La noi la Galati sa veniti ! (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamescu spune:

cookie,cum faci aperitivul acela?

Binecuvantata cu suflet pereche-Romi si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un semn pozitiv pe testele de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Am fost la Ego stile ....nu ca as fi avut vreo preferinta dar doar acolo am gasit lok .... cred ca m-au fraierit, de fapt mi-au zis ca intra mult material ....da eu cred ca am platit vopseaua tuturor care s-au pictat odata cu mine, numai vopseaua a fost un mil.

Cookie mai tu iar faci bunatati, eu nu fak nik uite asa ca nu pap desi mama tot zicea ca vine ea sa stea cu bb numai sa fak eu cozonak (nu ca ma laud da fak un cozonak mai bun ca soacra, bunika si vecina la un lok :) din ala moldovenesc cu 10 oua la kg de faina hehehe) da am zis pas, sotului ii cumpar un cozonak si gata, mancare imi face mama.
Bine ca a scapat Sabina numai cu sperietura, ca petele rosii trec ...

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata ! Ce bine cand e liniste si pace .....
In firma inca nu e nimeni: jumatate dintre colegi sunt in concediu de vineri, iar cealalata jumatate ( au predare DUMINICA , adica de PAste ) vad ca au un elan deosebit...saracii precis au stat pana la 2 noaptea la munca.

In alta ordine de idei, dupa cumplita zi de ieri , cu stat la coada 5 ore ( doar o coada )mi-am propus sa ma remontez azi , avand in vedere ca e ultima zi de munca...de maine sunt libera pana miercuri !

Meniu pt PAsti ? Daca reusim sa cumparam masina maine -poimaine plecam la tara si...nu gatesc nimic, daca nu reusim - nu plecam, dar voi avea invitati...eiiiii atunci nu stiu, eu tot mai sper sa cumparam masina si sa o intindem la mama , sa facem un gratar , o saramura ....

Deci revenind, eu fac cozonaci si pasca ( nu atat de buni ca ai mamei , dar buni ) pe care vreau sa-i fac vineri ( cum o sa ma descurc in bucatarie cu fiicamea nu stiu, dadaca are liber ) , sarbatoare fara salata beof nu se poate ( poate o taie sotu ), miel poate imi trimite soacramea asa ca o sa-l fac la cuptor cu muuuulta ceapa si usturoi, rosioare si ciupercute......daca nu, un pui la capac. Si cam atat. AAAAAA, duminica am fost in piata si am cules toate foile de ceapa ..de la mai multi vanzatori ! O sa-mi iasa niste oua !!!!!! Poate gasesc si niste vopsea de tipografie ( anul trecut erau in piata ) sa le pictez cu pensula....

Gata fug la cafea ! Cine vrea ?

Ps. Eu calcule puncte ....Azi: o felie de paine si una de muchiulet, la munca doua grefe , diseara salata verde doua oua fierte si ton. ( cred ). Ieri: un sandwich dimineata, patru mere la munca, aseara o farfurie de ciorbita de pui, la plimbare un strudel cu mere, cand m-am intors un iaurt si doar 5 minute la steper ca sa nu fac febra musculara .

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Cookie imi inchipui ce te-ai speriat ! Bine ca a fost doar atat ! Pupici sa treaca repede !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Intru si eu putin sa va salut...stau cam prost cu timpul. Astazi e ziua sotului, face 30 de ani si incerc sa-i fac o petrecere surpriza...sper sa reusesc.
Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Diana, sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si iubitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

deci,am slabit asa:2cm la coapse
2cm la burta
1cm la talie
asta de saptamana trecuta.este extraordinar regimul asta!si am mancat duminica tort si scrumbie la gratar.daca nu mancam slabeam mai mult.ieri am mancat ub pic de ciocolata de la fiica-mea pt ca ea nu o mananca si mi-e mila sa o arunc si aseara urzici cu painica graham.
azi dimineata
o cafea black
1\2 grapefruit
la pranz
urzici ,ca mai am cu un pic mic de mamamliguta
1\2 grapefruit,mananc grapefruit de cand mi-a spus Laura ca te ajuta mai mult la slabit
apa
si diseara....mai vad eu
va pup.
aaa,am fost pe faleza,sa alerg,dezastru fetelor!mi-e mila de cei care au ramas fara un adapost deasupra capului.sa vad cum ma mobilizez si poate le trimit ceva ajutoare.sau bani...ma gandesc.

viorica

Mergi la inceput

Buna idee ! Am sa ma masor si eu ! De fapt sigur am slabit daca am incaput in blugi....De prin ianuarie nu mamai incapeau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Bravo fetelor vad ca da rezultate dieta si fara sa fiti frustrate

Diana sa pregatesti niste branza de veci cu minibrezel ca vin diseara sa iti pup sotul :) hehehe

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitoasa spune:

FETELOR va deranjez si eu cu o intrebare,stiti cumva daca gasesc in vreo farmacie din galati,a cumparat-o vreuna dintre voi batista bebelusului(acel dispozitiv de curatat nasucul caruia i se face reclama si pe forum).Sunt disperata ,am o bblina de numai 9 luni care a facut o bronsita cronica si care mititica nu doarme de vreo 4 nopti din cauza nasucului infundat ,tuseste suntem la capatul puterilor si credem noi ca numai acel dispozitiv ne-ar putea ajuta .

Mergi la inceput