Nunta in Iasi (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by lorex

Cred ca toata lumea e la meci acu...e pustiu pe aici...fug si io la meci!

FORTZA STEAUA!

Nu e chiar toata lumea mai sunt eu pe aici dar urmaresc cu un ochi meciul(celalalt e la calculator) ca sunt in aceeasi camera cu televizorul - nu sunt chiar stelista inraita.
Deocamdata e 2-0 pt. Steaua dar astia nici macar nu au afisat pe ecran numele Steaua ci Buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

am pus poze cu invitatzia la nunta, ce parere ai Darria? Seamana cu cea din poza de pe net?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorex26/album?.dir=/mail&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare....si Hristos a inviat!!!!
Mai greu ca sunt ultimele zile si pregatirile sunt in toi...adica asa cred,ca eu in ultimul timp ma invart degeaba..noroc ca si-a pus iubitul prieten viitor sot rotitele in functiune si motorasele la lucru...asa face el pe ultima suta de metri...
Meniul e gata..acum 2 zile l-am definitivat,pana la urma o sa aducem noi vinul si aperitivele si ma rog ca sa nu se acreasca vinul pana la nunta..am facut si marturii-lumanari personalizate,am vrut ca cei care vin sa raman cu o amintire,buchetelul meu va fi de lalele pana la urma si am facut si unul de rezerva din trandafiri pt.orice eventualitate sa nu avem surprize...
mai problematic e cu rochia care imi mai vine la burta chiar imi vine bine dar sus.cam inghesuiala mare...se pregateste micul dejun,pranzul, cina lui bebe...si din pacate cam greu...sper sa reusesc sa trec de ziua nuntii fara sa devin prea cianotica din cauza lipsei de aer
Am facut si proba la coafor si la machiaj si am fost multumita sper sa iasa macar la fel de bine in ziua nuntii....mai trebuie sa iau prajituri pt.civila si religioasa...imi recomandati de undeva anume?
Emotii nu prea am..chiar nu stiu de ce...cred ca privesc evenimentul ca pe ceva superobositor avand in vedere ca la un etaj urcat gafai sper sa nu ma doboare scarile de la onyx....
A si inca o intrebare undeva mai ieftin in Iasi stiti cazare?ca avem cateva perechi care tb.cazate si peste tot de la 1 mil in sus pe noapte ne cer
Multumesc de urari Darria...eu sper sa mai vorbim pana atunci sper sa imi fac timp macar cateva minute sa mai intru inainte de nunta..tu ai grija de tine si de fetita
Eu pe invitatii la prieteni am scris doar numele mic..la familii mai scortoase am trecut doar familia...sa nu treceti de ex.Fam X-ulescu Marian,ca doamna lui Marian o sa se simta jignita ca nu a fost trecuta si ea...chiar daca Marian a fost primul pe care l-ati cunoscut(si viceversa)...lasati fam.X-ulescu simplu..
va pup pe toate si sper sa mai intru cat de repede mai pot..

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

succes Lulla, o sa fie bine!
si eu mi-am comandat lumanarele personalizate la nunta, sunt asa de curioasa cum vor iesi!! ale tale cum au iesit?
ai vreo poza?

cat despre invitatzii..deja le-am scris, tu ai dreptate dar...faptul e consumat, bine ca nu prea am familii scortzoase :)

Mergi la inceput

Tot la Preferences le-ai facut,nu?eu am luat aurii cum aveau ei expuse..maine dimineata ma duc sa le iau o sa fac poze si o sa le postez..si servetele personalizate si pahare am luat de la ei...si cardurile de masa.
Ei lasa cu invitatiile nu-i o problema...eu stiu asta pt.ca la botez la finut asa a scris si tanara mamica si o colega buna prietena de a noastra i-a atras atentia...nu s-a suparat... dar a zis ca si ea face parte din familie si ca nu doar sotul e familia..ei dar tu ai nunta in iunie deja ai dat invitatiile? ce harnicuta esti..eu pe unele le-am dat dupa ce trecuse si data de pe cardurile de confirmare...macar am scos cardurile sa nu zica lumea ca sunt nesimtita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Lorex: unde anume sunt pozele? Iar pe cea de pe net nu o stiu - deh, batranete haine grele.

Lula: prajiturelele pt. civil si rest. am luat 3/4 de la Ana si 1/4 din Metro(din alea uscate). Mai poti lua praji de la Select ca sut bune(la fel ca la Ana) dar un pic mai scumpe. Atunci am fost suparata pe Ana pt. suportul dansator de Lambada dar mi-a trecut.
E bine sa faci comanda la cofetarie pt. prajiturele sa nu te lasi pe stocul lor.
La biserica am avut bombonele la cutie, luate tot din Metro.

Cazare ieftina dar de calitate in Iasi: nu ma stiu tarifele. In august la Orizont o camera cu 2 locuri era 1.500.000 iar un apartament 3.000.000 lei.
Doar sa incerci la hotelurile bomba dar nu iti recomand(gen Ceramica, Conest si nu mai stiu care sunt).
O sa vezi ca vor rezista lalelele, nu e nici chiar asa de cald afara.

Eu am grija de noi oricum, tu sa ai grija in ziua nuntii sa nu fii stresata si sa nu obosesti bumbuslicul

Distractie placuta duminica si sa fii fericita

Mergi la inceput

Multumesc Darria..... de cantitati ai idee?adica, cat gusta lumea din prajituri la civila si la religioasa?
Chiar o sa ma duc maine sa dau comanda sa fiu sigura..
De stresata nu prea cred....de obosita cu siguranta...deja am anuntat pe toata lumea fara suparare ca nu o sa fiu o mireasa asa dansatoare,dar am circumstante atenuante.........

Mergi la inceput

sorry, am uitat a pun linkul
l-am pus acuma, acolo unde pusesem si intrebarea, iar poza de pe net e tot acolo, se cheama "invitatzia preferata"..
daa, Lulla..tot la preference..si tot aurii..si servetele personalizate..la fel!

Mergi la inceput

Lorex si eu la fel...lasa ca fac maine poze si iti arat cum au iesit!!!

Mergi la inceput

ce meci...ne tine cu sufletul la gura..

Mergi la inceput