Nou stil de viatza (98)
Raspunsuri - Pagina 15
zisaCami spune:
Buna dimineata,
Aseara, cand nu am putut trimite mesajul, scrisesem ca eu cred ca Zuzilici naste ieri seara sau azi, in Vinerea Mare, cel tarziu. Era deja epuizata cand am vorbit, avea niste dureri cumplite. Sper sa fi reusit sa ajunga la dilatatie 3 si sa o interneze si sa-i faca epidurala! Acum e noapte la ei, am sa incerc sa intru mai tarziu sa vad daca reusesc sa obtin vesti noi.
Roxana chiar daca uterul e mic, pot exista destule anomalii ( septat, bicorn, unicorn, didelf ), totusi se pare ca uterul bicorn are cel mai bun pronostic dintre toate. 
Crystina Imediat ce am vesti despre Zuzilici intru si va spun. 
Mona din pacate si dr. din Canada mi-a spus ca uterul nu arata normal si pare bicorn, insa eu l-am contrazis foarte convinsa si i-am spus ca am facut 2 laparoscopii si o histeroscopie si e imposibil sa am asa ceva si dr. sa nu fi vazut! Iar ieri m-au vazut 2 medici, nu unul, printre care conf. dr. Vladareanu ( seful clinicii de la Elias ), la Altmedica ( clinica romano-olandeza cu cea mai noua si performanta aparatura ). Marti ma voi duce din nou sa copiez si eu inregistrarea. Ce mi se pare mie ciudat este faptul ca de cate ori i-am solicitat D.P. inregistrarea de la prima laparoscopie, s-a eschivat si m-a plimbat o perioada, dupa care mi-a spus ca "s-a pierdut cand a fost cu renovarea la Municipal"! 
Mamamariana Multumesc mult pentru incurajari! Stiu ca se poate si in acest caz, numai ca e ceva mai greu. 
Fetelor va pup si intru mai tarziu sa va dau vesti ( daca voi avea ) despre Zuzilici.
Cami
zisaCami spune:
Dragelor,
Eu tot spun ca nu mai intru, ca azi e vineri si eu nu am facut nimic pentru Paste, dar nu pot sa rezist sa nu va raspund.
Sabina si eu vreau sa ne cunoastem, ma gandeam la un plan ( sa vad cum il conving pe "seful" ), cand vine si Delia in tara ma gandeam sa punem de o intalneala si sa va invit la un gratar, in curte. 
Miag multumesc mult! 
Cami
anemona spune:
Crystina, fetita mea e putin mai mica decat a ta, are un an si 9 luni. O sa mearga la gradi de la 15 iunie, ca momentan nu au locuri la gradinita asta care ne-a placut noua. Intr-adevar este foarte greu de gasit, desi oferta este aparent foarte bogata, dar cand ajungi la fata locului prea putine arata cum sunt descrise. Fetita ta merge la gradi?
Cami, cu Duumnezeu inainte, daca vrea el, o sa ai bebe oricum ar fi. Sunt atatea femei care au nascut cu acest uter, trebuie sa speri in continuare. 
Sabina, vroiam de mult sa te intreb, de la ce varsta este ideal sa inceapa un copil lectii de pian? Mi-as dori si pentru mandarina mea, dar la gradi asta la care o voi inscrie nu au acest optional. Ea are 1,9 ani, cred ca oricum e prea devreme, nu?
Mia, si langa mine (Lujerului) este o sala destul de buna exclusiv pt femei. Daca stai in zona poate vii aici. Abonamentul de 8 sedinte este pe o luna si costa 790 000. Sau 12 sedinte cu 990 000. Poti sa vii cand vrei in decurs de o luna si poti sta oricat la o sedinta, iar aparate sunt destule. Au si aerobic, sauna, masaj, coafor, de toate. Dusuri, vestiar etc.
Zuzilici, asteptam vestea cea mare 

Va pup
, sa fiti cuminti !
Anemona
mephala30 spune:
Cami, va invidiez de pe acum pe cele care va veti intalni la Bucuresti. Asa de mult imi doresc si eu sa va cunosc live!
Pupici!
Anemona, puiul tau foloseste olita?
Sunt interesata si eu de o gradi pt. Iustin de pe la 2 ani jumate si ma intreb: daca se incapataneaza sa faca mai departe in pampers? 
Sabina, mersi de urari.
Cat despre gatit, suntem aici, oricand doresti sa afli mai multe. Scapa odata de doctoratul ala si mai vorbim.
Am fugit la eco!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
roxana1974 spune:
Cami!!! ma bag si eu ... cand vine Delia, daca ma dau de trei ori peste cap si vin in Bucuresti, musai sa ma chemati si pe mine.
Oricum gagici (Sabinutza draga
), la urmatoarea delegatie in Bucuresti, daca pot sa ma organizez sa-mi fac o pauza corespunzatoare intre intalniti, va scriu din timp si poate ne vedem cumva, ok? 
Nici eu nu am facut inca nimic, nici macar cumparaturi. Acum sunt la job si ma gandesc cum sa fac sa plec mai devreme...am o lista lunga cat China!
quote:
Originally posted by zisaCami
Dragelor,
Eu tot spun ca nu mai intru, ca azi e vineri si eu nu am facut nimic pentru Paste, dar nu pot sa rezist sa nu va raspund.
