Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-122
Raspunsuri - Pagina 12

megbeng spune:
MADANA, BRAVO000!!! deschizi capitolul de mamici de ian-feb '07, sau ai prins trenul de 2006?
sa fiti sanatosi si sa dea Dumenzeu sa mearga totul bine!!!
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

katthy spune:
MADANA
FELICITARI, SANATATE SI 9 LUNI DE VIS
Fetelor in ritmul asta pote reusim sa rarim, semnificativ, randurile Ce bine cu berzele astea, primavara...........
katthy

Mirona spune:
BRAVO!!! MADANA
FELITARI MAMI FERICITA!
Calculeaza repede DP-ul bebelului si spune-mi ca vi la noi la nov-dec.
Dar las ca-i bun si anu 2007. Abia astept sa ne vedem in 2 MAI cu fetele ... deja suntem 3 la intalnire ... fetelor sa va tineti ... o sa beti dupa 3 ... musai tre sa ramaneti anu asta.
Ma ajuta si pe mie cineva cu ora intalnirii ... ca io nu mai gasesc exact mesajul Mishulinei cand ne spunea ora. Plizzzzz.
Va pup pe toate ... si abia astept sa ne vedem.
Miro

am o nepotica talentata

alionushca spune:
Eu am simtome de ovulatie din zi4-5 a CM si ,, sunt nevoita,, sa profit de situatie, ieri insa a fost si mucusul cervical ca albus de ou - asa ca iar am fost ,,nevoita,, sa profit de situatie - da obosisem deja - la mine in rolul doctorului a fost sotul si pe parcurs mi s-a dat pe gust partida
, nu m-am asteptat sa fie asa frumos dupa atitea zile de ,, repetari
Megbeng noi acum suntem obligate sa deschidem mamici ianuarie-decembrie 2007, o sa fim primul grup, ca al doilea deja s-a format - fetele cu zi 3 - eheheii - ce frumos ar fi sa incepem cu o hora la odiseie - daca sunt fete inaintea noastra noi sa ne suparam sa fim noi al doilea grupa - important sa fim
Aliona

Madana spune:
Miro parca era 17.00 in pacul Cismigiu la Izvorul lui Eminescu.
Multumesc pentru felicitari fetelor. Nu-mi vine sa cred ca sunt pt. mine .
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Amely spune:
Madanutza, FELICITARI!!!!!! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!
Fetelor, iata ca Miro a tras-o dupa ea pe Ingeras, care a "prins-o" pe Madana...CINE URMEAZA?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

megbeng spune:
MIRO, cum e, se vede burtica de acum? intri deja in trimestrul 2, nu?! cand faci ecografia de trim 2? sa ne povestesti si noua!!!
vreau si eu dupa voi, nu alergati asa tare!!!
Waiting for the sun...

Cristinna spune:
Madana ai reusit scumpa. Felicitari din toata inima si iti doresc sa ai o sarcina usoara si bb sanatos si voios
Cristinna