Cicatrice cezariana
Raspunsuri - Pagina 2
roxanaz spune:
materialu clientului e de baza, cum zice Mira. daca e bun, poti sa nu dai cu nimic si nu se vede nici o urma. daca nu....poti goli stocul de creme de farmacie si tot nimic.
Roxana
szivarvany spune:
Si io si io, am o operatie de cezariana mare si urata, cicatrice cheloida (deh, am o colectie din ele) ... Trixi, spune-mi de unde ai cumparat unguentul ... poate ma ajuta si pe mine (vad ca esti d`a`noasta`, te asteptam si la subiectul cu oradenii
).
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Ana_Alx spune:
nu am predispozitie la vergetauri,iar ce alte operatii am avut s-au inchis bine ,insa cu toate acestea operatia arata naspa,plus ca ma si cam doare uneori zona aia...
viermisor spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Am mai cautat pe net despre astfel de cicatrici si am gasit chiar aici pe forum un subiect inchis cu idei interesante, pentru cine e interesat:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7242&whichpage=1
Mari & Bianca(18.07.2004)
Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.
http://community.webshots.com/user/viermisor100
leeloo2004 spune:
Eu la prima cezariana am facut cheloid dar la a doua mi-a scos prima cicatrice (chiar daca asta a insemnat ca a doua taietura sa fie mai mare) si acum arata super - trebuie sa te uiti cu atentie ca sa vezi ca am o cicatrice acolo (si nici nu au trecut 2 ani...) plus ca are aceeasi culoare cu pielea (poate doar putin mai alba). Mie mi s-a explicat ca prima cusatura a fost facuta naspa motiv pentru care am facut cheloidul asa ca nu stiu daca depinde intr-adevar de "materialul clientului" cit depinde de mina maestrului...
Exista totusi un unguent contra formarii cheloidului - nu stiu insa daca se gaseste si la noi in tara - mie mi l-a recomandat dr. dermatolog dupa o operatie de indepartare de alunite pe fata si a fost foarte bun, dar a trebuit cumparat din Elvetia. Nu imi amintesc acum cum se numeste - am sa ma uit acasa si va spun.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
nimeni2011 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Si io si io, am o operatie de cezariana mare si urata, cicatrice cheloida (deh, am o colectie din ele) ... Trixi, spune-mi de unde ai cumparat unguentul ... poate ma ajuta si pe mine (vad ca esti d`a`noasta`, te asteptam si la subiectul cu oradenii).
Daria &Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
...
..multumesc mult!Deocamdata am nevoie de harta sa ma descurc pe forum,dar in curin ajung si acolo :)!!!Crema de fapt este unul cosmetic,nu medicinal!E cu germeni de griu,am gasit-o la parter in Crisul!Sau poti sa te uiti la Mimoza(daca stii magazinul ,vis-a-vis de intrarea in Vulturul Negru!
Daca nu mai uit si eu,si daca vad iti dau un PM!
spic de grau spune:
Am si eu o nelamurire: la voi taietura nu e ff jos facuta?
Si la mine se mai vede semnul (o dunga rosiatica), insa medicul a facut atat de jos incizia, ca cel mai mic bikini o ascunde (deci nu e pericol la plaja sa se vada, ca oricum la nudisti nu voi merge niciodata). Iar sotul stie oricum de ea ![]()
Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
mira_m spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Eu la prima cezariana am facut cheloid dar la a doua mi-a scos prima cicatrice (chiar daca asta a insemnat ca a doua taietura sa fie mai mare) si acum arata super - trebuie sa te uiti cu atentie ca sa vezi ca am o cicatrice acolo (si nici nu au trecut 2 ani...) plus ca are aceeasi culoare cu pielea (poate doar putin mai alba). Mie mi s-a explicat ca prima cusatura a fost facuta naspa motiv pentru care am facut cheloidul asa ca nu stiu daca depinde intr-adevar de "materialul clientului" cit depinde de mina maestrului...
Exista totusi un unguent contra formarii cheloidului - nu stiu insa daca se gaseste si la noi in tara - mie mi l-a recomandat dr. dermatolog dupa o operatie de indepartare de alunite pe fata si a fost foarte bun, dar a trebuit cumparat din Elvetia. Nu imi amintesc acum cum se numeste - am sa ma uit acasa si va spun.
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Si la adoua a fost ok? Adik nu ai facut cheloid din mom ce esti predispusa ?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
leeloo2004 spune:
Nu mira_m, nu am mai facut cheloid la a doua cezariana - cum spuneam, trebuie sa te uiti cu mare atentie ca sa vezi ca am o taietura acolo e subtire cit un fir de ata si usor alba, in plus e facuta si destul de jos si o acopera orice slip. Nu stiu ce se va intimpla la a 3-a cezariana...
Prima taietura se vindecase foarte, foarte urit cheloidul era si destul de mare (citiva mm si foarte rosu, chiar si dupa 1 an)- desi tipul de cusatura a fost acelasi - din ala cu un singur fir continuu (nu stiu sa explic mai bine).
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
John D. Rockefeller, Jr.
mira_m spune:
A fost cusatura pe sub piele? Nu stiu cum e dar am auzit ca exista. Adik nu se vede nici o intepatura?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004)