Luna de miere in Barcelona

Luna de miere in Barcelona | Autor: anamariame

Link direct la acest mesaj

Vrem sa ne petrecem luna de miere (care va consta in cca 10 zile) in Barcelona. Ne-ar placea un hotel de 4* dar cred ca si unul de 3 este excelent. Ne poate ghida cineva, din proprie experienta, catre un hotel cu preturi acceptabile si servicii bune? Pe internet un sejur de 10 zile la un hotel de 3* ajunge pe la 700 eur. E mult? E ok?De asemenea, orice informatii despre obiective turistice, restaurante sau magazine le astept cu mare interes.Multumesc aniticipat!Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Draga mea,
700 euro/pers este un pret bun.Nu e nici mult nici putin.
hotel nu pot sa iti recomand pt ca eu nu am fost extrem de multumita de hotelurile la care am stat,dar mancarea sa sti ca nu e stralucita la tavernele centrale si,pe deasupra,mai e si scumpa.O masa poate ajunge usor la 20-30 euro/pers.Eu iti recomanda cu caldura un restaurant gen autoservire din Mall-ul Magnum,de la parter,unde platesti 10-15-20Euro(difera) si poti manca ce vrei si cat vrei.Acolo am mancat cele mai bune paste carbonara din lume.
De asemena se mananca bine la restaurantul din fata podului(dar nu e ieftin).
De vizitat ai destul:
Sagrada Familia
Antoni Gaudi Casa Batlo
Gaudi Guell Park
the Cathedral
la Bouqueria
Aquarium
Gradina Zoologica si IN PRIMUL RAND SPECTACOLUL FANTANILOR DIN FATA PALATULUI.( E CEL MAI FRUMOS LUCRU PE CARE L-AM VAZUT VREODATA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Ana-Maria, noi am rezervat de pe site-ul www.venere.com la hotel Glories 3*, langa Sagrada Familia, pentru 4 nopti in august, la 77 euro/noapte camera cu mic dejun. Inca nu stiu sa-ti spun cum e, dar acolo gasesti si mai ieftin, si mai scump...
Pentru Anelize sau cine mai stie: spectacolul fantanii este in fiecare seara sau doar in anume zile? Si de la ce ora? Sper sa nu il pierd cumva, noi o sa stam de joi pana luni, sper ca macar in we sa fie.

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Laura, anul trecut in sezon spectacolul era in fiecare seara, la lasarea întunericului.

Anamaria, sper ca în cei 700 de euro intra si drumul si mâncarea de prânz ( altfel mi se pare cam scump 1400 euro pt doua persoane ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Anelize, multumesc mult pentru recomandarea restaurantului, chiar vroiam sa intreb si de un loc bun unde se poate manca la pret acceptabil.Laura, pe venere.com am cautat si eu, si pe multe alte site-uri, insa nu ne-am hotarat inca. Pana la urma cred ca o sa micsoram sederea noastra in Barcelona la 7 nopti si doua sau trei le vom petrece in Roma.Sibylle, pretul include doar cazare si mic dejun pentru amandoi. Drumul ne costa inca 500 eur, iar celelalte mese ale zilei trebuie sa ni le asiguram noi.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by Laura T

Ana-Maria, noi am rezervat de pe site-ul www.venere.com la hotel Glories 3*, langa Sagrada Familia, pentru 4 nopti in august, la 77 euro/noapte camera cu mic dejun. Inca nu stiu sa-ti spun cum e, dar acolo gasesti si mai ieftin, si mai scump...
Pentru Anelize sau cine mai stie: spectacolul fantanii este in fiecare seara sau doar in anume zile? Si de la ce ora? Sper sa nu il pierd cumva, noi o sa stam de joi pana luni, sper ca macar in we sa fie.

poze_cu_fetele_mele
poze_noi

laura,. din ce am vauzt eu...spectacolul e in fiecare seara. parca in jur de 9-9.30 seara, vara. eu cam pe la ora aia aparusem acolo. il vei prinde, nu-ti fa griji. te va astepta sa-l admiri.

calatorii minunate tuturor!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by anamariame

Anelize, multumesc mult pentru recomandarea restaurantului, chiar vroiam sa intreb si de un loc bun unde se poate manca la pret acceptabil.
Laura, pe venere.com am cautat si eu, si pe multe alte site-uri, insa nu ne-am hotarat inca. Pana la urma cred ca o sa micsoram sederea noastra in Barcelona la 7 nopti si doua sau trei le vom petrece in Roma.
Sibylle, pretul include doar cazare si mic dejun pentru amandoi. Drumul ne costa inca 500 eur, iar celelalte mese ale zilei trebuie sa ni le asiguram noi.

Ana-Maria

Don't worry about what people think, they don't do it very often.

ana, nu-ti vor ajunge 3 zile la roma, ori mergetzi jumai-juma...ori mai bine amanatzi roma pe alta data. e pre amare si pre aplina de frumusetzi ca sa ajungetzi sa vedetzi ceva in 3 zile....
mai ganditzi-va. succes!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

SPECTACOLUL FANTANILOR incepe la ora 7-7:30 si vara mai e un spectacoo de la 8 la 8:30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Abia astept...

poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput