The best of aug-sept-oct 04 (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fetele,
Ilinca e racita de ieri dimineata ii curge nasul si tuseste rau, asa ca am fost la dr si i-a dat antibiotic si sirop de tuse.
ma cam chinuie cu luatul de medicamente, dar o sa treaca repede
de cateva zile era un pic infundata si ragusita.
am vazut casa din catalog, e tare draguta, o au si in selgros, dar nu stiu ce pret are.

va pup si o zi placuta

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Urata zi... parca a venit toamna... Ma enerveaza vremea asta... Azi e zi de stat in casa si o sa ma innebuneasca mandra...
In plus, e mofturaosa la mancare rau de tot... ca la noi asa se porta... intain ne ise dintii/maselele (i-au iesit toate 4) si apoi face mofturi... In loc sa fie pe dos...

Nu stiu daca mai apuc sa mai scriu zilele astea, asa ca va zic de pe acum:
Fie ca Pastele sa va aduca in suflet credinta, bucurie si dragoste!

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Merci Daniela si Ana

Mada sanatate la puiuta!

Am primit unda verde de la ai mei sa aduc la ei un tobogan din ala de casa. De mult vroiam sa iau, dar la noi nu intra .
Aveti idee unde gasesc?

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reli75 spune:

Eu am luat de la CrazyToys.ro unul marisor care se strange. Nu e foarte ieftin dar e de calitate foarte buna (Little Tikes).

Uita-te aici ca au mai multe modele:
http://www.crazytoys.ro/results.php?searchString=73,80&masterString=1000,161,11,14,17,16,19,18,73-73&ageString=&ageStringName=&priceString=&priceStringName=

Eu l-am luat pe cel de 500.65 lei (e in promotie acum)

Reli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Fetelor, am nevoie de ajutor! Va rog mult spuneti-mi daca este obligatoriu sa instiintez angajatorul ca sunt insarcinata cu bebe2. In prezent sunt in CIC pentru bebe1. Aveti cumva vreun model de instiintare? Ce lege sa trec? Deja e tarziu, am aproape 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Sa aveti sarbatorile de Paste pline de dragoste, implinire sufleteasca si... sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!

Imi pare rau ca n-am mai reusit sa intru pe forum... Alex e f bine, creste, e sanatos (a luat in 4 luni 3 kg), mereu pus pe sotii... si de-abia astept sa-l vad!... Sunt terminata de dorul lui!...

pupici la toate mamicile si copilasii si burticile!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Marlen in primul rand felicitari pentru aparitia lui Andreas pe coperta revistei Myou(cred, nu?)!Oricum am vazut ca avea cel mai mare punctaj!
Eu am sunat la noi la salarizare si cei de acolo mi-au zis ca nu trebuie sa fac nimic deosebit, ci doar , ca si la primul, adica dupa ce se naste copilul sa merg la ei si sa fac(sotul adica ca tu esti in spital) o cerere cum ca iarasi intri in CIC.
Atat mi-au zis.Oricum la mine stie toata lumea ca vine bb 2.....adica si sefii si colegii....
Eu zic , pentru mai multa siguranta, sa suni la voi la servici(la relatii cu publicul sau unde te gandesti ca e mai bine) si sa-i intrebi pe ei cum sa procedezi.

Eliana, Ionela Paste fericit si voua si multa lumina in suflete!

Pupiic!

Ioana(18+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Mada, cum e ILinca ta? Are febra? Te intreb pt ca de aseara si Ilinca mea a facut febra, 37.8, i-am dat Nurofen si totusi azinoapte a facut 39, i-am bagat un supozitor cu Novocalmin + Calpol....Inca nu tuseste, doar stranuta. Tu ce ii dai? Dr. mea zice sa o tin deocamdata doar pe Nurofen alternat cu Calpol...Nu stiu daca e suficient...

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

salut,
patrice, febra nu a facut deloc, azi noapte mi s-a parut mai calda dar nu i-am luat temperatura, sincer, oricum la 9 avea 37,1 deci nici de cum febra.
ii dau amoxicilina, erdomed pt tuse si calpol sau panadol ce-mi vine.
diag a fost rinofaringita.
nu mai stiu ce sa zic ca pe mine de catve ore iar m-a luat durerea de gat dar rau de tot de abai inghit.
cica e o viroza care umbla.
pupuci Ilincai si sanatate

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Ionella cand pleci?

Noi deja avem bagajele facute si maine o luam la drum sunt asa de bucuroasa dar mai bucuroasa e piti ca de ieri de cand m-am scapat ca plecam zice BIBI adica la Briana nepotica si ca "pa, maine, brrrr" nea capiat de cap am scos valizele si lua cu bratul hainutele sa le puna in ele noi nu mai avem loc de ea.

Inca nu am pus pozici poate ma fac harnica pana diseara sa o vedeti ce gospodina am....

Stagnam cu dintisorii, un canin sta de vreo 2 sapt sa iasa si nu mai vrea. In schimb mananca mai binisor fata de acum cateva zile ca imi venea sa fug.

acum fug spre casa ca e tarziu si vreau sa merg sa imi cumpar si ceva.

Noi maine facem 1 an si jumatate si oprim vigantolul voi la fel ati facut?

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput