Clubul nurorilor (39)
Raspunsuri - Pagina 4
SunSmile spune:
Sunt asa fericita!!! Poate unora nu le plac, dar eu sunt pur si simplu innebunita dupa LACRAMIOARE. Si acum a iesit sotul cu cc catelu afara. A sunat la interfon, i-am deschis...dar n-a urcat. M-a sunat pe mobil sa-mi spuna ca Alex mai vrea sa stea afara! Ok....peste 15 min suna iar, urca, io cu capul in catel sa-i scot zgarda si...cand am ridicat privirea sotiorul meu era cu un IMENS buchet de lacramioare! Cica asa...ca a venit primavara si ca "tu esti primavara mea"!. Offff, ce tare-l iubesc!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
camelia72 spune:
Sun,ce frumos...sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti fericiti toata viata!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
SunSmile spune:
Multumesc! Si voua tuturor fetelor mele dragi va doresc sa fiti iubite si respectate si alintate toata viata, pentru ca meritati!
quote:
Originally posted by camelia72
Sun,ce frumos...sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti fericiti toata viata!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
Alynutza spune:
Fetele, in sfarsit si-a revenit net-ul. Am mai intrat o data mai devreme, pe cand sa postez... pauza, iar picase... Asa ca ma grabesc sa nu pice iar.
Sunule, sa stii ca si eu sunt innebunita dupa lacramioare. Au un parfum... Am si in gradina, dar din pacate e prea devreme acum si n-au inflorit inca. Probabil mai pe la inceputul lui mai, abia astept!
Lavi, nu mai fi suparata, eu stiu ca daca sunt interesati suna nu trimit email. Oricum am revenit cu "reteta" de oua rosii. Intr-o oala medie (sa incapa cam 3-4 litri de apa + ouale) se pun doua maini bune de coji de ceapa alba + 2-3 coji de ceapa rosie, o lingurita de sare si se fierb cam 10 minute. Apoi se adauga si ouale pregatite dinainte in ciorap (dres) si cu decoratiuni cum ti-am explicat azi mai devreme. Se fierb cam 10-15 minute. Daca folosesti ciorap mai deschis la culoare poti verifica intensitatea culorii dupa 10 minute, sa vezi daca sa le mai lasi. Cand sunt gata eu le scot in chiuveta, tai cu grija ciorapul si clatesc ouale cu apa. Le sterg si ... voila! Pentru rezultatele de anul trecut poti sa arunci un ochi in la soacre in albumul meu, ca am gasit pozele facute anul trecut de Pasti. Tin pumnii sa reuseasca! Daca mai ai intrebari, iti stau la dispozitie!
Fetele, acum merg sa fac nani ca maine e o noua zi...
si noapte buna!
SunSmile spune:
Neata
Sa aveti o zi minunata! Eu deja tremur de emotie! Doamne Ajuta!
Pupi
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
impreuna spune:
Neatza si de la mine scumpelor, abia astept sa am timp sa stau cu voi la povesti.
Azi mai am inca de umblat, dupa ce pleaca musafirii promit sa ma revansez
Sun si eu am emotii, da parca nu asa mari ca si ieri:) Nu de alta, da am incredere in baieti:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Raza de soare spune:
fanna, multumesc de urari, La multi ani de pe acum tuturor sarbatoritelor si sa aveti parte de fini buni, celor care nasesc!
AMR 1 luna si 13 zile pana la nunta
Foto
marinar spune:
neata fetelor
mai mi e mi-e asa friiiiiiiiiig... sper sa nu racesc.
Sun sa-ti traiasca sotiorul!!! Ce bine de tine ca ai liber asa mult. Sper sa am si eu maine. Luni sigur o sa am.
Fla sa dea DD sa iasa bine cu prietenul tau.
va pup pe toate
marina
pozici
SunSmile spune:
Bafta si azi si sa ma tii la curent! Si eu am maxima incredere in baieti, dar sportul e si o loterie! Asa ca...DA, am emotii!!!
Marina multumesc! Ai grija de tine. Ia ceva preventiv pt raceala!
quote:
Originally posted by impreuna
Neatza si de la mine scumpelor, abia astept sa am timp sa stau cu voi la povesti.
Azi mai am inca de umblat, dupa ce pleaca musafirii promit sa ma revansez
Sun si eu am emotii, da parca nu asa mari ca si ieri:) Nu de alta, da am incredere in baieti:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven