Fetele din America (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Ciuf,

nu stiu daca e vreo urare speciala, dar eu iti doresc nastere usoara - voi fi alaturi de tine cu gindul!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Eu am nascut pe stomacul gol si cu stomacul plin(la indemnurile doulei). A doua experienta a fost extraordinara. Acuma ma pregatesc sa am a treia nastere si nu ma duc la spital pe burta goala. Plus ca in timpul travaliului doula imi da biscuiti si suc sa mananc ca sa prind putere sa imping. Sa mentionez ca nu folosesc medicamente decat penicilina intravenoasa pentru Strep B.
Succes si sa ne zpui cum a fost. :)

Cristina, mamica lui Connor(5), Elena(3) si a inca unui baietel in Mai. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ciuf nastere usoara.
Se recomanda pe stomacul gol, asta in caz ca ceva nu merge bine sa te puna la cezariana de urgenta. Habar nu am de ce prefera ei sa faca cezariana pe stomacul gol.
Dar inca o data nastere rapida si fara complicati.

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Gabriela,

pentru ca sa nu fermenteze mincarea in intestine la o zi doua dupa aceea, fiindca daca te balonezi se pot desface cusaturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

multumesc de explicati...

pe chat nu intra nimeni?

quote:
Originally posted by nematics

Gabriela,

pentru ca sa nu fermenteze mincarea in intestine la o zi doua dupa aceea, fiindca daca te balonezi se pot desface cusaturile

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

mie mi-a spus medicul sa nu mananc 8 ore inainte de operatie , nici macar apa. cica daca mananci si ti se face rau de la anestezie poate sa ajunga apa sau mancare in plamani (asta la cezariana) cu complicatiile aferente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Valeria, nastere usoara si asteptam poze cu bebe! Subscriu la stomac usor, nu chiar gol, dar usurel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ciuf, nastere usoara, sa iasa puiul repede!!!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ciuf...tinem pumnii. mama ce de babelaci aici pe DC in ultimul timp...parca ma loveste nostalgia (dar uit repede cind ma gindesc la pampersi, suzete, alaptaturi la comanda, etc...)

Multa sanatate si nastere cit mai usoara - vezi poate o faci gen Tom Cruise - silent birth sau alte alea...

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ciuf, dar poate nasti azi...hihi...

Noi am gasit o gradi si in sf de luni incepem...de abia astept...si David e incantat de idee mai mult, nu stiu daca si practica o sa il incante...
E o gradi evreiasca dar mi-a placut tare mult ce activitati au, salile de curs, educatoarele si locul de joaca...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput