Care pot fi "simptomele" ca exista o amanta???
Raspunsuri - Pagina 9
KSorana spune:
quote:
Originally posted by yankquote:
Originally posted by maraki
Sa nu radeti dar este o modalitate ca sa verificati barbatii daca va insala Cunosc pe cineva care face asta Cand vine acasa il mirositi jos, daca este proaspat spalat intelegeti de ce Faza cu chilotii cade, poate sa aiba la sv sau in masina chiloti de schimb pt. intalnire, pleaca de acasa cu aia care-i stiti, si-i pune pe aia buni la intalnire si revine acasa cu aia vechi
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
Bwhahahhaha,asta cred ca e pretext ptr un sex oral mai degraba
Life`s a bitch and then you die
Mi-am luat protia de ris pe ziua de azi.
amary spune:
Fii tare! incearca pe cat posibil sa te detasezi putin, nu ii mai cere explicatii, doar conversatii banale de zi cu zi, povesteste-i tu prima de cum a fost ziua ta, eventual intalnirea intamplatoare cu o veche cunostinta de sex masculin, vezi ce zice, scoate nasu' din ziar? El e sigur pe el, nu isi mai face nici o gija in privinta ta, ai devenit sotie...Aici trebuie schimbat ceva...
Dorsilia spune:
hahahaha, faza cu mirositul e beton, e si comica dar si....si clar ca e cea mai revelatoare, dar zau....nu vad cum sa faci asa ceva...te repezi la om, ii smulgi nadragii si bagi nasul ca un copoi? pai nu e cam penibilos asa sa te cobori atat la propriu cat si la figurat sa faci asa ceva ? eu una nu m-as demite la asa ceva. Ma bazez ca fazele astea daca e sa existe intr-un cuplu ies la iveala intotdeauna mai devreme decat mai tarziu si prefer sa nu fiu eu aia care ma umilesc prematur. Daca ar fi sa am asa mari dubii, si m-ar roade sa aflu in timp record, as angaja un profesionist pt asta si impusc doi iepuri: obtin dovezi palpabile si pt divort si nu ma murdaresc in adulmecari si scandaluri sau banuieli, care oricum nu-s probe
si ca sa inchei tot in ton glumet...aveam acum inainte sa cetesc pe aici, de gand sa fac un dus si sa ma epilez, dar ma tem ca daca vine consortul acasa si ma ia la mirosit si pipait sa nu creada ca taman mi-a plecat amantul. Mai bine stau asa in stare naturela si astept sa fac operatiunea seara, regulamentar :))
riana spune:
Sa-mi fie cu iertare, cum zicea cineva mai sus : "fiecare cu portofelul lui" - voi nu sunteti un cuplu, sunteti un fel de "colegi de camera"....nici macar atat pentru ca tot timpul stai in tensiune sa ai un anumit comportament ce-l va determina pe "coleg" sa-si respecte partea lui de intelegere
Ce sens are ?????!!! Daca atunci cand iti e greu nu te poti duce la sotul tau pt o alinare, daca atunci cand ai nevoie de ajutor el nu sare primul, daca nu poti sa primesti de la el o mangaiere, pur si simplu, doar pt sufletul tau - atunci pt ce ???? Doar ca sa ai dupa cine spala si face curat ?
Nu asta inseamna casnicia.
Casnicia inseamna o ECHIPA care trage impreuna aceeasi barca, pt binele echipei in totul ei.
Asta e parerea mea.
Imi pare rau, e trist ce ti se intampla, dar tu permiti asta.
Nu o spun ca pe o acuza la adresa ta, o spun cu parere de rau, chiar imi pare rau ca accepti asta...pt tine ca om, nici macar nu te cunosc.