Dieta hipocalorica (3)
Raspunsuri - Pagina 15
silvana75 spune:
Pe mine m-au ambitionat (tot) cele 70 kg dupa o saptamana de cura si am inceput de luni o dieta putin mai drastica.
Ieri am mancat multe mere iar seara (ora 18) o salata enorma de varza+zeama de la o lamaie+marar+marcov ras.
Azi de dimineata am mancat un piept de pui la gratar cu salata de varza iar cand ajung acasa aceeasi salata de varza cu toate cele.
In plus incerc sa beau multa apa.
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
gabibarta spune:
Silvana, bravo! Tine-o tot asa in continuare!!!
Gabici, si noi tot cu zuzu- si lapte, si iaurt, piticii zic ca e ffff bun! De pret as mai avea de comentat si eu, ca la noi numai din lapte trece in medie 10 litri/saptamana... asta inseamna 1 mil./luna, deja m-am gandit sa cumpar o vaca si s-o tin in balcon
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
silvana75 spune:
Degeaba m-am laudat cu dieta mea mai drastica ca aseara am facut-o lata. Am baut o bere si am mancat alune. Nasol.
Azi de dimineata am mancat o salata de varza, diseara am in meniu spanac.
Silvana si soricelu' Paul
CORNELIAP33 spune:
Pot sa spun ca am fost relativ cuminte:
dimineta cereale integrale cu lapte degresat;
la pranz -o friptura de pui la gratar cu salata verde;
la ora 16,00 -o portocala;
seara(ora 18,30) -o friptura mica de pui.
Nu e chiar putin, dar zic eu ca e echilibrat, fara fainoase, fara grasimi si mai ales fara dulciuri, fara bere si alune
, dupa cum spunea Silvana.
De bicicleta nu m-am apucat inca, caci am acvut niste instalatori sa faca niste reparatii si nu dadea bine eu sa pedalez in timp ce ei cereau una, alta. Poate in week-end..., desi am un week-end nebun. Mergem la un botez sambata si in acelasi timp pregatesc o petrecere pentru luni, pentru Rares-Costin.
Dar chiar sdaca n-o sa apuc sa ma urc pe bicicleta, poate nu apuc nici sa mananc
.
Va pup, week-end placut si dieta reusita,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
diadaniela spune:
bey,ce praf era pe sub asta!
eu va anunt solemn ca de ieri am inceput sa iau Clarinol.pam pam!
sa vedem ce-o iesi!
dieta ,bici si Clarinol! da-i Doamne!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
briza_marii spune:
Buna zi ai ales gabita! :)
Dana azi si eu am reusit sa bicilez 45 de min si apoi am iesit fuguta la o plimbare, ca eu dupa ce biciclez am o foameeeeee, mamamama! Asa am fugit de tentatii!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
briza_marii spune:
Gabi, nici nu sti cat te invidiez ca mergi la inot!!!!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta