Fetele din America (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Pisic,

cauta un Kroger cu macelarie proprie

am vazut saptamina trecuta la Kroger pulpe de miel, cu totul (ambele parti), ceva la 5-6 kg una!

Si la Safeway am luat eu mai de demult jumatate de pulpa (pareta de sus)

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331

Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mirela io am facut cozonac!!! DAca vreti va invitam pe la noi!!!! (nici io nu am carnet inca...pe 2 mai am ex de condus si sper ca de atunci sa fiu libera in miscari...) io inca nu prea stiu adresele bine...nu prea situ unde e hallandale...pe ce strada? sa caut cu mapquest!!!!

Mie nu imi vine sa cred ca harnica sunt...am facut bors di miel, friptura de miel, cozonac, drob, salata de beof si bineinteles oua pastelate...Am gasit vopsea de oua (si erau si la reducere) si david a pus actibilduri...au iesit tare dragute!!!
DAr cozonacu tare bun a iesit...am macat ca sparta deja jumate!!!! am mancat cu pepene si am devenit io un pepene!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Iuliana nu mai zi de multe ori ca acus ma mut in Cambridge Masachusetts. De-aia ma oftic eu: la mine la tara nu vine nici un film nici un teatru si imi petrec zilele facind cozonaci de Paste si Craciun si din release in service pack la servici. Asta nu e viata! Noroc ca mi-am luat prieten turc: face el mielu'.Cozonacul e bun, pasca e inca in cuptor. Biserica greceasca e la 3 min de mrs pe jos... ouale sint gata... icre de-a gata. musafirii sa vina miine.Paste Fercit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Sanzi_ana, ai facut cozonac mai mult, sau asa, mai putin? Ca, ma gandeam eu, daca nu vine Mirela (care nici nu stiam ca e si ea asa aproape de noi) poate venim noi. Tare mi-am propus sa invat cum sa fac cozonaci, ca nu e Paste fara ei plus ca nu am gasit la magazinasul ala de visam eu.
Pe de alta parte, aici avem un Paste cu adevarat incins. Ciocnit de oua pe plaja ar fi o noutate!
Sa aveti Sarbatori Fericite !!!

... words are tools...

Mergi la inceput

Xela maine de la ora 14.00 sunt singura acasa (Radu pleaca in Seattle) si cu cozonacu cald (fac si altul daca e nevoie!!!!) asa ca daca nu aveti ce face va astept...

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Iuliana, ce voce misto ai...hihi..!!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

pai bre, Sinziana, daca iti pui nr. de telefon in public, se cheama ca ti-ai dat singura foc la valiza! Risti sa te sune fel de fel de voci!!

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331

Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by bucluc

Am cautat pe net reteta si numai in una zicea "se coace la foc mediu". Si-atat! Pai asta-i ajutor? La de-astia anti-talent ca si mine nu se gandeste nimeni?

cand sc in retetat foc mediu eu programez cuptoru la la 300 - 325 F.
sinzi e super dragalas David, sa fie sanatos ca frumos e.
/ciuf, felicitari pt bebelina, refacere rapida si sanatate mult. Bine ai venit Eva Maria.
Adivio cum ti-a iesit frisca?

Eu sunt tare dezamagita de vopseaua de oua ce am luat de aici, zicea ca e rosu si au iesit ouale mele un roz. Va pun poze maine sa va mirati si voi. Zicea ca daca le ti mult timp se accentueaza culoarea. Le-am lasat 5 ore in vopsea tot roz sunt, am lasat si altele 20 min si tot roz au iesit, dar mai pal.

Hristos a Inviat!

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Paste fericit tuturor!
Ciuf, sa traiasca printesa! ce cadouas minunat aduci tu de Paste acasa:)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Hristos a Inviat!!!

Ciuf sa-ti traiasca micuta!!!

Mergi la inceput