Ce filme bune ati mai vazut?(3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

'Banlieue 13', un film francez cu un scenariu scris de Luc Besson.
Mie mi-a placut foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Ieri am vazut "The departed"-foarte interesant!

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Am vazut Barfuss, un film nemtesc care mi-a placut mult. Un pic cam siropos la sfarsit dar merge.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Ieri am vazut Dejavu,cu Denzel Washinton...dragut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ieri am vazut doua filme care mi-au placut foarte mult: "Volver" si "CUm mi-am petrecut sfirsitul lumii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

RV-o super comedie!

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Ieri am vazut doua filme care mi-au placut foarte mult: "Volver" si "CUm mi-am petrecut sfirsitul lumii".

Exact astea 2 sunt ultimele filme pe care le-am vazut si eu. Volver-superb...de fapt sunt fan Almodovar. Al doilea cred ca are oaresce sens doar pentru cei carre au cunoscut acele vremuri. Sau cine stie? Poate parea socant amuzant sau trist pentru ceilalti.
Fan Prison break si lost. The Others mi s-a parut EXCELENT.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

"How to lose a guy in 10 days" (http://www.imdb.com/title/tt0251127/) o comedie romantica draguta.
"The Break-Up" (http://www.imdb.com/title/tt0452594/) tot o comedie romantica cu Jennifer Aniston si Vince Vaughn.

Fan Prison Break si eu!

Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

Cei care au fost impresionati de "Crash" sigur vor gasi similitidini si in "Babel" pe care tocmai l-am vazut si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Arizona Dream... Mie imi place la nebunie Kusturica, iar asta e unul din filmele preferate. L-am primit de Craciun pe DVD Mos Craciun a nimerit-o.
Numai bine...si La multi ani

Mergi la inceput