am sau n-am?
Buna fetelor,
Problema mea este destul de banala, dar eu nu mai reusesc sa gasesc un raspuns. Ani buni de zile m-am confruntat cu o candidoza rebela, datorita unor tratamente indelungate cu antibiotice. Partea nu tocmai frumoasa era ca aceasta tulpina de candidoza nu era cea intalnita mai des la femei, ci una mai speciala, deh... In fine, nu pot spune ca m-au multumit tratamentele cu ovule, desi nici eu nu le tineam tocmai strict.
Anul trecut am fost plecata din tara, si mi-am propus sa ma ocup serios de asta la intoarcere. Am facut o analiza la spit. caritas, si mi-a iesit (oare de ce nu ma mir?) candidoza. Medicul ginecolog m-a trimis la institutul de microbiologie, unde am lasat vreo 2 mil, pentru analize compete (acum pot sa ma apuc si de facut copii). Numai ca surpriza, cand am ridicat rezultatul, foaia curata ca lacrima. Adica nu am nimic, ba chiar sunt sanatoasa tun.
Secretie abundenta am, in continuare. As zice eu prea abundenta, chiar deranjanta
mai ales in zilele de varf ale perioadei fecunde. Scuza-ti-ma de detaliile prea personale, insa trebuie sa va spun ca nu este mirositoare, numai ca e ABUNDENTA si ma exaspereaza. Nu va spun ca nu indraznesc sa
, decat cu dus inainte.
Spune-ti-mi ce sa mai fac? ce ovule sa mai iau, si ca analize sa mai fac? exista ceva ovule, sa zic asa, generale, pentru anumite infectii (desi nici din astea nu am)?
Multumesc!!!
Raspunsuri
andanii spune:
ovule, medicamente si crema PIMAFUCIN ai incercat ????
altele sunt foarte multumite de rezultate 
ANDANII 

Delidana spune:
Draga Florina,
Iti recomand bai locale cu Tea Tree Oil (o esenta de plante foarte concentrata). Eu am luat "reteta" tot de aici de pe forum si am folosit-o de 2 ori cu succes. Deci: intr-un lighean cu apa calduta pui 3 picaturi din aceasta esenta (capul sticlutei ar trebui sa aiba o pipeta), amesteci bne si te asezi cu fundul acolo si stai asa timp de 10-15 minute. In acest timp speli bine "zona". Dupa aceea faci un dus normal si gata. Aceste bai se fac de 2 ori pe zi, dimineata si seara. La mine a durat cam 5-6 zile sa-mi revin la normal, fara alte pastile, ovule sau lotiuni. Sper sa-ti fie si tie de folos. 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
v_florina spune:
si eu as vrea sa stiu unde se gaseste. si nici nu este dificil tratamentul. cat stau cu... in lighean, mai apuc si eu sa mai citesc ceva :)
se recomanda abstinenta in perioada tratamentului?
dpop spune:
se gaseste in farmacii naturiste sau in magazinele cu chestii gen betisoare parfumate etc.
este si facut de fares parca, care probabil e mai ieftin si mai "curat" decat alea importate, care pot fi de fapt doar cu arome artificiale
si mie mi-a fost recomandat asta pentru aceeasi treaba
o alta solutie este sa pui o picatura de ulei dinasta intr-o lingurita de unguent de (hm, rostopasca parca, sau de nu, catina, sau galbenele - din acelea naturiste) si sa aplici local singura - ba chiar se recomanda in timpul actului sexual, pt ca asa se maseaza mai bine
.
dar cred ca e mai simplu cu baita.
nu este nici o interdictie de contacte ...
asi spune:
Secretia abundenta in zilele fertile e foarte buna si normala.Alte fete fac tratmente hormonale sa o aiba.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Delidana spune:
Florina, cind cumperi aceasta esenta trebuie sa fii sigura ca e din sursa buna si nu orice sticla de la taraba. Recipientul trebuie sa fie sigilat, sa aiba cutiuta lui cu o fitzuica pe care scrie modul de intrebuintare, garantia si contraindicatii.
Din cite stiu eu se interzice contactul sexual pe aceasta perioada sau daca nu poti fara, folosesti prezervativ.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
v_florina spune:
Multumesc mult pentru sfaturi. Mi se pare foarte comod.. de regula nu am rabdare sa fac irigatii cu diverse ceaiuri, mai ales ca ma trezesc sa fac dusul de seara pe la ora 12...
Delidana, am sa cumpar de la farmacie, sau plafar, in nici un caz de la tarabele din piata.
Asi, la mine secretia este atat de abundenta, incat mi se pateaza chiloteii destul de rau. Poate este normal, nu stiu... la voi cum este? 
O sa va tin la curent cu rezultatele 
Siminaf spune:
Daca esti microbiologic pura..... inseamna ca totul este ceva functional. Se poate foarte frumos si elegant regla cu tratament homeopat.
Succes!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
viermisor spune:
Si mie mi se parea ca e cam abundenta secretia mea, desi eram 'negativa' totdeauna. Adevarul e ca-mi statea mintea cam mult la
.
Dupa ce am nascut mi-am dat seama ce groaznic e sa ai lipsa (oricum mai putin), chiar nu stiu daca are lagatura cu nasterea.
Eu una nu cred ca ar trebui sa te ingrijoreze daca analizele ti-au iasit bune. Si la acest capitol fiecare e diferita.
Mari & Bianca(18.07.2004)
Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.
http://community.webshots.com/user/viermisor100