Gradinita30(zona Budapesta)
Fetelor,aveti informatii despre aceasta gradinita?Va multumesc.
laura si ariana(20-o2-2003)
Raspunsuri
moko spune:
quote:
Initial creeata de ada2021
Fetelor,aveti informatii despre aceasta gradinita?Va multumesc.
ce stiu eu este ca la grupa mica si mijlocie, grupele sunt supra-aglomerate( sala de grupa normala a fost impartita in doua)- 30-35 de copii intr-o sala putin mai mare decat o sufragerie spatioasa.
In rest, toate educatoarele titulare pe post(deci riscul de a schimba educatoare si stilul de instruire odata la cateva luni este minim).
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
ada2021 spune:
Moko,la gradinita unde esti tu educatoare cati copii sunt in grupa mica si care sunt conditiile?Multumesc anticipat.
moko spune:
quote:
Originally posted by ada2021
Moko,la gradinita unde esti tu educatoare cati copii sunt in grupa mica si care sunt conditiile?Multumesc anticipat.
ti-am trimis detalii pe e-mail!
sper sa gasesti solutia cea mai buna pentru fetita ta!!!
au mai ramas...
poze
ada2021 spune:
Moko,nu am primit nimic pe mail.Te rog mult sa revii cu informatiile.Multumesc mult.
moko spune:
quote:
Originally posted by ada2021
Moko,nu am primit nimic pe mail.Te rog mult sa revii cu informatiile.Multumesc mult.
pentru anul scolar 2006-2007, se vor forma 2 grupe mici.Pentru anul scolar curent au fost inscrisi in jur de 35 de copii, dar au frecventat doar vreo 25(restul ori nu s-au putut adapta,ori au facut diverse forme de raceli, etc).Probabil ca tot cam atati copii vor fi inscrisi si anul acesta.
Din ce stiu eu, copiii sub 3 ani sunt primiti doar daca au formate depriderile de baza si daca educatoarele de la grupa accepta.Despre ce acte este nevoie, nu prea stiu exact- de acest aspect se ocupa, in general,directoarea gradinitei.Oricum, este nevoie de aviz de la medicul de familie si o adeverinta de la locul de munca al parintilor.
Sper sa te ajute informatiile, desi gradinita nu este in zona care te interesa pe tine(zona gradinitei 30).
au mai ramas...
poze
ada2021 spune:
Multumesc mult.Stiu unde este gradinita 175.Eu stau pe Brancoveanu,iar gradinita 30 se afla in drumul meu catre servici.
radu300 spune:
ada in cazul asta eu zic ca vei ave probleme cu inscrierea, ultimele recomandari de la inspectorate sunt sa se inscrie doar copii din strazile arondate gradinitei. Pe Brancoveanu sau in apropiere ai mai multe gradinite (chiar foarte multe optiuni), depinde si unde anume stai pe Brancoveanu. Daca ne dai mai multe detalii poate te putem indruma undeva mai aproape de tine.