Ce filme bune ati mai vazut?(3)
Raspunsuri - Pagina 21
gabi_j spune:
nu stiu daca s-a mai scris aici de 'hard candy' (nu pot citi toate paginile si cautarea la ora asta nu fctz). e un film foarte greu, cu tot felul de intorsaturi si imbarligaturi. de fapt, joaca doar doi actori (necunoscuti) canadieni, o adolescenta si un tip de 30+, care s-au cunoscut pe net. Si de aici povestea se complica, si devine foarte interesanta. Filmul l-am vazut mai demult, dar mi-am adus amite de el alaltaieri pt ca era un subiect pe hotnews despre el.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
gabi_j spune:
aaa... si acuma mi-am adus aminte ca am vazut o adaptatie dupa o piesa de-a lui Oscar Wilde: "Lady Windermere's Fan" - film romantic, misto, cu replici geniale, tipice lui Wilde.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
mihaeladm spune:
Am vazut de curand 'V de la vendetta' si mi-a placut foarte mult. Chiar nu ma asteptam sa fie asa bun.
iarina spune:
Votez si eu pt. Lost City...coloana sonora este fantastica iar Bill Murray face un rol de exceptie.
Asterix spune:
Am vazut "Something new", un film despre relatiile dintre albi si negri in LA, bine jucat, desi fara actori celebri, simpatic, cu accente de comedie, romantism, a fost peste asteptarile pe care le avem din ce citisem despre el.
nuschu spune:
quote:
Originally posted by iarina
Votez si eu pt. Lost City...coloana sonora este fantastica iar Bill Murray face un rol de exceptie.
"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Me too, foarte bine aleasa muzica pe anumite scene.
Li
Mia. spune:
"Click" cu Adam Sandler, amuzant
Intr-adevar "Crash" e de exceptie!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Artemis1578 spune:
De acord cu Asterix, "Something new " este un film dragut, te deconecteaza si nu-ti pare rau de alegerea facuta.
In alta ordine de idei.......de vreo 3 zile ma culc pe la 2 si jumatate noaptea.........am aflat de Prison break....... si acum sunt more than addicted!
Anka si Ubitu
soarelemeu spune:
Click - Zapand prin viata..interesant ..
Personajul pricipal avand posibilitatea sa-si deruleze viata in trecut si viitor pierde ce-i mai important..sa se bucure de viata alaturi de cei dragi