Dieta hipocalorica (3)
Raspunsuri - Pagina 13
gabibarta spune:
fetele, dieta e buna, important e sa va tineti de reguli! Cel putin la mine functioneaza, sper ca si la voi va merge... sau poate eu sunt prea-prea cuminte????
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
briza_marii spune:
Cel putin la mine functioneaza, sper ca si la voi va merge... sau poate eu sunt prea-prea cuminte????
[/quote]
Yap, tu sigur esti cuminte , nu ca noi
. Bravo tie 
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
gabibarta spune:
pai nici eu nu-s foaret cuminte, dar am noroc si cu piticii...si azi dimineata mi-au mancat dejunul de 2 ori...
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
gabibarta spune:
eu m-am cantarit azi, ca maine cine stie daca apuc... am 64!
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
luxor spune:
dragutelor,dati-mi si mie o dieta ca la 35 de ani ai mei am 75 kg,si numai 1,58 inaltimea.sotului cica-i place asa dar ma simnt eu prea grasa.multumesc.pupici
briza_marii spune:
of gabita, tu deja ai ajuns la tina!! Eu: 70
si mai e asa de putin pana la nunta...
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
crisia spune:
Neatza!
Sunt prezenta la apel: 72 kg.
Sunt sigura ca sambata dimineata era mai putin, dar nu m-am cantarit si am cam mancat in weekend. Continui saptamana asta.
Pupici si spor la slabit.
Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/iulianicole
gabi_j spune:
pe mine va rog sa ma scrieti cu 66 kg
. am mai scapat de un chil. incet-incet. in schimb ma mustra constiinta ca nu am timp sa fac sport, mai ales acum ca imediat incepe sesiunea...
Felicitari celorlalte fete care au mai dat jos, si rabdare in continuare celor care nu au reusit.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
gabibarta spune:
cred ca nu am sa ma multumesc cu 64, ca mai am de unde sa sau jos:(
Mai astept rezultate, si va trec pe lista!
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
gabi_j spune:
Flory, bine ai venit. citeste prima parte a acestui subiect, si te lamuresti cu tipul de dieta pe care il tinem. Mie mi se par interesante si regimul disociat si cel dupa tipul de sange. Mai ciupesc si de acolo cate ceva, de exemplu nu mananc carne impreuna cu cartofi sau orez, sau, avand grupa sangvina A2, mananc carne rar, si atunci numai de pui, sau peste. In rest incerc sa imi fac meniul zilnic astfel incat sa nu depasesc 1200 calorii, dar sa nu fiu nici cu mult sub cota asta. Daca mananci prea putin, organismul se obisnuieste, si 'extrage' maximul de calorii din fiecare faramitura de mancare pe care o consumi.
Sunt n-shpe feluri de diete, dar daca ai probleme hormonale sau cu metabolismul, e f greu sa iti gasesti una potrivita, adica sa si dea rezultate, dar sa nici nu te simti chinuita.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'