Polip endocervical
Raspunsuri - Pagina 4
Anca Wish spune:
La Giulesti, la dr. Moisa. Procedura a durat vreo 10 min, dr mie mi s-au parut a fi ore.
A fost ft dureroasa pt ca a fost facuta fara anestezie si au fost si ft multi.
Au facut si anomopatologicul, dar nu stiu rezultatul. Am inteles ca te anunta doar daca e de rau. Dupa cum aratau, mi-a zis ca nu e niciun pericol.
jamilla spune:
buna fetelor1
am si eu o problema si sper ca cineva dintre voi sa-mi dea si mie un mic sfat.
Zilele tre am fost la ginecolog ptr un examen de rutina.mi-a descoperit un polip de mici dimensiuni pe care a vrut chiar acolo in cabinet sa mi-l extirpeze imediat.Binenteles nu am acceptat,iam spus ca intai tre sa "rumeg" informatia care ma luat prin surprindere.Intre timp am caut pe net diferite articole despre asa ceva si asa am ajuns aici.Vreau sa va intreb...se poate face acesta extirpare imediat la un control simplu de rutina?Doctor mi-a spus ca este ceva nedureros si se rezolva f repede.aici am citit cateva articole prin care cateva femei au spus ca este dureros si necesita si anestezie.Mie doctor nu mi-a vb de asa ceva,nici macar de anestezie.Va rog sa ma ajutati si pe mine sa ma lamuriti daca puteti.Este chiar asa o extirpare usoara fara anestezie si se poate rezolva totul repede acolo in cabinet?

XIO spune:
Da , este.
Iti face anestezie locala care nu doar , prinde polipul cu o pensa i il taie , atata tot.
Simti doar ca lucreaza inauntru , atata tot , si se poate face la un control de rutina.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
madina71 spune:
Si eu am avut un polip descoperit cand m-am dus sa imi confirme dr. ca sunt insarcinata....cam anul trecut pe vremea asta...era cat o boaba de cireasa...Nu va spun ce m-am speriat si eu pana am mai auzit si de alte prietene care au avut asa ceva....apoi m-am obisnuit cu ideea ca am asa ceva si ca o sa rezolv problema dupa ce o sa nasc....
Apoi am fost pt monitorizarea sarcinii la un dr in Buc si mi-a zis si el de un polip cat un bob de orez (eu intre timp eliminasem ca o gelatina de sange-cred ca ala fusese polipul meu si mai ramasese doar putin din el)....am nascut fara probl natural...iar din polipul meu a ramas o rana pe care o sa mi-o cauterizez, dar astept sa imi vina cm a doua oara dupa nastere (prima data a fost pe 14 iunie-mai mult de o luna in urma- dar a fost asa de putin ca am folosit tamp zilnice)...
Am inteles ca ranile astea trebuie cauterizate imediat dupa cm ca sa aiba timp sa se vindece pana la urmat cm....Cat despre cat timp trebuie sa eviti contactul sexual dupa cauterizare...NU STIU!!!!!
In plus, stiu o groaza de femei care au avut sau au rani si polipi pe col si la niciuna nu au fost probleme!!!
vA PUP!!!!
XIO spune:
De la 3 saptamani in sus nu ai voie sa faci sex , in fctie de doctor.
NU este normal sa-ti lasi necauterizate ranile de pe col , NU este normal sa-ti lasi polipi , pot maligniza si-ti iei adio de la tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos