Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

bine ai facut.
Bafta multa si noroc in viata.

Sanatate la puiut si voua .
Cand te linistesti asteptam vesti.Intre timp datele problemei nu se schimba si incercam sa ajutam .

Pupici pentru voi toti niste luptatori adevarati.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multa sanatate Andrei, tinem pumnii sa te faci bine si sa alergi alaturi de ceilalti copii prin parc la joaca.!!!

P.S. As vrea sa trimit si eu niste banuti ptr Andrei, se ocupa cineva de pe DC de asta sau..trimiteti-mi si mie un PM cu contul ptr donatii, va rog mult

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fagu spune:

Madau, detaliile conturilor deschise pentru Andrei sunt la /contact.htm.

Voi incerca sa rezolv conexiunea internet la noua casa cat de curand posibil. In orice caz, fiind "computer freaks" atat eu cat si Doina, in mod sigur vom gasi o solutie.

Andreiut este tot intubat, a depasit recordul de 10 zile de intubare de dupa ultima operatie, insa are o panta usor ascendenta, i-au mai scazut sedativele, asa ca din cand in cand se mai trezeste, face o fata groggy, mai da din manute, picioarute si gurita.

Numai bine,

Andrei, Doina si Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

E o veste buna, panta aceea ascendenta!
Andreiutz, tine-o tot asa si scapi tu de tuburile alea!!!

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Dragos, te muti definitiv in Germania? Sau doar pina se vindeca Andrei?

Eu ii urez lui Andrei sa isi revina rapid acum si sa se intremeze si sa fie bine!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fagu spune:

Simona, nu-ti pot raspunde la aceasta intrebare. Nu stiu ce ma asteapta acolo, si viata ne rezerva surprize.

Una dintre aceste surprize, ca sa nu-i spun un pumn drept in fata, am primit-o astazi. Am fost informati despre costurile cumulate pana acum in sistem: 200 000 EURO. Cand am primit SMS-ul Doinei am ramas cred ca doua minute blocat.

Strangerea sumei pentru nemti pare un fel de Mecca. Cum ne apropiem putin de ea, cum se indeparteaza de noi. Am senzatia ca cineva ne joaca feste. Cred ca nici acum nu mi-am revenit complet. Daca mecanismul de costuri medicale german pare fair intr-un sistem bazat pe asigurari medicale, ei bine pe noi muritori de est bazati pe un non-sistem de asigurari medicale, pe care insa le-am platit constiinciosi ca sa se bucure cine stie ce guvernant rahatos de o vila sau de un Q7 nou, ne-a dat peste cap.

Sper ca sa-mi rezolv asigurarea medicala o data ajuns acolo si sa stopez aceasta crestere galopanta; chiar daca este putin cam tarziu, niciodata nu este prea tarziu.

Vom vedea ce va fi.

Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fagu nu te descuraja! Lasa ca Dumnezeu o sa va ajute sa scapati de asta...aminteste-ti ca ne apropiem cu pasii repezi de o sarbaoare extraordinara si sper ca oamenii sa dea ceva din suflet si pentru Andrei...pentru ca merita...Va fi primul Craciun al copiilor nostri...primul...din multe alte sarbaori cu cadouri si multa iubire!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Dragos, mult mult succes in tot ce vrei sa intreprinzi!
Si multa sanatate lui Andreiut cel scump!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dragos - acum am citit ... nu pot sa cred ... si eu care speram sa fie mai putin de 180 ... lasa, Dumnezeu il iubeste pe Andrei si o sa va ajute, o sa ne ajute pe noi toti, cei care il iubim atat de mult pe Andrei ... uite ce multi suntem ... o scoatem noi cumva la capat ... Sa fie Andrei sanatos!

Capul sus!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Tine aripioara asta, voinice ...

Tot despre Andrei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Dragos, felicitari pt decizia de a te muta in Germania!
Ma bucur pt tine caci asa vei fi mai aproape de familia ta si in acelasi timp il vei putea vedea si ajuta pe Andreiut mai des. Iti doresc multa bafta la noul job pe care banuiesc ca deja l-ai gasit!
Este alarmant de mare suma pe care o aveti de platit! Cum v-ati gandit sa achitati diferenta de 120.000euro? Doamne ce ingrozitor de mult este! Poate fi vanzarea apartamentului din Buc o optiune?

Sanatate lui Andrei si putere voua, parintilor!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput