Cluj rulz! -47

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Stanca, din punctul meu de vedere e de bine, io cand mi-am visat copilasul nenascut inca mi-a fost de bine...Doamne Ajuta, poate poate iese ceva de-o surioara lui Razvan. Da Doamne

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Buna seara fetelor! Am o veste mare... sunt ...m-a luat pur si simplu prin surprindere...nu era deloc programat...era sa lesin in baie cand la ultimul test de sarcina (facut ieri) au aparut 2 liniute...nu ma asteptam deloc ...am facut testul doar asa ca sa-mi confirm faptul ca nu e sarcina...si uite ca sunt ...acum astept sa merg la medic (inca nu stiu la care) sa vad daca totul e in regula...vreau sa va rog sa-mi spuneti si mie daca pot intra dintr-un CIC in altul? Fetelor care sunteti sau ati fost in situatia asta de a intra dintr-un cic in altul va rog un raspuns...
multi pupici si mai vb!

mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

HRISTOS A INVIAT!

Dragele mele, iata ca ne-am intors si noi, azi, din acelasi MM ca si Corina. Si noi am petrecut super! Revin cu detalii, dar acum fug sa va cetesc din urma!

Mi-a fost ffff dor de voi!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

ADEVARAT A INVIAT! Mariana cred ca tu poti sa-mi raspunzi la intrebarea daca pot intra dintr-un CIC in altul ...mersi mult!

gravidutza si mama lui bebita(29.05.2004)
in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

Mergi la inceput

Na, ca-s la capitolul teme! In timp ce va cetesc va si scriu (ca sa nu uit ) Si vreau sa zic ca am o tona de treaba la calculator si nu pot sa fac nimic daca-s pe dc; dar nu ma intere; noaptea-i lunga .

Cristiana, cum a fost pe la medici? De ce mergi cu Thea la ortoped? Parca ai mai zis odata de asta, dar am uitat.

Svety, faina faza cu pufuletii si tanti. Nici eu nu ii dau lui Simon nici o prostioara din comert, dar mai rar (daca papa Stefan) ii mai scap cate un pufulete ca ii plac la nebunie (ca la orice copilas).
Cum stai cu gimnastica?
Felicitari pt dinte!

Florina, ti-am mai spus, dar ai uitat; noi avem scaner la firma; pe viitor, daca ai nevoie, nu uita.

Simona, cum stai cu parchetul? Ti-ai gasit mesterii? Nu uita ca am eu unul super meserias si serios .
Am vazut si eu filmuletul cu mc; nu m-a impresionat ; o sa raman in continuare la meniul meu bigmac cu suc de mere

Raluca, in ce stadiu esti cu spatele??? Sa-ti dau eu o sugestie: iti faci un film sa se vada ce-i pe acolo, iar apoi o gimnastica recuperatorie ar fi foarte bine venita; tipa la care fac eu masaje e kinetoterapeuta si se pricepe la dintr-astea; are o gramada de pacienti.

Roxi, ai fost dupa poze?

Gata cu lectura din capitolul trecut.
Trec la urmatorul.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Adevarat a inviat!

FLAVIA, felicitari , sarcina usoara si un bebe sanatos! Da, se poate intra dintr-un CIC intr-altul. A fost si situatia mea, in ianuarie.

MARIANA, bine ai revenit! Mersi mult pentru cuvintele frumoase ! Maine te sun.

STANCA, ne-am intersectat pe la topogane, doar ca neuronii mei erau cam obositi si mai aveam de alergat si dupa Clara. Ti-a placut la inaltime? Inainte c-o zi am cercetat si eu "jucaria" sa fiu sigura ca (,) Clara nu cade de-acolo. Dupa ce m-am convins, am lasat-o sa urce pe unde vrea, dar trebuia sa fiu cu ochii-n patru sa n-o pierd.

Noapte buna!!!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Salutare, fetelor! Bine ati revenit de pe meleaguri pitoresti, Mariano si Corino !! Ma bucur ca ati petrecut suuper, nici nu se putea altfel,nuu??
Mariana, apropo de spatele meu, kiar in seara asta, cand culcam fata, am observat ca de 2-3 zile nu am mai avut treaba cu el... daca nu am facut mare lucru , deci, pana ma doare din nou, is ok Vorbind serios, trebuie sa merg la dr., dar sa prind intai curaj.
Flavia, felicitari pt. sarcina, sa fie intr-un ceas bun, sa fiti amandoi sanatosi si sa scapati cu bine
si pe noi ne bate gandul de bb2, dar trebuie sa fie cumva dupa licenta de anul viitor, asa ca.... mai este umpic pana atunci
Criss., voi pe unde sunteti??? Theiutza e ok cu mucishorii?? Va pupam. Finuca e prapadita rau...poate e caninul nr.2, cine stie??... face tot ce e interzis prin casa... ma scoate din minti uneori... dar e a mea si o iubesc nespus, iar ea stie si se foloseste de asta
Roxana, daca tu te laudai cu tiramisuul tau, eu as indrazni sa spun ca am facut niste haioshe laudate de toata lumea... (mai ales de mine-care sunt cam obsedata de ele)
Va pup pe toate, noapte buna !!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Erika, ce citesc despre tine si socrela....imi vine rau! Dar tati cum a reactionat??? Si vorba Simonei, de ce are soacra cheie de la voi???
Eu am inteles ca tu lucrezi la colorama; gresec? acolo faceti si prelucrari foto?

