cER SI EU UN SFAT CELOR CE CITESC AICI..

cER SI EU UN SFAT CELOR CE CITESC AICI.. | Autor: goodguy

Link direct la acest mesaj

vA ROG SA IMI DATI SI MIE UN SFAT..MA NUMESC COSMIN SUNT DIN IASI SI AM 33 DE ANI..ACUM 2 ANI AM CUNOSCUT PE NET O JAPONEZA CU CARE SI ACUM VORBESC PE NET.AM FOST IN JAPAN LA EA DE 2 ORI PINA ACUM..AM STAT IN OCTOMBRIE 2005 15 ZILE SI IN FEBRUARIE SI MARTIE 2006 1 LUNA..SINCER NU AM REUSIT SA MA ACOMODEZ CU JAPAN MAI DELOC CU TOATE CA TOATE ARATA ASA DE BINE SI FRUMOS.FAZA E CA IN MINTEA MEA SE FACE O CONEXIUNE INTRE O UNITATE MILITARA F BINE PUSA LA PUNCT UNDE E TOTUL PERFECT SI CURAT SI DISCIPLINA SI JAPAN..CAM ASA MI S-A PARUT MIE..POATE GRESESC NU STIU..E DOAR O PARERE..ACUM PROBLEMA MEA E CA JAPONEZA VREA SA MARITE CU MINE...DAR EU NU PREA STIU CUM E IN JAPAN CA VIATA..ADICA NOI ROMANII SUNTEM TOTUSI DIFERITI DE EI CA SI TEMPERAMENT..NU M-AM INTELES F BINE CU JAPONEZA SI NU MA REFER LA LIMBA ENGLEZA CA EA VORBESTE BINE SI EU LA FEL..CI DOAR LA PUNCTE DE VEDERE DIFERITE DE VEDERE SI DESTULE NEINTELEGERI PE TEMA BANILOR..SINCER VA ROG SA IMI SPUNETI SI MIE CUM E SA TRAIESTI IN JAPAN SI DACA MERITA SACRIFICIUL..EU AM MAI STAT 1 AN IN GRECIA APOI 1 AN SI 2 LUNI IN NORWAY SI AM CAM VAZUT PUTIN LUMEA..DOAR CA JAPAN MI SE PARE F "UNITATE MILITARA"UNDE TOTI FAC CA LA ARMATA TOT CE TREBUIE SA FIE TOTUL PERFECT SI TOTI SUNT DINCALE AFARA DE DISCIPLINATI...SI AM CAM FOST PUTIN STRESAT DE FAZA ASTA..IN FINE VA ROG SA IMI SPUNETI SI MIE CUM E SA FII ROMAN IN TARA "SONY" ETC..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

quote:
Initial creeata de goodguy

JAPAN MI SE PARE F "UNITATE MILITARA"UNDE TOTI FAC CA LA ARMATA TOT CE TREBUIE SA FIE TOTUL PERFECT SI TOTI SUNT DINCALE AFARA DE DISCIPLINATI...SI AM CAM FOST PUTIN STRESAT DE FAZA ASTA..IN FINE VA ROG SA IMI SPUNETI SI MIE CUM E SA FII ROMAN IN TARA "SONY" ETC..

Cosmin A

pei... pui castile si faci planton

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

..pai eu nu stiu cum e sa traiesti acolo,dar stiu sigur ca nu merita sa-ti sacrifici viata!Daca ai asa o repulsie fata de tara aceea,dupa ce ai petrecut totusi o vreme considerabila acolo,si ai o experienta,dupa care poti sa spui linistit ca poti trai si departe de locul tau natal...cred ca esti in stare si tu sa tragi concluzia!
Iar daca ea intr-adevar vrea sa fie cu tine,veti gasi voi o modalitate de a trai impreuna,stai linistit!....poate intr-o tara unde va simtit amindoi bine..oricum,iti doresc bafta,si o viata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu simt miros de troll în zona ... subiectul e numai bine facut pt a atrage anumiti forumisti ... deci atentie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

io adulmec pe james blunt no 2 .. da' fiecare cu nasu din dotare

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

..ACUM PROBLEMA MEA E CA JAPONEZA VREA SA MARITE CU MINE...DAR EU NU PREA STIU CUM E IN JAPAN CA VIATA..ADICA NOI ROMANII SUNTEM TOTUSI DIFERITI DE EI CA SI TEMPERAMENT..NU M-AM INTELES F BINE CU JAPONEZA SI NU MA REFER LA LIMBA ENGLEZA CA EA VORBESTE BINE SI EU LA FEL..CI DOAR LA PUNCTE DE VEDERE DIFERITE DE VEDERE SI DESTULE NEINTELEGERI PE TEMA BANILOR..

Pai mai "Goodguy" daca nu te prea intelegi cu japoneza si ai avut destule neintelegeri cu ea si asta fara sa fiti casatoriti, imagineaza-ti cum iti va fi dupa....
Zici ca nu te poti adapta, ca Japonia e ca o unitate militara, neintelegeri etc. Concluzia e clara: nu face pasul asta. Iar daca ea te iubeste cu adevarat si tu pe ea, sigur ve-ti gasi o cale de mijloc desi printre randuri am citit ca ea te iubeste, dar tu? Daca vrei sa evadezi din tara ta, macar alege o tara mai de aproape. Lasa Japonia pt altii mai usor adaptabili.
Bafta !!!

Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Goodguy ,eu traiesc in Japonia de 10 ani si inca simt "militaria" de care ziceai tu , deci din multe puncte de vedere noi, latinii (si nu numai)nu ne putem acomoda nici daca traim 50 de ani aici . Sunt si multe parti bune, ca oriunde de altfel, dar cel mai importatnt "point" aici este realtia ta cu "ea". Asta ar trebui sa te procupe mai intai de toate . Daca vrei sa stii mai multe (chiar si despre femeile Japoneze si cultura lor---careia "ochii de orez" acorda o foarte mare importanta), poti sa ma intrebi.
Deocamdata iti urez si multa sanatate.http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Io cred ca raspunsul ti l-ai dat singur. Nu-ti place tara, nu-ti place femeia, la ce sa faci pasul asta? Numai pentru ca arata "frumos" in Japonia? Mai sint si alte femei si alte tari Bafta!

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Daca japoneza te iubeste trebuie sa vina sa stea cu tine la Iasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Hai mai Guestus, ce s-a intamplat cu tine??? Nu te mai recunosc.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

io zic ca narancea s-a gandit sa ne faca o gluma de iepurash

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput