La noi la Galati sa veniti ! (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata ! Astazi sunt acasa si-mi beau cafeaua in fata calculatorului cu voi, evident.
Vad ca se anunta o zi frumoasa, ce spuneti de o intalnire in parc cu bebelacii ?

Burtica mea ...a renascut....la cate bunatati am mancat era si de asteptat...Dar de maine ne apucam din nou de numarat puncte !
Hai trezirea, va astept aici !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata, fete frumoase!
Poftiti de povestiti cum ati petrecut!

Eu sunt rupta de oboseala-mese, vizite(ba la noi, ba la altii...), plimbari....of, of, tare greu! Si sarbatorile nu s-au terminat inca, he, he, he...

Almy, nu te ingrijora, ai sa ajungi unde vrei tu...mai alaptezi inca? Daca doresti, iti trimit documentatia despre WW, poate te atrage...
Eu nu m-am tinut deloc de dieta(ar fi fost si culmea!) si acum ma simt chiar nasol cu atata mancare ingurgitata...da' ce sa fac, daca mi-e mila de atata papica din frigider? Si ce ma fac atunci cand merg in vizita?

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

La multi ani , Stefan !

Cookie, si eu am febra musculara de la cat am mancat !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Ieri Stefan a implinit doi anisori!
Sa fii sanatos, voios si sa-i bucuri pe parinti!
Roxi,
Ai inceput serviciul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

micutului Stefan!Sa cresti mare,sanatos frumos si destept.

Cum am petrecut noi? Am fost la plimbarica,ne-am obosit mancand,bine'nteles si mi-e ciuda de mor!

Am pus poze cu plimbarica,al doilea album,sebilus.

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna dimineata si Hristos a inviat!nici eu nu am tinut regim zilele acestea ,am mancat haotic si mi-a fost rau .am fost plecati la Slanic Moldova si ne-am intors aseara rupti de oboseala .in schimb fiica -mea a fost cea mai fericita.nu m-am asteptam sa fie atat de cuminte si atat de incantata de ceea ce vede.am intrat in salina la Tg. Ocna si am crezut ca mor sufocata. nu imi plac spatiile inchise.am sa pun poze de la biserica din salina Sf. Varvara.e frumos dar te apasa peretii aceea de sare.nu ma simt bine la 180 m sub pamant...
m-a intristat faptul ca la Slanic Moldova totul era in paragina.izvoarele acelea tamaduitoare erau neingrijite,cladiri gata sa cada,o atmosfera trista.a plouat in prima zi si ne-a prins pe drumul spre izvoare. ne-am adapostit dar fiica-mea era asa de incantata de ploaie incat cu greu am reusit sa o tin acolo la adapost.am scapat-o de cateva ori in ploaie spre amuzamentul celor care erau acolo.ea radea si era asa de fericita!apoi brusc s-a desprins din plafon un neon si a inceput sa se clatine amenintator incoace si incolo,aprins.noroc ca nu era nimeni sub el...altfel s-ar fi intamplat un lucru cel putin neplacut daca nu rau...in drumul catre casa am oprit la Marasesti la mausoleu am facut poze,ne-am distrat.ma bucutr ca ingerul meu a fost foarte incantat. de cand ne-am intors isi pupa papusile pt ca asa a vazut la Slanic :erau doi indragostiti care se pupau iar ea i-a studiat indeaproape.
azi ma odihnesc si de maine la munca!va pup!

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Adevarat a inviat!
Noi ne-am intors de la Tg.Mures cu vesti fff proaste pt Andrei-Bogdan dar si pentru noi.Sper sa ma reintorc fff repede ca sa rezolvam problemele.
Pupici.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor
si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de
mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Vad ca v-ati plimbat, v-ati distrat ...mancat :)

Noi ieri am umblat toata ziua, pe la manastire la Tudor, e prima oara cand merg acolo si e foarte frumos si aproape .... apoi pe la bunicii sotului, am ajuns acasa seara. Evident am avut bonele cu noi, adika bunicile asa ca nu am avut treaba cu bebu.

Cookie, Laura ......eu am mai slabit un kg de sarbatorile astea :) hehehe mda, am bolit duminika toata ziua de aia :(.

Crisa da ce are copilul?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Crisa,i-mi pare rau sa aud ca vestile nu sunt foarte bune pt.micutul Andrei. D-zeu sa va dea putere voua parintilor,iar pe el sa-l aiba in grija. Curaj Crisa si arata-i ca-l iubesti mult de tot. El simte asta,ca sa nu spun ca are nevoie de iubire...sunt niste copii speciali.( tu stii deja asta)

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Hristos a inviat!
Multumesc fetelor care m-au lamurit si m-au linistit in privinta dr. Dimitriu. Nu stiam nici eu ce sa cred..am auzit tot felul de variante. Cu mine se comporta intradevar foarte frumos dar nu imi spune la controale prea multe lucruri si am o multime de intrebari. Acum de exemplu am intrat in saptamana 18 si parca am simtit acum cateva saptamani niste miscari la burtica dar ..au cam trecut vreo 3-4 sapt de atunci. De atunci linste totala si din cand in cand dureri de burta. Sunt cam speriata . Am mai pierdut 3 sarcini si nu stiu cum ar trebui sa fie acum. La cate sapt ar trebui sa simt miscari ptr ca pe alte forumuri tot vad ca toate fetele simt miscandu-se chiar cu putere. Sper din tot sufletul sa fie bine si sa imi pot tine si eu bebelu in brate.
VA pupacesc pe toate.

gia

Mergi la inceput