Verigheta schimbata?!

Verigheta schimbata?! | Autor: asi

Link direct la acest mesaj

Sotului meu nu ii mai este buna verigheta.Eu am zis ca daca el nu o poarta nu o port nici eu.La amandoi ne lipseste pentru ca ne face placere sa o purtam.Am vrea sa ne luam altele dar eu am o retinere sa o schimb.
Voi cum ati proceda?E bine sa le schimbam sau nu?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Nu vad nici o problema in a va schimba verighetele. Dar e musai sa fie mai frumoase decat celelalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Pai nu inteleg ce ar fi rau??
Cred ca si noi o sa le schimbam peste ani cand nu vor mai arata la fel.
Luati-va altele, de ce ai retinere?

If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nu stiu de ce .Am impresia ca nu va mai fi la fel.

Liana de ce musai sa fie mai frumoase?

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si eu vreau sa ne schimbam verighetele la anul, cind vom implini 10 ani de casatorie. Vreau unele mai moderne sa zic asa (adica cum spunea Liliana mai frumoase!) - o sa le dau la sfintit la biserica si nu vad care ar fi problema. Eu oricum pe primele nu le aveam gravate daca asta ar fi o problema...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Si noi implinim la anul 10 ani de casatorie.Si luna viitoare 10 ani de cand suntem impreuna(peste fix o luna).

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Si noi ne-am schimbat verighetele la 10 ani de casnicie.De ce? pai ptr ca a lui arata tare urit, toate striiatile se matuisera, si ii era si mica pe deget. Asa ca am pus eu ochii pe unele frumoase, de data asta am ales aur alb cu cite trei diamante finute si asta a fost.
Si lui i-au placut cele noi. Nu am reusit insa sa le sfintim si deja le purtam de vreun an jumatate.

De ce au retinere? Superstitii? Va veti iubi la fel si dupa.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Nasii nostri si-au schimbat verighetele dupa 8 ani de casatorie si totul e ok.Stiu sigur,insa,ca le-au sfintit.Nu cred sa fie vreo problema...

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

pai nici la sotul meu nu i-a mai fost buna verigheta. am largit-o cu un nr si acum o poarta fara probleme. a costat 50.000 de lei vechi in februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

quote:
Originally posted by asi

Nu stiu de ce .Am impresia ca nu va mai fi la fel.

Liana de ce musai sa fie mai frumoase?

Evenimentele importante
Razvan

Pai ma gandeam ca la cate modele frumoase sunt acum pe piata, e pacat sa nu profiti de ocazie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dincolo de semnificatia lor, sunt totusi niste bijuterii pe care le poti pierde, care se pot uza sau care pot la un moment dat sa nu-ti mai vina (slabesti sau te ingrasi la deget). Asa ca le inlocuiesti si e clar ca-si pastreaza semnificatia - mai ales daca le mai si sfintesti.

Noi purtam verighete nesfintite pentru ca nu ne-am cununat religios. Ni se parea ciudat sa nu purtam deloc, casatoriti fiind. La vara insa o sa facem cununia religioasa si atunci o sa ne luam altele, mai frumoase decat astea

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput