Clubul nurorilor (39)
Raspunsuri - Pagina 6
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
cavaleri am vrut sa zic...
stiu... am ras pe infundate oricum, am modificat msj tau... da' mi-a placut!
AMR 1 luna si 13 zile pana la nunta
Foto
fannna2003 spune:
si eu am crezut ca-ssi m-am intors la pagina precedenta sa citesc...ca prea era corect in reply
de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)
marinar spune:
Fanna am luat ceva buline, sper sa nu ma ia rau raceala.
Raza cred ca asta e o stare generala, nimeni nu are chef de nimic.
oare Andreea ce face???
marina
pozici
Alynutza spune:
Raza, fain ca la voi sunt faze cu cosuletze, pernutze cu verighete, tinut de lumanari pt d-re. Noi avem 2 d-re si 2 cavaleri si nu prea stiu ce "indatoriri" sa le dau in afara de ajutor la imbracat mireasa, respectiv mire. Pe noi nu ne lasa cu pernutza de verighete la biserica, iar lumanari vor tine doar nasii. Sper sa ne lase sa intram in biserica pe stil catolic. Si ma gandesc sa-i pun si sa intampine musafirii la restaurant, impreuna cu ai mei si cu socrii.
fannna2003 spune:
quote:cum adica speri sa te lase?...
Originally posted by Alynutza
Raza, fain ca la voi sunt faze cu cosuletze, pernutze cu verighete, tinut de lumanari pt d-re. Noi avem 2 d-re si 2 cavaleri si nu prea stiu ce "indatoriri" sa le dau in afara de ajutor la imbracat mireasa, respectiv mire. Pe noi nu ne lasa cu pernutza de verighete la biserica, iar lumanari vor tine doar nasii. Sper sa ne lase sa intram in biserica pe stil catolic. Si ma gandesc sa-i pun si sa intampine musafirii la restaurant, impreuna cu ai mei si cu socrii.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
fannna2003 spune:
mi-a placut f mult si am gasit de cuviinta ca trebuie sa cititi si voi:
Era odata un baiat nascut cu o grava maladie. O maladie pentru care nu exista un leac. Avea 17 ani, dar putea muri in orice moment. Traia in casa lui, sub asistenta permanenta a mamei sale...
Obosit de stat in casa, a decis sa iasa macar o data. Ceruse permisiunea mamei sale. Ea a acceptat. Mergand prin cartierul sau, se uita pe la magazine.
Trecand pe langa un magazin de muzica, privi prin vitrina si observa prezenta unei tinere fete de varsta lui. A fost dragoste la prima vedere. Deschise usa si intra, privind la nimic altceva decat la fata.
Apropiindu-se incet, sosi la tejgheaua unde era fata. Ea il privi si ii spuse surazand: "Pot sa te ajut?'' In timpul acesta el gandea ca acela era cel mai frumos zambet pe care l-a vazut in viata sa. Simtea impulsul de a o saruta. Balbaindu-se ii spuse: "Da........hmmmmmmm...........ummmmmm. Mi-ar placea sa cumpar un CD. Fara sa se gandeasca, prinde primul CD pe care il vede si ii da banii. "Vrei sa ti-l impachetez?" intreaba fata zambind din nou. El ii raspunse ca da. Incetisor, ea merse in magazie si se intoarse cu pachetul si i-l da baiatului. El il ia si iese din magazin...
Se intoarse acasa si, din acea zi, mergea la acel magazin in fiecare zi sa cumpere un CD. Fata il impacheta mereu, iar el se intorcea acasa si il baga in sertar.El era prea timid pentru a o invita in oras si de cate ori incerca, nu reusea niciodata. Mama lui a aflat de aceasta situatie si il incuraja sa incerce... asadar in ziua urmatoare el isi facuse curaj si se duse la magazin. Ca in toate celelalte zile... isi cumpara un CD si ca intotdeauana ea il impacheta. El a luat CD -ul si in momentul in care fata era distrata, a pus repede o foaie cu numarul lui de telefon pe tejghea, apoi a iesit in fuga din magazin.
"Dringggggggg'' Mama lui raspunde la telefon. "Alo?????'' Era fata ce intreba de fiul ei. Mama indurerata a inceput sa planga in timp ce zicea: "Nu stii??????... a murit ieri." A fost o tacere indelungata intrerupta de plansul mamei. Mai tarziu mama lui a intrat in camera fiului pentru a si-l aminti. Decise de a incepe sa se uite prin lucrurile lui. Deschise sertarul si cu mare suprindere gasise un munte de CD-uri impachetate. Nu era nici macar unul deschis. A cuprins-o curiozitatea, vazand atatea si nu putu rezista: a luat un CD si s-a asezat pe pat, uitandu-se, cand un bilet iese din pachetul din plastic... Mama l-a luat pentru a-l citi, scria: "Esti frumos!!!!!!!! Ai vrea sa iesi cu mine?? Te iubesc... Sofia." Mama emotionata deschise si alte CD uri si gasise si alte bilete; pe toate scria acelasi lucru.
MORALA: Asta e viata. Nu astepta prea mult pentru a-i spune cuiva special ceea ce simti. Spune-i astazi. Maine va putea fi prea tarziu. Acest mesaj a fost scris pt. a te face sa reflectezi asupra acestor lucruri... incetul cu incetul... poti schimba lumea...
SunSmile spune:
Mai eu ori sunt defecta ori sunt dusa!!! Adica numai eu am un chef nebun de viata? Tzopai, tropai, am energie...LOL! Cred ca tre' sa ma tratez!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Raza de soare spune:
fanna frumos... mi-au dat lacrimile..multumesc! Aly, pai de ce sa nu ai pernuta si cosulete si ce mai vrei tu??? K dupa datina, normal n-ar tb sa fie cosulete, etc, dar uite k eu imbin datina cu modernismul...sunt chestii cu care nu sunt de acord in ruptul capului (gen jarteluta data jos in vazul tuturor; parerea mea e k e strict pt noaptea nuntii, pt mire), dar... recunosc, am mai si imprumutat, una, alta, de la prietenii americani.. Ideea e: poti avea pernuta si cand cere preotul verighetele, le dai fara, dak nu accepta sa le desfaci in fata lui... trisezi un pic...
AMR 1 luna si 13 zile pana la nunta
Foto
fannna2003 spune:
ia uitati
Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu
cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru
ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o
vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu
ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg." E
umioitare cpatcitetea ceireiului uamn de a rentositcui detale.mesajul asta
chiar merita trimis la toti (este faorte avedarat)
Alynutza spune:
Fain mesaj, Fanna! Si cat se poate de adevarat.
Spuneam ca sper sa ma lase preotul pentru ca de el depinde tot ce se intampla in timpul ceremoniei de la biserica. Cu pernutza pentru verighete stiu ca nu lasa, ca s-a casatorit un coleg anul trecut la aceeasi biserica la care ne casatorim noi si ne-a spus ca verighetele le ia si le pune pe altar la inceput. Plus ca atunci cand am fost sa rezervam biserica ne-a tinut o mica teorie cum ca juraminte exista doar in ritul catolic si ca in cel ortodox toata slujba e un juramant, bla, bla, bla... Ce am obtinut la discutia preliminara a fost ca putem intra in biserica iubi primul si eu ultima la bratul tatalui meu.