Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
LunaNoua spune:
Nico, dar ce ai in casa? Ca iti fac reteta personalizata
Sa vedeti ce tocmai a facut mandra mea. Nu avea stare in pat .. si am lua-to in brate la calculator. Si in brate tot dadea din picioare.. ca nu ii convenea pozitia.. si cu ochiii tinta la tastatura. Am dus-o mai aproape, cat sa ajunga la tastatura... si ce sa vedeti? S-a infipt cu degetelele direct in taste. Nu a pus manuta pe spatiile goale de langa tastatura, ca eu am una din aia grasana si cu loc de tinut mani pe ea. Nu. s-a dus direct pe taste ... cu amandoua mainile ... daca aveam pe cineva acasa ii faceam si o poza. Offf... asa rau imi pare. Dar o mai pun eu sa repete faza Mica calculatorista
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
utocatalina spune:
Mercic Ana..acum am vazut...ti-am raspuns! Cred ca Daria a fost tare cu mainile pe taste! Anda misto ca baga somn la greu Mark!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
LunaNoua spune:
Acum a adormit, ca deh...a obosit-o lucrul la calculator
Pozele puiutei
Bee spune:
Deea, tare faza cu calculatorista mica. Pacat ca nu i-ai facut poze.
Anda, e groaznic ce s-a intamplat cu bebeii de martie aprilie. SI fiinta mea draga a avut dubla circulara de cordon, care nu s-a vazut, dar pe care doctorul a banuit-o. Si totusi.........ceva s-a intamplat.Eu acum n-o sa stiu niciodata daca problema Anei e datorita circularei, dinainte de nastere, sau daca nu cumva e din cauza anesteziei de la cezariana, sau......nu mai stiu nici eu. Dar tot n-ash sfatui pe nimeni sa faca cezariana. Sunt si aici atatea riscuri, chiar si pentru copil! Doar la noi sunt minimalizate riscurile si se face asha o propaganda pro cezariana.
anasebe spune:
Am bagat cateva poze noi in albumul de la semnatura (luna a patra). Sunt si poze cu hainele de botez.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
tiberica fara frica
LunaNoua spune:
Bee, dar pana la urma cre e diagnosticul Anei? Tu ai incercat sa nasti natural si nu s-a putut? Sau ai avut ceza programata?
Pozele puiutei
Giova spune:
Am vrenit si noi din oras.
i-am luat haine la Marco de botez. zici ca merge la disco, nu la biserica. sper sa nu faca popa rat, ca e de gasca.
Crisu ma bucur ca ai revenit. toti bebeii isi arata personalitatea acum?
Mire bafta la vaccin.
Irina, ma bucur ca e ok Mario. acum e fresh marco, le-a ras la toate vanzatoarele a distrat-o pe nasica.
Bee s-ar putea sa ai dreptate. saracul Clau asa de vinovat se simte...
Maraki exact asa se uita si Marco.ma topesc toata, dar nu-i bine ca numai la mine se calmeaza.
Canda da eu nu-l tin atat pe bebe. ragaie o data, ok, trecem la urmatoarea tzitzi, pe urma mai ragaie inca o data si gata, in bouncer cu el. e greu, nu-l pot tine atata in brate.
mai citesc, scriu mai tARZIU.
VREAU SA VAD SI POZE.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
Bee spune:
Deea, pai Anei nu i-a pus nimeni nici un diagnostic clar decat "hipotonie generalizata". Ce a cauzat hipotonia? IN privinta asta toti sunt de acord: e o leziune cerebrala, nu foarte grava, provocata nu se stie de ce. Leziune cerebrala care a afectat-o doar motor se pare. Adica dupa cate am vazut in ultima vreme pot sa spun ca din fericire e doar o problema motorie, recuperabila, nu se stie in cat timp si in ce masura. Adica ce sa mai :nimeni nu stie nimic. Noi speram sa evolueze bine treaba si sa mearga cat mai bine cu kinetoterapia.
Giova spune:
Am vazut pozele lui Canda, misto ati fost la iarba verde la Sag? e un dulce Filip.
Si ala Irinei, adica a lui Mario frumosul si sexosul. Unde ii e parul? l-ai tuns? sau i-a cam picat. mi se pare ca nu mai are asa de mult ca inainte.
Tu semeni cu mama ta.
Alain e un scumpic. am vazut noile poze. aia cu DJ e mortala.
Bee lasa sa vezi ce recupereaza Ana, bine ca nu e nimic grav.Nu-ti mai fa pprobleme.
Cine a mai pus poze noi?
acum pun si eu.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea