Dieta hipocalorica (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si eu sunt pe aici numai ca sunt inainte de..si manac ca o sparta,numai cu gandul la mancare sunt . nu va spun ca visez numai prajituri...

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Briza ,asa si eu . Visez noaptea torturi ,amandine,pateuri si nuci umplute cu crema..
Hai ca-s obsedata!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Dana, sper sa ai dreptate... ieri a fost o.k., seara n-am mai mancat nimic, am baut doar 3 cani de ceai si atat. As vrea eu sa mai slabesc, incerc sa ma tin tare (pana pot) ca ma simt foarte bine in pielea mea acum!!! Imi place sa ma uit din nou in oglinda, imi place ca incap in hainele mele mai vechi care mi-au ramas mici de mult, am curajul sa ies la strand chiar si in costum cu 2 piese- nu ca mi-ar sta prea bine, ca mai am grasime, dar nu mai arat asa de oribil, ca si acum 3 luni! Si ganditi-va la aceste mici placeri, inainte sa va asezati la masa, si poate va fi mai usor!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Am 70 kg, 1,68 cm si tinta este 60 kg cat mai urgent ca nu ma mai suport.
Rugamintea e sa mai scrieti linck-ul ala de calculeaza cate calorii avem voie pe zi. Caloriile permise se calculeaza in functie de greutatea actuala si inaltime?

Va pup
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Salutare. Cand ne cantarim?? Eu nu am avut curaj sa ma urc pe cantar de vreo 2 saptamani... naspa rau de tot.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

de 1 mai e bine? Dimineata, sa putem manca mititeii in liniste... fara stresul cantarului...
Silvana, bine ai venit! la capitolul 1 gasesti adresa... Te trec pe lista!

pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

hihihi... eu de 1 mai ies in 30 aprilie... dar e ok si asa. am sa beau mult ceai sa

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Multumesc Gabi!
Eu cate calorii pot manca pe zi? Tot de 1200? Scuze ca intreb atat dar nu stiu si de maine vreau sa ma apuc serios de treaba.

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

sincer, eu nu numar caloriile, incerc sa mananc cat mai putin. Dar iti caut tabelul cu alimente...

pozici poze noi

Mergi la inceput

[urlhttp://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/calculator/#calorii][/url] aici e linkul!

pozici poze noi

Mergi la inceput