Ce filme bune ati mai vazut?(3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

"The Departed" - Leonardo di Caprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen. Interesant, captivant, cu final neasteptat si multa actiune.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

FAN "PRISON BREAK"!!! Super serial!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Asterix spune:

"Akeelah and the Bee", un film frumos, dspre o fetita de culoare de la o scoala dintr-un cartier marginas din LA care reuseste sa ajunga intr-un concurs national de silabisire, mai bine-zis "spelling", in competitie cu copii de la scoli mult mai bune si pregatiti anterior ani buni pentru astfel de confruntari. Joaca Lawrence Fishburne rolul uni profesor de la UCLA ce o ajuta pe Akeelah, iar mama ei in film este Angela Besset. Excelent film.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasemada spune:

Sincer nu am avut rabdare sa trec prin toate subiectele discutate aici, dar...prietenul meu a insistat de mult timp sa vizionez un film pe care pe el l-a impresionat mult. Aseara am decis, dupa cateva luni de insistenta, sa vizionez si eu intr-un final filmul, si anume MILLION DOLLAR BABY!
Tin sa spun ca nu sunt prea usor de impresionat, si ultima data cand am plans uitandu-ma un film a fost cand aveam cam 10 ani, si cand am fost distrusa ca Mufasa ( tata lui Simba din Regele leu) a murit. Ei bine, aseara, vizionand Million Dollar Baby, am plans ca un copil mic, si filmul m-a cutremurat pana in adancul sufletului.
Il recomand cu toata inima mai departe!!!!!!!!!! Nu degeaba a primit 4 Oscar-uri... E foarte trist, dar da un exemplu demn de urmat pentru toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by gabi_j

'thank you for smoking' - o comedie 'inteligenta'.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Super filmul asta, mi-a placut tare mult. Semnatura mea e un citat din filmul asta.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

quote:
Originally posted by Zenobia

Friends - cel mai inteligent si mai spontan serial de televiziune dupa parerea mea

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Subscriu! Am vazut fiecare episod, in medie, de 3 ori... Cand n-am la ce ma uita, cand sunt suparata, cand vreau sa ma relaxez, cand vreau sa rad, cand vreau sa plang, gasesc mereu episodul perfect!

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Si mie mi-a placut foarte mult Friends.

In ultima vreme am mai vazut Flags Of Ours Fathers;un film bun regizat de Clint Eastwood.Astept partea a doua Letters Of Iwojima,pt ca il are in distributie oe preferatul meu Ken Watanabe.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alesia spune:

Eu am vazut cel mai recent Trei Frati de Belea si am ras bine la el (cu toate ca, ciudat, nu imi place Vacanta Mare la TV).
In film au venit cu niste tigani, si cu o structura de basm (broasca raioasa/gunoierul trebuie sa o cucereasca pe printesa/fata bulibasei).
Trei probe, trei frati ... interesant pentru o comedie romaneasca, ce mai!

La capitolul filme straine am vazut Memoriile unei Gheise. Am auzit multe despre el (bune si rele), dar pentru mine a fost impresionant sa vad cum se formeaza o gheisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

In ultimul timp,singurul film care ma intretine e PRISON Break,dar trebuie sa recunosc ca nici The Illusionist,cu Edward Norton,nu e rau deloc...fata de porcariile vazute pina acum,asta e ALTFEL...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

godzilla - frumoasa poveste!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput