Ce filme bune ati mai vazut?(3)
Raspunsuri - Pagina 17
mama lia spune:
quote:
Originally posted by mcm
Am vazut Failure to launch si Sarah Jessica Parker ma dezamageste a doua oara dupa The family stone.Cred ca ei nu ii sta bine decat in Totul despre sex. Nici subiectul nu m-a impresionat, cam siropos.
Am inceput sa vad The break up, nu l-am terminat pentru ca a inceput sa ma enerveze, replicle mi se par prea dure si anticipez un final fericit si clasic, siropos si asta.
Cristina
si eu am vazut Failure to launch si m-a dezamagit si pe mine....si filmul si dna Parker
am vazut si Breake up si m-a dezamagit si asta....slabutz....
akella spune:
Recunosc ca trebuie sa mai "scormonesc" dupa filme cu adevarat bune... Ultimul film pe care l-am vazut a fost o comedie cu Adam Sandler - "Click"; dragutz...
Oana spune:
Am vazut in week-end 3 filme:
1) Stealing Beauty - cu Liv Tyler (fiica solistului de la Aerosmith) un film foarte dragut si relaxant de vacanta filmat in intregime in Toscana, Italia, peisaje frumoase, ce sa mai, film de vacanta exact cum imi plac mie.
2) Syriana - cu George Clooney despre afacerile cu petrol dintre lumea araba si americani, realist cred.
3) The ring of the nibellungs - o legenda nordica pentru cei ce iubesc filmele de ev mediu, iar actorul principal Benno Furmann foarte frumos...
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
pisicuta si matei spune:
Eu am vazut azi Over the Hedge-animatie.Foarte draut.Deznate probleme precum junk food si despadurire,pierdeara teritoriului de catre animale si a surselor de hrana.Si evident teme clasice precum prietenie,familie etc.
Merita vazut!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
danielai spune:
Pentru cei care vor sa vada The Break Up si au renuntat din cauza impresiilor de aici, sa stiti ca sunt si pareri contrare. De exemplu mie mi-a placut filmul. Il recomand celor care sunt impreuna de mult timp (casatoriti sau nu, nu conteaza).
Iar finalul nu e siropos deloc. Un pic de optimism. Oricum nu e viziunea regizorului, care facuse un final chiar trist, dar la pre-vizionari a trebuit schimbat la cererea publicului.
mcm spune:
danielai eu o sa ma mobilizez sa-l urmaresc pana la sfarsit. Certurile dintre ei mi s-au parut agresive verbal si ma gandeam ca pana la urma raman impreuna dupa ce si-au facut reciproc atatea mizerii si parca nu mai merita.
Am vazut Memoirs of a geisha, m-au impresionat anumite scene dar subiectul in sine, pe alocuri l-am gasit neverosimil.
Cristina
akella spune:
quote:
Originally posted by mcm
danielai eu o sa ma mobilizez sa-l urmaresc pana la sfarsit. Certurile dintre ei mi s-au parut agresive verbal si ma gandeam ca pana la urma raman impreuna dupa ce si-au facut reciproc atatea mizerii si parca nu mai merita.
Am vazut Memoirs of a geisha, m-au impresionat anumite scene dar subiectul in sine, pe alocuri l-am gasit neverosimil.
Cristina
Subscriu.
pisicuta si matei spune:
Am vazut Match Point si The I inside.
Match Point are un fel de happy end,care nu stiu sigur daca m-a multimit,dar macar nu a fost chiar previzibil.In rest poveste clasica,interesant ideea de baza ca totul este rezultatul norocului.
The I inside este dragut,cadre realizate bine,muzica bine potrivita,suspans si un final in coada de peste.Sa zicem ca mi-a placut,chiar ma gandesc sa il mai vad o data poate mi se clarifica niste amanunte!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
Tocami am vazut Brother Bear2.Tare simpatic,amuzant si emotionant(eu chiar am plans )
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor