La noi la Galati sa veniti ! (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Giuliela stai linistita cu miscatul ,eu am sintit tarziu pe la 24 de saptamani cred .....pana atunci tot mi se parea ...ca deh toata lumea pe forum simtea si eu nu .....asa ca "simteam" si eu ....da de unde, mi se parea cine stie ce era.
Da de ce nu intrebi doktoritza tot ce ai de intrebat? o sa iti raspunda
eu nu prea aveam ce sa intreb ca e forumul mare si stiam mai mult ca ea ...cred, daca vroia sa imi zica cate ceva ii ziceam: da stiu ... la un mom dat imi zicea ea: cred ca ai citit ca ..... hehehe.
Ai grija de tine si gandeste pozitiv, de data asta o sa fie bine.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

GIA, nici eu nu simteam miscari si m-a invatat o prietena sa stau seara intinsa pe spate, linistita si dupa o perioada a inceput burta sa se ridice in sus. Sotul meu s-a si speriat prima oara:)). Cica in pozitia asta e mai relaxat bebe si nici muschii tai nu sunt incordati si atunci misca. Nu mi-a iesit din prima, dar dupa cateva incercari misca de parca juca fotbal Eleni a mea...Iar cu d-na Dimitriu si eu am vazut ca nu-mi zicea prea multe si atunci ma duceam la ea cu lista de intrebari. Ce sa fac daca s-a dus memoria mea? Si inca n-a revenit.

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Fetele,am si eu o mare rugaminte la voi.

Sora mea vrea sa-si faca curat intr-un apartament de 4 camere,varuit,nimic complicat,apoi ar mai fii lucrari de faianta sau parchet,etc. Cunoasteti pe cineva care se pricepe. O echipa buna sau nu stiu..cineva care sa se tina de munca. Apartamentul este nelocuit,deci se poate lucra in voie.

Multumesc mult.

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Multumim pentru urari.
Noi am petrecut ieri cu familia, am sarbatorit cum se cuvine cel de-al doilea an al lui Stefan. Vineri facem petrecera pentru copii in Tiglina la un loc de joaca pentru copii care s-a deschis de curand. Sper sa se distreze copiii.
Maine incep si eu munca, imi ajunge cat am stat acasa
Nu mai facem intalnirea de luna aceasta?
Laura, ai intrebat acum catva timp daca are cineva desene animate cu Tom si Jerry asa ca, daca inca nu ai gasit pot sa-ti aduc eu.

Va pup si mai vorbim

http://photos.yahoo.com/roxicucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare!

Roxi, asteptam impresii de la party
Distractie placuta!

Zilele astea am facut si eu rost de niscai desene animate (nu multe, vreo 30GB ) cu toate filmele posibile si imposibile....sotu zice ca sa ne pregatim pentru momentul in care Sabina va renunta la reclame...
Cine doreste, numa' sa zica!

Delphin, eu am vorbit cu un prieten care se ocupa cu amenajari, insa este ocupat pana la toamna...poate are sora ta noroc si gaseste in cele din urma...Sorry ca nu te-am putut ajuta!

Va pupic si sa aveti o zi usoara, nu va omorati cu munca, acusica vine 1Mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !
Cookie, ce 1 mai ???? Pt noi a fost ieri...pt ziua de 1 mai ! Dar, poate ma lipesc si eu de liber ca dadaca pleaca di localitate!
Roxi si Cookie, vreu si eu desene animate. La prima intalnire vin cu blank-uri ! Am cumparat din Metro vreo trei duzine !
Delphin, eu cunosc un zugrav foarte bun. A lucrat la mine. Acum e la soacramea, iar de la 1 mai ii amenajeaza unui coleg , apartamentul cu trei camere. Am sa vorbesc cu el , sa vad cand e liber. Sora ta se grabeste ?
Giuliella, stai linistita. Sarcinile nu sunt toate la fel. Ai sa vezi ca va fi bine !
Krys, putere iubito ! Sa te ajute doctorii si Dumnezeu !

Chiar vorbeam cu Alina ieri ; noi nu ar trebui sa ne intalnim ? Nu ne-am mai vazut de mult ! Ce spuneti de ziua de maine ? E prea din scurt ? Poate reusim !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

'Neata la fete!

Slaba miscarea ieri,rusinica!

Cookie,merci pt. intentie. Sper sa gaseasca pe cineva serios. A venit unul s-a uitat asa prin camere,sora mea nici nu a apucat sa-i spuna ce vrea si a si pus pretul,85 de mil.Mie mi se pare excesiv,ca sa nu spun enorm de mult.2500€!!!!????
Din cate stiu eu,nu ploua cu bani la Galati....
Au facut un deviz la o firma,insa vor sa mai vada si alte pareri si sa aiba de unde sa aleaga.

In alta ordine de idei,azi la 10 mergem la piscina. Profit de faptul ca sunt acasa ca sa-l duc la piscina. Deja mi-a zis ca se urca pe umerii mei si sare in apa,asa cum face cu papa,insa eu nu pot sa-l las sa faca asa ceva caci mi-e frica. In fine,vedem noi.

Distractie placuta piticilor.

Mie mi se face din ce in ce mai mult dor de Ro,iar Seb povesreste la cresa de ce a vazut el in Ro si cum stie ca vine mama mea,ma intreaba ce jucarii are sa-i aduca. M-a pus sa telefonez ca sa intreb.

Cookie,daca printre desenele tale ai Alba ca zapada de Disney,evita sa-l pui. Am meu prunc a inceput sa-i fie teama de oameni dupa ce a vazut secventele cu vanatorul in padure.
La noi a mers tare bine la inceput 101 dalmatieni.

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Laura,nu cred ca se grabeste foarte tare,dar pana la toamna in septembrie ar vrea sa se mute in el,caci deja sta liber de vreo doi ani.

Vorbeste cu el daca e liber apoi,dupa colegul tau, si daca e liber i-mi lasi nr. lui de tel. si il suna sora mea sau poate vezi tu alta solutie.
Sa inteleg ca tu ai fost multumita! E rezonabil ca pret?

Merci mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Uoau , Alba ca zapada, 101 dalmatieni ? Eu vreau, si Daria a fost impresionata la Bambi, cand au impuscat-o pe caprioara, dar i-a trecut...isi acopera ochii cand e faza respectiva , dar tot Bambi cere sa vada daca o intreb.
Delphin, lucreaza excelent, e foarte ingrijit, la mine a strans toata mizeria facuta, a stat cu matura in mana toata ziua, pentru construit un balcon si izolat, iar in sufragerie dat jos varul vechi, gletuit doua maini si varuit doar 6,5 mil. Spun doar pentru ca a fost cel mai mic pret care ne-a fost cerut. Lucreaza de la ora 3 si jumatate pana pe 9-10 seara, nu mi-a cerut mancare ( dar i-am dat ) o sticla de apa si 2 l de bere pe zi, in conditiile in care erau doua persoane ( lucreaza cu inca un prieten ). Vorbesc cu el azi.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna dimineata!
in primul rand vreau si eu desene cu Tom si Jerry si nu pt Shalini care nu urmareste decat Madagascar.mie imi plac foarte mult si mi se pare scump un dvd cu tom si jerry la 900 000 lei.eu am 101 dalmatieni,Madagascar si Brother bear.daca vreti va dau cu drag.
cat despre zugravi,Delphin,e greu cu ei.eu mi-am renovat ambele apartamente cu o firma de amenajari si n-am 3 ani iar gresia crapa pe hol,balconul se darama,si am platit acum 3 ani o groaza de bani.nu gasesti in galati firma serioasa,care sa-ti ofere garantie la lucrare.e greu.trebuie sa stai langa ei sa nu-ti fure din materiale,sa nu traga de timp.poate sunt eu mai pretentioasa!
azi ma duc sa fac un control la cap.ma doare de 7 zile incheiate cu anumite intensitati.ieri aveam o fata de cadavru incat s-au speriat toti de mine.merg la spital sa-mi fac programare la tomograf ca analizele la sange mi-au iesit foarte bune.
hai ca intru mai tarziu, sa vad ce mai vb!
va pup

viorica

Mergi la inceput