagina 12
claudiasabou spune:
Azi va intalniti pe platou?Poate reusesc sa ajung si eu pe acolo .
Ioana felicitari ca ati ajuns pe prima pagina,ai un baietel superb ,sa cresteti mari si sanatosi.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
claudiasabou spune:
Pe unde sunteti fetelor?Ati iesit afara cu ingerasii vostrii?Rebeca doarme de la ora 12:30 asa ca am reusit si eu sa stau un pic mai mult pe net.Va pup si mai vin.
poze Rebeca
Bimilit spune:
salutare gasca!!!!!!!!!!!!
mama da ce activitate aici la noi.nu poci pt ca sa crez.
noi acuma am venit de la plimbarica.doamne ce ne place afara.matei isi bea lapticu .cand se trezeste iesim iar afara.ura!!!!!ura!!!!!!
claudia bine ai revenit printre forumiste.hai ca mai ai putin si incepi lucru .asa ca posteaza cat mai ai timp.chiar ce faci cu Rebeca? unde o duci?sau ti-a gasit tanti?
elutza ma bucur pt ca ai laptic.doamne cat te invidiez.nu te musca mihaita?
ioana da tu pe unde esti? ai fost afara cu Luca?
adriana esti ocupata de nu intri la raport?
fetelor va tzuc si mai vin...........
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
claudiasabou spune:
Bianca nu imi aminti ca incep lucrul ca ma apuca disperarea.Inca nu mi-am gasit pe nimeni sa stea cu Rebeca ,inca nu stiu ce voi face.Va pup, s-a trezit printesa si mergem afara.
poze Rebeca
BlueEyes spune:
Fetele...m-o prins si pe mine raceala
Ieri a fost ziua mea... Am implinit shi eu....25 de anishori...ca Mihaela
Dar am fost ieri intr-o stare... ca toate florile din lume....shi toate cadourile n-o reusit sa ma inveseleasca
Azi mi-am luat liber...ca n-am putut sa ma ridic din pat dimineatza... Abia astept sa ma fac bine, ca m-am saturat de ceai shi pat ![]()
Va tzuk... 
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PAULA scuze ca iti urez
LA MULTI ANI !

cu intarziere.insanatosire grabnica.baga ceaiuri la greu si vit C.
va tzuc si mai vin.............
!
dianaiulie2009 spune:
Salutare,salutare !!!
Sunt aici , doar ca am avut ceva de lucru urgent si nu am reusit sa intru sa dau raportul ...
Paula e bine , a dormit toata noaptea pana dimieantza la 5,55 si apoi s-a trezit de tot la 7.30 . Azi sta cu o vecina .Andreea a ramas si ea acasa sa stea cu Paula ...
AM SCRIS MESAJUL DIMINEATZA ... nu am reusit sa-l trimit decat acum ...
Va pupi ... ma grabesc la coafor ...
albumele noastre
elutaf spune:

la multi ani Paula 

Doamne Doamne ce ma fac la noapte, Mihaita doarme de 2 ore si a mai dormit azi o repriza ... astept inca sa se trezeasca sa iesim afaruca ...
bianca episodul cu muscatul a fost pe la 6 luni, dar a trecut, odata m-a muscat asa de rau ca mi-a venit sa-i dau una 

din fericire pot sa-mi stapanesc instinctele
si mai vin
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
Bimilit spune:
salutare cafengiste!!!!!!
elutza rad cu lacrimi la faza " mi-a venit sa-i dau una".te si vad cu mana ridicata sa actionezi dar piticu de pe creier spune STOPPPPPPPPP, iar tu te certi si suferi pt ceea ce ai vrut sa faci.scuze da rad cu lacrimi.
!