@ construit CASA!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

eu sunt la ultimele retusuri ...si data maxima de mutat 15 iulie...apoi jone VIN LA MARE, ca suntem terminati, am vindut apartamentul si noii proprietari se muta peste noi daca nu ne grabim, asa ca dam zor pina noaptea tirziu,...sunt in cautare de mobila si alte cele trebuincioase, si peste 2 saptamini maxim suntem mutati
numai bine si spor la treaba
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fratie cat costa usile 14 usi am in casa si ma cost cu tot cu montaj 4000 euro Deh ce sa fac daca sunt pretentioasa. Sotu' a luat-o razna cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

chiar ca ce de usi ai!ce usi ai luat?

azi imiluasem avant de dimineata sa mai fac treaba si cand colo e sarbatoare.

sunt necajita ca mi-au mucegait rufele si miros cumplit.si doar acum o saptamana le-am verificat.a mucegait ce avem in saci....dar surpriza a fost sifonierul

nu mai imi ramane decat sa le spal.sa le imbalsamez...dar
aici e un mare DAR ce fac apoi cu ele???

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Pai 12 dintre ele sunt celulare cu furnir si tocuri si pervazuri din lemn, iar 2 sunt din lemn masiv.

Mergi la inceput

Ah am uitat sa scriu - imi pare tare rau cu mecegaitul trebuie sa aierisesti bine casa si in nici un caz nu mai tine hainele in plastic - daca n-ai unde sa le pui acum , cumpara niste ligheana din alea mari de rufe, cu gaurele si trannteste-le acolo unele peste altele dar la aer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor!
Miramar mi se par tare scumpe usile!La 250 euro faci din aluminiu cu sticla crosfield(nu stiu daca am scris bine-adica din aceea pe o parte fumurie si pe una cu oglinda) bineinteles doar o fasie de banii astia si arata tzuztu (mie astea imi plac ),ale tale ies la 285!Eu am 17 usi de interior in toata casa din care 2 sunt duble plus inca 2 culisante .Din aste am puse 13 ,asa ca mai am nevoie.Pana la iarna le punem pe toate.
Jo esti de o harnicie nemaipomenita!
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apisica spune:

Buna,

Eu mai urmaresc topicul vostru si ma vad in aceeasi situatie insa ceva mai incolo, de-abia am cumparat terenul...
A aparut stirea cu subventia de la stat pt constructii de casa si m-am gandit ca poate cuiva de aici ii foloseste (celor care construiesc cu firma):
http://www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/16043/20-subventia-pentru-casa-noua/

Spor la treburi,

Aura

Life is what happens to you while you're busy making other plans.

Mergi la inceput

Draga mea Magda - sunt scumpe nu zic, dar astea-s preturile pe piata pentru astfel de usi - din aluminiu sunt mult mai ieftine chiar daca sunt cu sticla cum zici tu.

Ca sa-ti detaliez pretul total de 4000 euro la 14 usi:

- 350 euro montaj
- 700 euro 2 usi din lemn masiv cu cate 4 geamuri mate duble fiecare
-1120 euro 4 usi celulare cu furnir de lemn si cu pervazuri (tocuri/margini) din lemn masiv si cu un geam lateral lung dublu mat
-1832 euro 9 usi celulare cu furnir de lemn si cu pervazuri (tocuri/margini) din lemn masiv -usi simple - adica 229 euro/usa

Toate preturile sunt cu TVA inclus.

Daca tu imi dai preturi mai bune pentru acelasi gen de usi acum anulez comanda si merg pe mana ta. ....Domane ajuta sa-mi zici ca ai o oferta!

Mergi la inceput

Auzi Apisica - multumim pentru site - n-am timp acum sa-l citesc dar am auzit la televizor de subventiile astea si printre cdt. acordarii spuneau ca e una ca supraf. maxima utile sa fie de 84mp - in aceste cdt. nu cred ca se incadreaza nimeni cu casa pe pamant - foloseste doar celor care isi cumpara apartament intr-un bloc in constructie - a si alta cdt. e sa nu mai ai in proprietate alte imobile.

Anyway nu e mare sfaraiala caci in general cam toate am lucrat in regie proprie si astfel am scutit TVA-ul de 19% pe manopera macar. Iar subventia de la stat e de 20% asa ca... dar ...e de tinut minte la cei care vor apartament intr-un bloc nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

Felicitari Bebe .Cred ca te simti minunat cand stii ca e gata casuta ta. Noi inca visam la momentul asta.
Ieri nu ne-au lucrat mesterii ca a fost mare sarbatoare da sper sa o faca azi mai cu spor.
Noi avem socuuuuuri peste socuri, acuma am aflat ca zidul de sprijin din fata casei ne va costa o avere, asa ca inca meditam ce sa facem, da nu prea avem de ales, il facem si ne ca am vrut noi casa pe virfu dealului.
Totusi avem si vesti bune, au turnat sapele la etaj si au gatat cu tavanele de rigips de la parter. Acum asteptam sa ne vina cada de baie, am citit in urma ca mai are cineva cada cu bulbuci, din aia am comandat si noi, sunt curioasa daca sunteti multumite de ea si cu ce o curatati? Noi am ales una de acril ca cica e mai buna decat aia de fibra. Off, oare cand o vom putea folosi?
In paralel se sapa drenul si se lucreaza la gard. Noi ne-am gandint si am turnat o centura de beton, am pus teava si pe teava am intins plasa de metal. Arata destul de nasol, adica se vede prin el, dar sotul a zis ca a vazut el la Praktiker un fel de plasa verde cu ochiuri dese din plastic si cica aia o sa o punem pe interior , sincer habar n-am cum va arata dar sper sa iasa bine.
Voi cum ati facut portile? Noi am primit o oferta de gardut si porti din fier forjat si am ramas masca de preturile aberant de mari.

Va pup si va urez spor la treaba.

Leliutza

Mergi la inceput