ATENTIE BONA VALI BALTES!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

adica la cresa. La gradinita nu cred ca va putea sa faca fata. Si nici nu cred ca ar primi-o.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

adica la cresa. La gradinita nu cred ca va putea sa faca fata. Si nici nu cred ca ar primi-o.

Daca e vorba despre noi, la circa 2 ani sunt o multime de gradinite (particulare) care primesc copilasi. Au grupa mini pentru varsta de 2-3 ani. Este ceva mai mult decat cresa, pentru ca au si program educational, chiar si pentru aceasta varsta. Am avut de ales intre bona si gradinita si am ales gradinita. Sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Exista aici un inceput de "lista neagra".Postati acolo numele "impricinatelor" si o descriere succinta a problemei si-o s-o reactualizez pe prima pagina.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Sa fie intr-un ceas bun. Acum eu nu vreau sa te supar, dar si Oana a mers la gradi particulara si din 2 rele a trebuit sa o alegem tot pe cea cu bona...

Mergi la inceput

Cristina, multumesc !
Ai dreptate, totul e chestie de noroc, si cu bona si cu gradinita. Si mai depinde si de copil si de puterea lui de adaptare. Fiecare experienta este diferita.
Eu nu am mai vrut sa caut bona pentru ca mi-ar fi greu s-o stiu singura in casa cu copilul si sa nu stiu ce face, sau s-o suport aici in casa cand as fi fost si eu acasa, pe langa faptul ca stiu ca ar trebui sa caut foarte foarte mult, sa-i fac analize si dupa aia sa ma trezesc ca ma lasa balta, cine stie. Sau ca nu se comporta cum as vrea eu. Macar la gradi stiu ce am vazut la fata locului, stiu ca sunt mai multe persoane in jurul copilului, nu doar o singura persoana care face ce vrea in lipsa mea, stiu ca mai si invata ceva, nu numai supraveghere.
In ce priveste gradinita, am fost cred pe la vreo 15 gradinite pana am ales-o, am facut doua vizite si m-am asigurat ca intruneste conditiile pe care mi le doresc. Parca totusi e mai simplu decat cu bona, daca vezi 15 bone e mai greu sa alegi una.
Sigur ca daca as fi avut o persoana de mare incredere, recomandata de cineva in care iarasi sa am mare incredere, probabil ca as fi acceptat sa vad cum functioneaza treaba. Dar asa... nu vreau sa risc.
Doamne ajuta tuturor sa gaseasca bone bune si gradinite bune de asemenea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Anemona, fii fericita ca ai stat tu pana acum cu BB si Doamne-ajuta cu gradinita! Eu am trecut prin chestii groaznice cu bonele, si din aceleasi considerente ca si tine am ales sa-l dam pe Ryan la o gradi particulare din toamna (la Scooby Doo) Tu ce gradi ai ales, cum ti s-a perut dupa prima vedere...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anady_Diana

Anemona, fii fericita ca ai stat tu pana acum cu BB si Doamne-ajuta cu gradinita! Eu am trecut prin chestii groaznice cu bonele, si din aceleasi considerente ca si tine am ales sa-l dam pe Ryan la o gradi particulare din toamna (la Scooby Doo) Tu ce gradi ai ales, cum ti s-a perut dupa prima vedere...

Diana, am ales pana la urma gradinita Little Giants - zona Pta Victoriei, care ne-a placut foarte mult din prima. Mi-a placut cam totul acolo, acuma ramane sa vedem cum ne vom acomoda (de la vara, ca momentan nu au locuri). Oricum, conditiile sunt foarte bune, sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am cautat subiectul asta, sa va rog pe cele cae ati avut experiente proaste sa le treceti pe lista neagra de aici...E F IMPORTANT CA SI ALTE MAMICI SA NU LE INTALNEASCA.
Sper sa nu se considere reclama :

www.blu.ro/lista_neagra.htm" target="_blank"> LISTA NEAGRA BONE

AniS 13+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am citit si m-am ingrozit!!! Eu le-as fi batut pe respectivele animale bipede de le-ar fi mers fulgii! Cind e vorba de copiii mei, nu mai rationez si-s in stare sa fac praf asa specimene!

Si eu am schimbat 3 "bone" pina am ajuns la a patra, cu care Deiu a stat 2 ani, pina am plecat din Romania.

O data am gasit copilu' gol, doar in pampers (ma rog, sa zicem ca era cald), negru de jeg (in conditiile in care EU spalam pe jos in casa de cel putin 3 ori pe zi) si cu mucii pina in barbie, intariti, de nu-i mai puteam spala! Dupa numai 4 ore de stat cu "bona", pensionara care lucrase la o cresha de stat. De a doua zi nu a mai venit, evident. Imi venea sa pling cind mi-am vazut copilul in halul ala, dar nu am vrut sa-i dau satisfactie monstrului.

Alta era cam de virsta mea si fuma serpeste in casa si chiar in camera cu copilul. Si avea un limbaj asa... cam... de mi-a fost teama sa nu se "joace" cam necurat cu copilul, asa ca nu a mai venit nici asta.

A treia era asa de batrina si de bolnava, ca era sa-si dea duhul de prima oara cind a venit si a urcat un etaj pina la noi.

A patra era cumnata unei cunostinte in care puteam avea incredere (si celelalte tot cu recomandari venisera, dar...) si, desi la inceput mi se parea cam... nestiutoare, la sfatul mamei mele, am mai asteptat un pic sa se acomodeze cu copilul. Si au fost nedespartiti doi ani. Aplins cind am plecat in US. Si nici nu-i dadeam cine-stie-ce salariu.

Acum este bona la o prietena de-a mea din copilarie (deh, recomandarea mea) si este f.f.f. bine. Are si un salariu mai mult decit multumitor, se plimba si prin tzara cu fetita prietenei mele si cu ei... Ma bucur ca a ajuns bine, ca e o femeie tare de treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Offf,Doamne,groaznic!Dar tb sa mai intelegeti un lucru:ca ele NU IUBESC copilul respectiv,ele vin doar la job!!ATAT!dar asta nu motiveaza accesele de bataie,furia pe care-o arata vis-a-vis de copil;fetelor,exista camere de supraveghre in forma de ceas,de tablou,etc...poat ajuta si draciile astea!Anyway,daca eu ash fi vazut asha ceva-n parc,vorba Siminei,ash fi batut-o,si-ash fi mers dupa ea pana acasa,sa vedem unde duce bebele,si le ziceam vecinilor;tutele naibii!le mai si dai bani sa terorizeze copilul!

Mergi la inceput