Dieta hipocalorica (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu n-am mai dat jos nimic,da' o sa dau!
ieri am mancat o banana,o cutie de branzica de casa cu rosii ,2 mere si o portocala.vai de capul meu!
mie imi place de mor magazinul Terranova.imi cumpar haine de acolo in disperare ,da' mie tare ciuda ca nu-mi pot cumpara decat pt partea de sus. pantaloni si fuste in nici un caz ,ca imi sunt prea mici.de cate ori intru acolo zic ca nu mai mananc ,fac foamea ,ca trebuie sa intru in pantalonii lor ,da tot mananc.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Eu am tot 70 si sunt tare suparata.
Da' poate saptamana viitoare o fi mai bine!

Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

zic ca nu mai mananc ,fac foamea ,ca trebuie sa intru in pantalonii lor ,da tot mananc.

Dana

Dana da-mi si mie un ciocan in scafarlie, ca si eu tot asa zic ..si raman doar cu zisul

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Fetelor, v-am trecut datele pe lista... ce sa zic, sper ca data viitoare va fi mai bine!!! Pana atunci sa fim cuminti, bine? Vine timpul frumos, vremea de plaja, de pantaloni scurti...cum o sa aratam????

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!
ieri si alaltaieri am tinut si dieta ,am facut si sport,sunt tare. sper doar sa ma tina.
acus ma duc sa dau o raita prin magazine ,poate ma ambitionez mai tare.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

incearca niste pantaloni un pic mai micuti decat ti-ar trebui... dar totusi sa-ti placa la nebunie...poate te ambitioneaza...
Azi am mancat cozonac dar am reusit sa ma opresc la jumatate de felie...

pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

ce fain ca aveti vreme de cumparaturi... io-s prinsa cu munca la servici... . am nevoie disperata de un concediu.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Eu tot 65 kg.
Nu stiu ce sa ma fac???!!!???
Nu sunt buna de nimic, adica nu de slabit. Era o vreme cand imi iesea, dar acum.... nu mai stiu....
De azi ma apuc de bicicleta ergonomica ca sta saraca degeaba si ocupa locul in living. Am sa incep cu vreo 20 minute si apoi sa cresc i9ncet, incet si cred ca ar trebui sa nu mai mananc seara. Cred ca asta ar fi cel mai important pas, eu dimpotriva toata ziua ma abtin de la cele rele, iar seara....

Sunt foarte tare in planuri, dupa cum vedeti, dar...

Oricum eu promit solemn, ca de azi gata.
Astazi am mancat o salata si un piure de apanac si o portocala. Cand ajung acasa, mai mananc o portie de spanac si apoi gata, doar bicicleta

Va pup,

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Cornelia, eu zic ca se poate. Acum de vreo 3 zile n-am pupat bicicleta, e drept, dar am facut alta miscare.
Cu miscare zilnica, fara mancare dupa 18,00 si in rest putina mancare eu zic ca se poate!

pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

cum stati, fetele?
Iubika, unde ai disparut, te-ai lasat??
ieri toata ziua am mancat doua felii de pizza, si am baut mult lapte batut zuzu (cam scumpicel, dar fff bun). Azi voi manca mai mult fructe si salate de cruditati.
va pup

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput