magazin bun pentru barbati?stie cineva?

isi mai cumpara camasi de la metro,etc, dar nu mai gaseste nimic.nu-i plac lucrurile din piata , vrea ceva mai de calitate la preturi mai normale. stie cineva ceva magazin cu haine, pantofi, pentru barbati? va multumesc mult
mihaela, mamica Mariei
Raspunsuri

clau2toma spune:
Incearca la Tta si Fiul .Poate ii place ceva . Sunt haine de calitate pt barbati .
Claudiasi puiul ei Tomita

Ubi spune:
Eu ii cumpar sotului din Unirea camasi de la 2 magazine:
-camasi General (e firma romaneasca din Bucuresti cu camasi frumoase, 67% bumbac si se calca super) - magazinul este pe aripa Splai, chiar langa scara de la etajul 1
- camasi Starconfex - magazinul este pe aripa Calarasi, cam a 3 a linie de magazine pe stanga.
Eu i-am luat saptamana trecuta de la General, camasi cu maneca lunga cu 290.000 - reduceri ca trecuse sezonul de maneca lunga. Sunt in carouri si merg la blugi, la serviciu sunt numai bune.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

teo1970 spune:
ceva mai sus, daca vrei (dar, din experienta, calitatea nu se ridica intotdeauna la nivelul preturilor ): Steilmann
si mai sus , calitate f. buna (preturi corecte raportate la calitate): Bigotti
si ar mai fi niste "baieti" care vind costume, cravate, camasi, tinute sport etc. de "firma" (nu stiu provenienta lor) de o calitate OK, la preturi acceptabile; cumparatorii sunt, in general, barbati care lucreaza in diverse firme unde tinuta office e obligatorie, se merge pe sistemul de recomandare.
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

roxanaz spune:
Rutti (unirea), Bigotti, Tata si fiul (calitate!), Braiconf (super calitate la camasi), Massini (unirea).
Roxana

dyadya spune:
quote:
Originally posted by teo1970
si ar mai fi niste "baieti" care vind costume, cravate, camasi, tinute sport etc. de "firma" (nu stiu provenienta lor) de o calitate OK, la preturi acceptabile; cumparatorii sunt, in general, barbati care lucreaza in diverse firme unde tinuta office e obligatorie, se merge pe sistemul de recomandare.
M-ai facut curioasa! Unde-i gasim pe baietii astia?
Diverse pentru nunta

gabi.i spune:
quote:
Originally posted by dyadyaquote:
Originally posted by teo1970
M-ai facut curioasa! Unde-i gasim pe baietii astia?
Diverse pentru nunta
...si pe mine.Poate ne zici si noua cum dam de acesti "baieti",Teo.
Gabica mamica

Mara76 spune:
Costume: Dinasty, Bigotti. Daca poarta zilnic, sunt singurele care merita investita (~10 mil). Tata si Fiul sunt bunicele, dar nu purtate zi de zi (3-6 mil, depinde de compozitie, cele de lana 100% fiind cele mai scumpe). A avut si barbatul meu cateva costume de la ei si dupa vreo 3 luni incepusera sa se scalcieze, sa se descoase pe alocuri... ceea ce nu se intampla nici dupa un an cu un costum de calitate.
Camasi: Bigotti (1,2-2,5 mil), singurele care rezista la spalari indelungate si nu se deformeaza gulerul, mansetele, care sunt decente la calcat. Am incercat de toate, de la cele mai ieftine pana la unele scumpute, gen Tata si Fiul (oribile la calcat, munceam o ora la o camasa si dupa ce o punea pe el nici nu se mai vedea). A primit acum o camasa luata din Metro, ceva cu Massimo ... care e bine croita si material foarte bun, pret la fel (700.000), dar nu stiu cum se comporta la spalat.

Kittie spune:
io doreste croitor pentru berbantzi care e alergenici la magazine
PS - io ie serioasa !!! n-am reusit pan'acu sa gasesc croitor de haine barbatesti.. Deci cine are cunoaste si doreste sa impartaseasca experient extazului PM VA ROG!!!!! mamica de
( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Roxana Claudia spune:
Eu zic sa incerci si la Millenium. Costumele sunt incepand cu 3,5 mil iar daca prinzi perioadele de reduceir e super-bine. Eu i-am luat sotului super costum de acolo cu 7,5 mil in dec, iar in ian la reducere l-am vazut la jumatate de pret. Camasile si pantalonii sunt la preturi mai bune decat la Bigotti.
Sunt vreo 2 magazine: unul in City Mall si unul in Unirea.
Roxana 33sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Sabina spune:
nu ma pot abtine, desi titlul e f corect, m-am gandit la magazin de unde se procura barbati!
Sabina si

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.