Sabina si eu vreau sa ne cunoastem, ma gandeam la un plan ( sa vad cum il conving pe "seful" ), cand vine si Delia in tara ma gandeam sa punem de o intalneala si sa va invit la un gratar, in curte.
Miag multumesc mult!
Cami
va doresc o zi minunata si poate mai trec diseara, de fat trec sigur sa vad vesti despre Zuzilicea noastra!.
R-b
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
crystina spune:
Neata..am ajuns la munci..sistemul a cazut asa ca stau putin pe net pana se rezolva.
Carmen, bafta la eco! Sa ne zici cum a fost. 

Anemona bafta la gasirea gradinitei. Lilly merge la gradi din septembrie, de cand avea 1 an si 11 luni..sa fiu sincera ii place la nebunie dar a stat si foarte mult timp acasa din cauza bolilor contactate acolo. Dar vad ca incep sa se rareasca. Mult succes!
Sabina, Lilly e bine, ii place la nebunie la gradi, chestia mai nasoala e partea cu bolile asa cum ii ziceam si Anemonei. Scapam noi si de astea. cand o duci pe Sofia la gradi..ziceai ca din primavara? Multi pupici!
Hai Zuzi!!!!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
mamica dulce spune:
buna ! mai stiti ceva de zuzi???
carmen ,o eco frumoasa iti doesc! si la celelalte gravidutze la fel!
eu sunt inca in proces de recuperare-adica dat jos surplusul din weekendul trecut ..si tocmai cand zic ca reusesc ..ma apuc de gatit pentru Paste.Intotdeauna e asa,apare ceva si nu ma lasa sa trec pragul cum se cuvine si pentru mai mult de 2 ore![]()
si eu sunt foarte fericita ca am gasit gradinita noua pentru puiul meu,la asta la care merge de anul trecut din august...multe probleme,suntem total nemultumiti.
Dupa 2 ani de asteptare am primit loc la o gradi super,am vizitat-o marti si chiar azi am facut programarea pe miercurea viitoare,sa semnez contractul![]()
ce ma bucur!!
va pup fetele,ma duc sa mai strang putin pe aici ca de smotru cum se cuvine nu-mi pun problema![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Delidana spune:
Buna
Cred ca ce-a zis Miag se va adeveri, Zuzi a noastra naste azi daca n-a si facut-o deja. 
Cami, asteptam vesti si multumim ca ne tii la curent. 
Fetelor, tare mi-as dori si eu sa pot veni in tara si sa punem de-o intilnire....mi s-ar implini 2 dorinte deodata! 
Carmen, am luat o reteta de tort diplomat de pe net si am o nelamurire: in cita apa se pune gelatina la inmuiat??? Scrie cumva pe pachetul gelatinei? Eu n-am mai cumparat pina acum, de aceea intreb.....
Postez reteta mai jos:
- 4 pachetele gelatina de 10 gr Dr Oetker
- 1 cutie compot ananas
- 1 cutie cokteli de fructe
- 1 portocala
- 3 oua
- 250 gr zahar
- 1/2 kg frisca "HULALA"
Se pune gelatina la inmuiat cu zeama de la compot si coktail si se lasa sa se intareasca (daca e pusa langa o sursa de caldura se intareste in max 3 ore) Gelatina, galbenusurile si zaharul se pun la foc mic pana se face ca o ciulama. Albusurile se bat spuma cu putina sare. Separat se bate frisca iar jumatate de cantitate se opreste pentrut ornat. Cealalta jumatate se amesteca cu albusurile spuma si cu gelatina calduta (atentie, gelatina sa fie calduta pt ca altfel nu se va omogeniza). Peste aceasta compozitie se adauga portocala taiata cubulete ananasul din compot si fructele din coktail. Compozitia rezultata se rastoarna intr-o cratita de 3 kg (de preferat sa fie un castron din plastic ca se desprinde mai usor dupa intarire!)
Se lasa la frigider pana se intareste, apoi se rastoarna pe platou si se orneaza cu frisca ramasa si fructe: portocale, kiwi, ananas, capsuni, piersici, etc.
Eu vreau sa folosesc fructe proaspete si deci n-am zeama de la compot...
Daca mai stie cineva de acest tort rog sa-mi scrie, eu o rog pe Carmen ca stiu ca ea e bucatareasa-sefa.![]()
Ma duc la cumparaturi, mi s-a pus pata sa fac salata de beuf, macar sa justific cumva
de luni. ![]()
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:
Delidana, nu trebuie si ceva piscotri in tortul ala? ...intreb si eu, un blat mic, ceva...
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
Delidana spune:
Roxana, cica nu trebuie blat pentru ca gelatina tine totul impreuna si daca bagi compozitia la frigider se intareste...sint si unele retete in care se foloseste blat sau piscoturi... Eu n-am incercat niciodata dar ma incinta faptul ca nu trebuie facut la cuptor, bine, asta nu inseamna c-o sa-mi si reuseasca. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie