Clubul nurorilor (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neatza fetele
Razuco nu te supara ca faci riduri...las-o sa viseze cine nu o lasa...voi trebuie sa va vedeti de ale voastre si in masura care se poate sa ajutati...oare ea nu stie ca se schimba prioritatile?!?
sunule neamule mie imi place cum l-ai tuns...e sic...dragutzo despre bucataria ta ...ce sa zic...numai ca e superba...cred ca toate ne-am dorii dar e minunat ca ai pus poze sa ne mai inspiram si noi...cu toate ca la mine nu va arata niciodata asa...la mine toate sunt la iveala la tine sunt ascunse...parca nici nu ai gatii acolo...super si felicitari...iar data viitoare vreau sa vad si niste

de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hehe...multumesc! Dar, in ciuda aparentelor, chiar gatesc...si inca mult! Numai ca am noroc cc cu femeia ce vine saptamanal si ma ajuta la curatenie! Si in rest...aspirat zilnic, baile zilnic frecate...am catel si trebuie si mai mare "grija"! Si promit ca o sa vezi si BB...prin august-septembrie speram sa ne punem pe treaba! De ce nu..poate chiar cand vom pleca sa sarbatorim anul de la casatorie!...
Fetele? Unde sunteti?
Andru cum e iubi? Tu? BB?
Fla tin pumnii sa fie bine!
Cherry? Dana? Cami(piticii ce fac?)? Lavi? Corina? Him? Flori? Nadia?...restul trupei???

quote:
Originally posted by fannna2003

neatza fetele

sunule neamule mie imi place cum l-ai tuns...e sic...dragutzo despre bucataria ta ...ce sa zic...numai ca e superba...cred ca toate ne-am dorii dar e minunat ca ai pus poze sa ne mai inspiram si noi...cu toate ca la mine nu va arata niciodata asa...la mine toate sunt la iveala la tine sunt ascunse...parca nici nu ai gatii acolo...super si felicitari...iar data viitoare vreau sa vad si niste

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

bineeee...promisiunea e datorie curata...am rabdare...

am bagat marfa la funny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
voi trebuie sa va vedeti de ale voastre si in masura care se poate sa ajutati...

Pai de ce sa-i ajutam? noi mai stam maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxim 2 ani acolo... si ce fac?ii pun scorpiei centrala, calorifere, termopane si apoi ma mut la casa mea? mi le iau inapoi, imi da banii sa-mi pun altele?nu!si-atunci???

AMR 1 luna si 14 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

am spus in masura care se poate...prioritatea sunteti voi
va place felicitarea de paste????

Mergi la inceput

eu am sa ies in jur de 10...tre sa merg la o inmormantare...a murit tatal nasilor nostri...
am comandat o coroana dar sunt suparata ca unii din jurul meu se cam fofileaza cand e vorba de dat bani...nici eu nu am dar nu pot sa trec peste anumite chestii(nasul e si colegul meu de servici) si cand e vorba de ajutor vad ca nu se prea inghesuie unii...dau bani daca tragi de ei dar nu pot sa vina...asa ca Eleno...cara tu coroana...va plictisesc aici dar ma deranjeaza f mult atitudinea...si culmea e ca stiau de luni si eu am aflat ieri cu totul intamplator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetele!
Intru scurt sa va salut, ca ma pun pe treaba!
Fanna, cam "dura" felicitarea... Adevarul e ca si eu ma enervez cand aud urarea "Paste fericit"... suna ca naiba. Oare de ce trebuie sa imprumutam tot din exterior, chiar daca nu e ok?
Raza, vedeti voi ce faceti cu banii, insa daca nu aveti de gand sa ramaneti acolo, evident ca n-aveti de ce investi in chestii "grele". Soacra sa-si faca imbunatatiri in casa daca vrea pe banii ei, nu pe ai vostri.
fetele si o zi buna!
A, era sa uit, Sunule, faina freza are gogoloshul tau, dar mai fain era latzos...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

alinutza stiu ca e dura...e drept...o sa spuneti ca e un limbaj neadecvat ptr o doamna etc...dar nu o lua cuvant cu cuvant...mie mi s-a parut f nostim mesajul...putea sa fie altfel scris..ok...dar suntem adulti...cat o sa ne mai dam dupa perdea...
de fapt nu stiu cum sunteti voi...eu sunt o fire deschisa...daca am ceva de spus...SPUN...nu pot sa ma pisicesc...nu-mi sta-n fire sunt mai directa...asta sunt...si daca vi s-a parut cam deplasata foto nu trebuie decat sa spuneti...si promit ca nu mai pun "deocheate"...fara nici o suparare
pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

fanna, condoleante!
Aly, normal k nu bagam bani unde nu stam...asa k sa-si ia gandu'...da'tot ma enerveaza...

AMR 1 luna si 14 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Condoleante in primul rand~!
In al doilea rand...eu apreciez felul tau de a fi! Detest oamenii care "vor sa para ceea ce nu sunt"! Sunt radicala la genul "pisiceli si miorlaieli"! Deci fii tu...e cel mai bine asa!
Si da Alina, era mai dulce blanos, dar din pacate...a trebuit sa fie tuns. Asta e freza rasei si asta era datoria noastra sa nu-l lasam sa "moara de cald"! o sa-i creasca, asta e~

quote:

alinutza stiu ca e dura...e drept...o sa spuneti ca e un limbaj neadecvat ptr o doamna etc...dar nu o lua cuvant cu cuvant...mie mi s-a parut f nostim mesajul...putea sa fie altfel scris..ok...dar suntem adulti...cat o sa ne mai dam dupa perdea...
de fapt nu stiu cum sunteti voi...eu sunt o fire deschisa...daca am ceva de spus...SPUN...nu pot sa ma pisicesc...nu-mi sta-n fire sunt mai directa...asta sunt...si daca vi s-a parut cam deplasata foto nu trebuie decat sa spuneti...si promit ca nu mai pun "deocheate"...fara nici o suparare
pup fetele

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput