eu mi-am pierdu verigheta la vreo 2 ani dupa nunta, imi era cam mare si pur si simplu m-am trezit fara ea. Asa ca am schimbat-o si pe a sotului si am luat altele. Intre timp, am primit de la o ruda de a sotului (ce bine e sa ai matusi
) o pereche de verighete de platina, model clasic (adica veriga simpla, simpla), care mi se par asa de frumose si deosebite si elegante! asa ca, am de gind sa le cunun pe acestea din nou si sa le purtam si pe a mea sa aplic si vreo citeva briliante mici si sper sa nu le mai pierdem/schimbam.
Nu cred in supersitii legate de verigheta, nu cred ca in asta consta stabilitatea cuplului.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
quote:
Originally posted by asi
Am vorbit cu preotul care ne-a cununat(suntem prieteni buni) si i-am zis ca vrem sa schimbam verighetele.A zis ca ne va face o slujba de reinoire a juramintelor in fata lui Dumnezeu si cu ocazia asta vom pune pe deget verigetele noi.
Narcisa si noi tot catolic suntem casatoriti.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Asi si noi ne-am schimbat verighetele si se pare ca ne-a purtat chiar noroc
(glumesc...), am fost la preot cu ele, le-am sfintit, au stat pe Sfanta Masa, pe Evanghelie in timpul slujbei (e un pic altfel decat la voi) si totul e ok.
Sa va poarte noroc si voua!
aime
Aime sper si eu sa fie cu noroc.
Roxana
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan