Cat poate dura tusea ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

luni cand am fost la medic tuseam cam ca acum, am facut si o demonstratie acolo sa vada dr cum imi sar mie plamanii din loc, Doamne Fereste, si a zis ca nu aude nimic suspect, la sotul se auzea ceva, lui i-a dat Klacid 7 zile, iar la al doilea control cica se auzea mai normal , adica era mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

dorsilia , nu e o solutie dar te ajuta pe moment - mentolul. cand ai accese de tuse ia ceva mentolat. guma tic-tac etc. sunt la farmacie niste minuni verzi chinezesti mentolate . sunt f. bune cand ai accese de tuse. de asemenea unguentul mentolat de la vicks vapo-rub te ajuta noaptea ( eu ma dadeam pe buza superioara si la baza gatului si nu mai tuseam noaptea).

Mergi la inceput

tusea e la locul ei, si disperarea-mi creste pe zi ce trece, in continuare, am baut toate gretoseniile posibile de ceaiuri si n-am rezultate.
Marti merg din nou la medic si cred ca n-am de ales decat sa-mi fac o radiografie :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Radiografie? Prietena mea a facut radiografie fara sa stie ca este insarcinata si a fost sfatuita de ginecolog sa faca avort terapeutic. Stai listita, pentru ca nu iei medicamente tine mai mult (la mine fix o saptamana) dar trece. Ai mare grija de tine!

Mergi la inceput

azi am fix o saptamana si nu da semne ca ar trece :( Poate fi bronsita oare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

A...NU!!...NU RADIOGRAFIE!!!!!!

Mergi la medic - sigur va "auzi" daca ai ceva...si daca tot nu esti ferm convinsa de "verdictul" medicului, mergi la un pneumolog - oamenii asti au vazut (auzit) atat de multe in viata lor incat nu au nici un dubiu in a interpreta o tuse sau un zgomot pulmonar.

Daca dai un "search" pe net pt. a vedea subiecte legat de tuse...vei vedea ca poate dura de la cateva zile...pana la cateva luni...

Va pupacim..si sa va faceti bine..
Mama_lui_Alex

Mergi la inceput

oioioi, nici nu vreau sa aud de tuse de cateva luni, caut cum trec sarbatorile un medic cu ureche priceputa, si-n ultima instanta, daca n-am si n-am de ales, si D-zeu nu ma ajuta sa-mi treaca tusea, o sa fac raze, ca n-am de gand sa stau sa ma uit cum se agraveaza si sa mor, sa-mi ramana copilasul ce-l am deja pe mana unora si altora

Mergi la inceput

la indicatia medicului de familie, mi-am facut o hemoleucograma si un VSH, ambele au indicat valori normale, deci ce sa mai cred ? ca tusesc asa de hobby ? (abia maine ajung la medic cu analizele)

Mergi la inceput