epurele artistic ;)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

mie personal mi se pare ca arta reprezinta tot ce bucura sufletul. de la o mancare bine facuta pana la o piesa de teatru sau o piesa compusa de sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Te-am prins, acu vrei s'te dai artista, ca faci humus bun!

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

uups, vezi ca io la laude nu rezist, ma inmoi si ma indulcesc precum mierea:)))
da sa stii ca xeno nu e guestus, parol d'onor

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

LOl de LOl, gugaliti va rog paragraful Corinei, pretty please:)))))asa, cu copy/paste

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Sabinutz... da mey asa s-ar zice cu printipul incertitudinii lu unu cu berg, Iceberg o hi de vina?:):) sau un elvetian d-al Irenei:):)

Da, asa suna si-i al naibii de generalizabila. Da io si mecanica cuantica zic precum Schrödinger: complicata frate:):). Nu ma trimiteti la culcare ca nu-i frumos...

Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess!
A penny for my thoughts. A dime for my ideas.

Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me.

Andreea

Mergi la inceput

Andreea, walter heisenberg, citesc despre el in cartea lui hawking;-),si principiul asta il aplic la curentul aleatorist, ia materialul muzical de unde nu-i, un fel de cand fu tache nu fu tica:))))

Michelle, xenocid e xenocid, narancea e altcineva, si nici nu mai e pe forum:))

Tu chiar crezi ca Admin nu-si da seama? e chestie cu ip-uri etc etc;)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

care citat? cel cu arta? l-am gugalit dar n-am gasit nimic interesant. care e faza?

Mergi la inceput

Sabinutz... tu stii ca google are halal algoritmi probabilisti asa ca nu poci fii sigura ca am picat p-acelasi link... Dara daca da, intotdeauna am vrut sa invat mandarina:):), da engleza bat-o vina m-a oprit in drumul meu spre sfere:):)

Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Sabina - pai nu zicea d-nul vucea ca arta este cea care ne "gaghila" in mod placut simturile??

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Sabina ia vezi poate gasesti editate cursurile lu nea Heisenberg de la Saint Andrews, Scotia, 1955.. Ca era preocupat serios de filozofie...
Physics and Philosophy: The Revolution in Modern Science EdituraHarper and Row, NY 1958.

Nematics cum sa aiba Iren ceva cu humusu. Ar vrea ea sa aruncam si cu blidu dupa ea ....miammmm:):)

Sabina. io picai pe un dictionar de engleza-mandarina:):):) Zuuuuuu, da io-s probabilista anyway:):)

Andreea

Mergi la inceput