Oana, mie nu mi s-a facut niciodata rau de la oboseala! Oare ce-o fi insemnand asata? Sunt f puternica sau f lenesa?
Felicitari pt merimea de la pantaloni !

Am ajuns si la urarile pt Stefan! Multumim din suflet pt gandurile voastre bune! Sunteti minunate si va de mii de ori!

Florina, abia astept sa ne vedem maine ca sa-mi zici de planurile marete si indraznete!

Arleena, bine ai venit printre noi! Felicitari pt bebe care sta sa vina! Si eu am nascut la Stanca, cu Todea (de 2 ori). Eu am o parere fff buna despre clinica asta (am fost si pe la gine1 si nu se compara); acum mi-e f lene sa-ti pove mai multe, dar daca vrei iti dau nr meu de tel si ma suni si iti spun tot ce-ti doreste inimioara (inclusiv preturi ); despre dr. Fulga nu stiu mare lucru; dara e o tipa mare si si bruneta....; am vazut-o in actiune, in trecerile mele pe la Stanca, si nu mi-a placut.

Roxana, m-ai impresionat cu harnicia ta!

Dana, bine ai venit! Felicitari pt bebele tau! Mi-a placut prezentarea ta! Hiihihihi, m-ai facut sa rad! Esi medic ?

Stanca, teci pe Dana si Arleene pe listutza
Despre ce topogane vorbesti? Mai sunt? Pana cand? Ca si Stefan e fan topogane!

Cristiana, cum gat cu lectura, fug sa vad pozele!

Olim, bine ai revenit!

Codruta, ai luat pozele in timp util?

FLAVIA! FELICITARI!!! Ma bucur tare pt voi! Si te invidiez pt burtica ; doamne! ce frumos e sa fi ! Sa-ti priasca! Sa ai o sarcina de vis si sa aduci pe lume un bebe sanatos! Vreti surioara? legat de cic...nu stiu multe amanunte ca eu nu am avut cu Stefan; dar stiu ca primul cic se intrerupe si incepe cic pt bebe 2 de la capat.

Tatiana, pozele-s la studio. Le vrei de acasa?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Fiindca mi-am facut tema, sa va pove cateva despre vacanta noastra.
In primul rand vreau sa va zic ca am profitat la maxim de curte; au stat copilasii mei la aer pana se lasa noaptea! pe Stefan deabia il bagam in casa; si cum se trezea dimineata o zbughea afara (chiar si in pijama!) iar la pranz cadea eroic; nimeni nu-l invita la somn; singur isi lua paturica si zice "ma intoc" (cand se intoarce adoarme clar!) Stefan a primit de ziua lui bicicleta "bitzitzica"; ii place la nebunie, dar nu prea ajunge la pedale si nici nu stie sa pedaleze; asa ca i-am cumparat eu alt "utilaj"...o "maninutza" sau mai nou "mashina" (il zice pe "sh" si e tare mandru de realizare!)...sa vedeti ce incantat e de ea! toata ziua o calareste! e dintr-aia de o impinge el cu picioarele, gen cum are Razvan. E tare scump. Dimineata: "bunicuuuuuu, veau mashina din shua"
De Simon toata lumea s-a mirat cat e de bronzat. Si eu m-am socat sa vad copilasi crescuti la tzara albi ca branza! Nu stiu ce e in capul unor parintzi care nu-si scot copiii la aer!
Acum sunt un pic suparata! Simon mi-a facut azi febra 38.8, dupa ce am sosit acasa. Cred ca s-a racit pe masina ca a transpirat f tare (desi era numai in badi cu maneca scurta) si cate un pic am mai deschis si geamul ca muream de cald. Dar oare e posibil sa si faca febra de la faza asta? Mai inainte s-a marait si am fost la el...am auzit ca are nasucul infundat...mi-e asa de ciuda ca se imbolnaveste si el la spartul targului!
E ora sa-i dau antitermicul; ma duc la el; mi-e tare groaza de faza asta, ca el nu prea vrea siropelul (si la capitolul asta e diferit fatza de Stefan!)

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Cristiana, imi place tare poza asta.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput