Ceaiurile pentru slabit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu beau ceai de coada calului si de soc si e super..toate naturale culese de la bunica-mea uscate biologic si super rentabile.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

si eu tot sanye antiadipos,de vreo 2 ani buni,dar nu seara de seara,cateva luni da,apoi neglijez si tot asa.Prima saptamana e mai greatrebuie sa fii constant langa o toaleta,apoi e totul ok,nu mai am crampe deloc si scaunul e normal.Eu am inceput sa slabesc cu el,asociat cu dieta,normal,acum nu stiu cat efect a avut ceaiul in sine.
Daca mai uit cu saptamanile sa beau,sigur imi aduc aminte dupa Pasti sau Craciun:)
Mai beau cateodata ceai de slabit,chiar asa se numeste,de la plafar,trebuie sa-mi refac stocul cand ajung in romania.
La fel,ceai de urzica e iarasi bun.
Prietena mea spune ca nu sunt ok,ca te dezhidrateaza,ca scoate mineralele si vitaminele din corp,insa eu ma simt bine deocamdata.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu sunt "doar plante"..Plantele nu se iau dupa ureche

Darael, Help!!!

Cum sa nu anemizez/demineralizeze, cand tu elimini tot lichidul din corp? Bebelusilor deshidratati le se pun perfuzii!!!

cat despre tarate...ele contin tot ce mai bun in grau, asa ca nu e bine ca te abtii.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Sabina

O combinatie nemaipomenita e taratze cu apa, o nuca ,doua si miere(oricata), plus ca are vit B din belsug.

Interesanta combinatia. O sa o incerc si eu. Se pun toate la un loc si se amstesca sau.... cum?
Eu iau taratele cu un pahar de lapte....

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

quote:
Originally posted by Sabina

nu sunt "doar plante"..Plantele nu se iau dupa ureche

Darael, Help!!!

Cum sa nu anemizez/demineralizeze, cand tu elimini tot lichidul din corp? Bebelusilor deshidratati le se pun perfuzii!!!

De asta am intrebat si eu, pentru ca citisem si eu undeva ca se elimina foarte multe substante necesare organismului (minerale, saruri ...). Si asa sint lesinata tare in primavara asta, nu's ce am, nu stiu cit de indicat ar fi sa consum asa ceva. Si daca mai ajung sa am scaun numai daca beau ceai ... chiar ar fi cam neplacut.

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

...haideti sa fim sincere acum!Care dintre metodele de slabire nu iti impune sa ai grija,sa pui la loc vitaminele,si lichidele!!!Pana si herbalife asa este conceput.Intr-o parte te ajuta sa elimini,pe alta parte iti asigura necesarul de vitamine,si proteine.
Dupa ce am nascut,medicul mi-a prescris laxativele!Totusi cred ca e mult mai bine,daca beau ceai,decit sa iau medicamente,si colac peste pupaza,si sa mai slabesc!Iar pe linga asta nu am nici o problema cu hemoglobinele.Cum am grija de copil sa manince carne si oua,si sa bage vitaminele necesare,m-am obisnuit sa am grija si de mine.
Toata smecheria este sa faci totul cu cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

tot SANYE ANTIADIPOS folosesc si sunt super multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

consumul execisiv de ceai antiadipos poate duce la colon iritabil.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Dar de AyurSlim ce parere aveti ? A incercat cineva ? L-am gasit tot la firma care are si Sanye ...si nu stiu daca e de preferat ceaiului antiadipos.

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

An mai auzit de la amicele mele de colonul iritabil dar as vrea sa pun o intrebare fetelor care au probleme cu constipatia si cred ca sint destule care stau toata ziua la birou si nu fac miscare...
Daca voi fetelor care suferiti de constipatie si nu aveti posibilitatea sa serviti ciorbite la ore fixe,lichide,si sa faceti miscare zilnic km. intregi pe jos ptr. ca nu aveti TIMP, daca nu ati avea scaun zile intregi(3,4)si plus de asta v-ati simti balonate nu ati consuma acest ceai?
a...si inca un amanunt,constipatia mea e genetica,mostenita de la tata care dup n-tratamente medicamentoase tot s-a operat de 2 ori de hemoroizi si o data laparoscopic la colon.plus de asta nu v-ar conveni ca in 4 ani de zile fara nicio dieta sa dati vreo 8 kg.jos?
iertati-ma pentru opinia mea dar eu sustin acest ceai ptr.ca in primul rind mi-a rezolvat problemele de digestiela toate fetele!

Mergi la inceput