Verigheta schimbata?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Michelle sotul meu a largit-o de 2 ori si nu se mai poate.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

asi daca vrei sa schimbi verighetele eu zic sa le si cununi .te duci cu ele la preot si le cununa sau le dai cuiva care are nunta sa le cunune si pe ale tale.eu una sunt superstitioasa si nu le-as schimba decat daca eu sau sotul am pierde vruna.alegerea este a ta.pupici

floroiu bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Pai si ce te impiedica sa le schimbi? Eu le-am schimbat o data acum 3 ani si acum vreau sa le schimb iar.
Nu le-am cununat din nou cum spun unii-mi se pare o mare prostie dar le-am dus la un preot si mi le-a tinut nu stiu unde cand a facut slujba.
Nu s-a schimbat nimic, sa stii..ne certam la fel ca inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Noi le-am schimbat de nevoie, la aproape de 2 ani sotul a dus-o aici un De la bijutier s-o mareasca un pic si i-a stricat-o(era aur alb in combinatie cu galben) si am cumparat altele si ni le-a platit bijutierul pe amandoua, ca a fost vina lui.
Nu s-a schimbat nimic.
Cit despre sfintit, noi sintem casatoriti in biserica, catolica si m-am dus in RO sa le sfinteasca si preotul mi-a spus ca nu se sfintesc verighetele la fel ca si cruciulitele; si aici nu cred ca mi le-ar sfinti cineva, poate se poarta doar in biserica ortodoxa?? alta explicatie nu am.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Noi le-am schimbat deja o data pt. ca sotul a pierdut-o in mare, si cele pe care le avem acum imi plac mai mult decat cele initiale. Le-am dat la un cuplu cand s-a casatorit sa le tina in timpul slujbei. Acum sotul zice ca il strange pe deget asa ca probabil vom merge sa i-o largeasca. Michelle7, v-a costat 50.000 lei vechi in Romania?

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Noua ne-au fost furate verighetele si nu s-a intamplat nimic. Acum vreo 6-7 ani cand am fost la Mare am zis sa lasam verighetele acasa ca a lui era mai larga si sa nu o piarda in Mare. Si ce credeti, ne-a fost spart in acea perioada apartamentul si uite asa am ramas fara verighete, si nu mumai. Acum facem 11 ani de casatorie si avem o casatorie normala si cu bune si cu rele.

Mari & Bianca(18.07.2004)

Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.

http://community.webshots.com/user/viermisor100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Stanca, pai ca sa aiba o semnificatie, faceti altele noi si vorba Lilianei, mai frumoase, acu' la 10 ani. Cautati o pereche care se casatoreste si vorbiti cu ei (sau cu preotul) sa va lase sa le puneti acolo pe altar cand se face slujba de casatorie si se sfintesc si totul va fi ok

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Dincolo de semnificatia lor, sunt totusi niste bijuterii pe care le poti pierde, care se pot uza sau care pot la un moment dat sa nu-ti mai vina (slabesti sau te ingrasi la deget). Asa ca le inlocuiesti si e clar ca-si pastreaza semnificatia - mai ales daca le mai si sfintesti.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

subscriu

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Pe 23 septembrie am implinit 10 ani de casnicie si tot in aceeasi zi ne-am cumparat verighete noi (Bvlgari), frumoase si solide nu gluma, cele vechi erau deja niste epave, tocite ca nici modelul nu se mai vedea. Am intampinat atatea remarci rautacioase, ca nu e bine, ca o sa ne despartim.....in fine.
La preot n-am ajuns cu ele pana acum dar e bine ca stiu de la voi cum se procedeaza si mai ales ca nu sunt eu singura cu ideea asta.

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am vorbit cu preotul care ne-a cununat(suntem prieteni buni) si i-am zis ca vrem sa schimbam verighetele.A zis ca ne va face o slujba de reinoire a juramintelor in fata lui Dumnezeu si cu ocazia asta vom pune pe deget verigetele noi.

Narcisa si noi tot catolic suntem casatoriti.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput