Clubul moldovencelor de peste Prut (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, merci de incurajari, noi sintem deja obisnuiti sa petrecem Pastele singuri, pur si simplu am ramas dezamagita, caci deja ma pregatisem moral de musafiri.

Karina, ce prim plan apetisant, arata super prajiturile, iti vine sa musti din monitor!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna !
si mie mi-a placut la zoo foarte mult aveam impresie ca sunt intr-o jungra adevarata .o sa pun si niste poze .am sa-mi fac un card care platesti o suma si poti sa te duci de cite ori vrei intr-un an ,macar si in fiecare zi hehe .iti mai dau voie si la wide animal park ,unde animalele sunt ca la ele acasa.
Cornelia capritele arau foarte cuminti,nici nu se miscau ,toti copilasii le mangaiau
Nati pare foarte usoara receta de inghetata,mi-ai facut o pofta de tortul cu trufe.Uite si noi petrecem acasa ,si cei din jur macar nu au idee ca e o sarbatoare religioasa la noi.Imi pare rau ca nu se da voie sa faci un picnic in parc si sa te bucuri de soare .
Crinia foarte frumoase ti-au esit brownisurile,cu ce fel de cioco le-ai facut de data asta ?
eu abia m-am intors de la spital cu mana mea si ma trimit la un ortopedic .
O zi buna .

Alina si printesa Deanna 09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor

In primul rind felicitari pentru Amelia si parintii ei. Dumnezeu e mare si are grija de toti. Asteptam cu drag sa va impartasiti cu toate succesele/progresele ce o sa le aveti de acum incolo.

Cu mica intirziere si tot odata nu, va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi si numai bine.

Eu abia azi ma apuc sa coc cozonacul si pasca, inspre seara fac salatele si vopsesc oule.

Miercuri nu am facut tortul, am lasat pe joi ca sa fie mai proaspat. Ce sa va spun, din ce mi-am lasat (o lingura de torta, inainte de a turna in forma) a fost bun, insa cu parere de rau nu am gustat din torta gata si intreaga. Am plecat de la party inainte de a se servi desertul .

Acum fug la treaba ca am multa. Voua va doresc o zi usoara si frumoasa.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Neata, frumoaselor,

Ieri n-am facut mare lucru: am preparat blatul de tort, am vopsit ouale si am scos carnea la dezghetat, cam atit. Pentru astazi am planuri mari: curatenie si terminarea mincarurilor de facut.

Lucia, deci tortul nu era destinat voua? Eu credeam ca pentru voi l-ai facut. Lasa ca il mai faci tu o data, special pentru consum personal.

Mult spor celor in treburi azi si o zi frumoasa in general!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna, buna!
Alina, ma bucur tare mult ca aveti posibilitatea sa mergeti la asa zoo. Aici nici nu ma gindesc sa merg, mai ales ca am vazut si la rusi niste accidente grave cu copilasii.
Lucia, foarte apetisante bucatele tale. Am salivat la ele
Nati, spor la curatenie. Fac si eu , macar atita lucru, ca de bucatarit - pas.
Spor la lucru va doresc si o zi faina

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Paste Fericit va doresc la toate! Pace in inimile si sufletele voastre. Dragoste si caldura din partea celor dragi!

Lilia, ma bucur pentru voi si pentru Amelia.

Mergi la inceput

Ce fac gospodinele?

Eu mi-am terminat aproape toata treaba, mi-a ramas sa bag friptura la cuptor si sa fac un orez pentru garnitura, il fac de azi, ca miine sa nu mai gatesc nimic.

Vin si eu cu urarile cele mai alese de Invierea Domnului nostru, Isus Hristos. Liniste si pace in suflete si in case! Dumnezeu fie cu voi mereu!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Fetelor,
va urez si eu

PASTE FERICIT, MULTA LUMINA SI CALDURA IN SUFLETE!!!

Mergi la inceput

Dragelor,

HRISTOS A INVIAT!

Sa va aduca tot ce doriti si multe dulciuri!

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT - ADEVARAT A INVIAT!

O zi frumoasa!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput