Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fagu spune:

Va multumim din suflet pentru rugaciuni si pentru incurajarile voastre. Cu asa prieteni este imposibil ca Andrei sa nu se faca bine.

Ne re-auzim peste o saptamana, sper eu cu vesti bune.

Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana405 spune:

Fagu trebuie sa vii cu vesti bune de acolo puiul vostru trebuie sa se faca bine cit mai repede .Doar sa credem in D-zeu si EL ne ajuta pe toti


Drum bun sa ai Alex ii trimite lui Andrei pupic si zice ca sa-l ajute D-zeu sa se faca bine .

Poate vei zice ca aceste vorbe sunt de la mine dar pacat ca nu poti sa-l auzi pe Alex gindeste si vorbeste caun om matur ,totul pricepe .

Alex a vazut si pozele voastre aseara cu Andrei si e zis ca u tare frumos si ca <,,sa te ajute D-zeu sa te faci bine,,


Mult Noroc

http://photos.yahoo.com/loredanasacalis]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Buna dragilor
Sunt Irina, mama lui Sebi. Nu stiu daca povestea lui Andrei a fost la "Povestiri adevarate"?. Pe noi ne-au ajutat f mult, si au insistat si cu Ministerul Sanatatii. Stim ce raspuns a dat Ministerul in cazul lui Andrei dar cei de la Povestiri nu prea accepta aceste raspunsuri si se tin scai de ei. Noi in final nu am mai cerut bani de la Minister deoarece s-au strins fara ajutorul lor.
Vreau sa va cer acordul sa ii scriu lui Ioana Maria Moldovan si sa o rog sa preia si cazul vostru.

Va pupam si ne rugam si noi pentru voi. Multa sanatate!
Astept un raspuns de la voi. Noi plecam pe 10 noiembrie in Belgia pentru transplantul lui Sebi.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Irina , raspuns vei primii abia peste o saptamana.
Speram ca si in acest caz sa se stranga suma necesara si sa primim vesti bune de la ei.

Intradevar si la noi a contat foarte mult ca am ajuns la Povestiri adevarete.Marea majoritate a banilor a venit de acolo si de la ajutorul primit din partea comunitatii DC.



Pupam bebei dulci si parinti curajosi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Eu sunt sigura ca Dragos si Doina se vor bucura daca povestea lor ar ajunge pe un post TV. Cel putin asa zicea Dragos acum catva timp. Ma bucur pentru bebelacii care au avut parte de ajutor, sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va bucurati de viata.

Eu sunt sigura ca Dumnezeu va avea grija si de Andreiutul nostru si ca intr-o zi va veni acasa sanatos si fericit ...

ANDREI, te pupam cu drag! Sa fii tare, daaaa?????


adar si MAIA(30 martie 2006)



''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Tine aripioara asta, voinice ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dragos, ne rugam pentru Andrei sa treaca cu bine peste acest test, si sa dea Dumnezeu sa te intorci cu vesti bune! Multa sanatate puiutului drag si sunt in continuare alaturi de voi!

Irina, ar fi nemaipomenit daca ai reusi sa convingi pe cei de la " Povestiri.." sa ia legatura cu Dragos si Doina! am incercat si eu , desi era cu bataie lunga, si desi mi s-a promis ca-i va contacta cineva din echipa Povestirilor, asta nu s-a intamplat! poate voi ajungeti mai usor, dat fiind ajutorul pe care vi l-au dat cu Sebi.Multa sanatate si reusita transplantului pt Sebi! stiu si povestea voastra si ma rog la Dumnezeu sa va ajute sa va intoarceti cu un baietel sanatos!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Dragii mei parinti incercati de viata,am citit cu sufletul la gura si cu lacrimi in ochi povestea voastra si ma rog din tot sufletul pt sanatatea lui Andrei.D-zeu va va ajuta sa treceti si peste asta,asa cum numai voi ati puptut trece peste atatea necazuri.Dragul de Andreiut a rezistat la toate operatiile si asta inseamna ca D-zeu va iubeste si va va ajuta.Intr-adevar,statul roman nu se implica in astfel de necazuri ,sa ajute,noroc ca ati putut pleca cu el din tara si a avut o sansa.
Va tin pumnii sa veniti cu bine acasa si sa ne dati doar vesti bune de acum in colo.
va strang in brate si va doresc multa putere pt puiul vostru
Andreea si BB Andrei de 33 sapt din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dragos - ce face Andrei, te-ai intors ??? Nu ne mai tine cu sufletul la gura ... sper din toata inima sa fie totul bine si sa intri si pe la noi sa ne dai vesti despre strea lui bebe ... de cateva zile tot intru pe aici si vad ca nu dai nici un semn ... sper sa nu fie probleme ...

Doamne, ai grija de Andrei ....


adar si MAIA(30 martie 2006)



''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Tine aripioara asta, voinice ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fagu spune:

Dragii nostri,

m-am intors aseara, si de abia acum am gasit putin timp ca sa mai scriu una alta.

Interventia a mers bine, insa dupa ce a fost transferat in terapie intensiva din sala de operatii, Andrei a facut un blocaj respirator, motiv pentru care acum il tin intubat, sedat si cu multe medicamente, asteptand ca plamanasii sa-si revina. Se pare ca a devenit foarte firav la orice interventie, orice mica destabilizare aducandu-i un mare disconfort.

La acest moment i-au redus o parte din medicamente, insa e in continuare intubat, si din cand in cand, cand sedativele nu sunt suficiente, se mai trezeste si se lupta cu aparatul. Mititelul ar plange, insa nu poate, si pur si simplu ii curg doar lacrimi din ochi.

Sper din tot sufletul sa-si revina mai repede.

Concluzii la interventie nu prea sunt, in afara de certitudinea ca pata aceea nu este o infectie. Asadar nu se stie ce Dumnezeu este acea pata, si inca stau cu totii si se gandesc. Vor contacta si un mare specialist din Munich.

Poze din perioada de dinaintea interventiei la /photogallery/Octombrie%202006,%20Andrei%20-%20Germany,%20Klinikum%20Bremen%20Mitte/index.html . Andrei a crescut, are 65 de cm, si se apropie de intrarea in limitele normale ale unui bebelus de varsta lui.

As dori din tot sufletul sa isi revina, pentru ca apoi sa ia o pauza bine meritata. Nu vrem sa mai faca vreo operatie mai devreme de noua luni - un an.

Costurile de pana acum sunt deja prohibitive, iar prelungirea acestei stari in ICU da peste cap toate planurile financiare (o zi in ICU este aprox. 1000 EUR). Medicii ne-au spus ca le este frica sa recalculeze factura.

Numai bine,

Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Buna dimineata,

Intr-un sfarsit am aflat care era problema de nu puteam eu sa transfer. copy paste nu lua decat 20 de cifre si contul are 24....

oricum am transferat cu succes 30 de ron. promit sa va mai sprijin cat mai pot si cand mai pot.

sa fiti puternici pentru bebe si sa dea Dzeu sa se faca bine! mai adaug un nume seara la rugaciuni.

Gaby


Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput