Clubul nurorilor (39)
Raspunsuri - Pagina 3
lavinai spune:
clau, io mai sunt pe baricade......
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
camelia72 spune:
Boeru,multumesc pt. link,e dragut!
Dragelor,am auzit si la tv.,mi-a zis si mama ca cica maine (Joia Mare) se vopsesc ouale...Eu le vopsesc rosu,verde si galben iar fie-mea lipeste abtibildurile!
Fug ca mai am treburi,va pup!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
lavinai spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Boeru,multumesc pt. link,e dragut!
Dragelor,am auzit si la tv.,mi-a zis si mama ca cica maine (Joia Mare) se vopsesc ouale...Eu le vopsesc rosu,verde si galben iar fie-mea lipeste abtibildurile!
Fug ca mai am treburi,va pup!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
ma, cami, nu stiu cum e cu vopsitul oualelor, poate difera de la regiune la regiune!!! de exemplu la noi si soacra si maicamia vinerea vopsesc ouale!! eu stiu ca vinerea nu se face nimik altceva decat se vopsesc ouale!! acuma cum o fi exact nu stiu, oricum eu vineri le vopsesc!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Nadia1976 spune:
Him, pupici si de la Canada!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
lavinai spune:
fetele, am cautat pe net cand se vopsesc ouale si am gasit o gramada de traditii: in unele scriau ca in joia mare in altele ca in vinerea mare.... Oare cum o fi, ca deja is curioasa!!!!!!
SunSmile spune:
Bau!
Ce fac fetele? Eu sunt acasa cu baietii, facem papica si stam la barfe! Si eu sunt tare hapi ca maine lucrez pana pe la 13 si apoi free pana miercuri!
Voi ce faceti?
Fla tin pumnii in continuare...pt tot!
Andreutza ce face iubi? Tu si BB?
Pup
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Nadia1976 spune:
Eu sunt in priza, am o gramada de spalat, ca la noi vine varaaaaaaaa si imi scot toate hainele de vara de la... naftalina! Dar trebuie sa le spal inainte de a le pune in dulapuri. Dar mai iau cate o pauza sa vad ce mai scrieti.
lavinai spune:
fetele, sunt asa de suparata........toate cv-urile care le-am trimis pana acuma la firme aveau adresa de email trecuta gresit......!!! voi ce spuneti daca vroiau sa ma angajeze ma sunau, nu??? nu imi trimeteau email,nu????
Offffffffff asa se intampla cand esti indragostita.....
Nadia1976 spune:
Lavi, nu mai fi suparata! Mai trimite o data cv-ul la toate firmele, cu explicatie. sa nu mai fi supa'