Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (7)
Raspunsuri - Pagina 24
dana_ene spune:
Mirela, mersi mult pentru oferta .
Am descoperit prin recomandari si un alt salon unde si coafeaza si machiaza. Raman datoare de cinste Cameliei, fiindca ea ma va ajuta.
In seara asta m-am intalnit cu multa lume in Crang.
In special cu Cami, Daria si taticul ei si cu Atsery, Razvanel si tati !
Restul ? Unde ati fost ?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Mironna spune:
Buna fetelor!
Noi am fost la plaja, pe raul Arges, foarte frumos a fost. Apa a fost excelenta, nu era adanca, a fost super, nici nu am simtit canicula.
Va doresc o zi cat mai racoroasa!
Mirona si Andrada (20.03.2003)
POZE PROASPETE
camelia_daniela spune:
Hellooooooo !
Mi-e o leneeeeee ... de n-am chef de nimik!
Am o problemutza cu fiica-mea - de cand eram la mare (in jur de 10 - 11 august) i-a aparut o iritatie la putzulica care a devenit destul de urata . La inceput au aparut ca niste punctuletze rosii (ca niste ciupituri) care, dupa ce am aplicat nidoflor s-au uscat. Treaba e, ca dupa ce am venit de la mare au continuat sa apara si de aseara s-a intins cam tare si spre funduletz. Sambata dr-ita. a venit sa o vada si a concluzionat, oarecum nehotarata, ca ar fi ciupituri (de "nu-stiu-ce"; m-am gan dit eu cand eram la mare sa nu fi fost vreun purice de prin hotel,DF!). Si sa vedeti ce-mi prescrie - Elocom!!! E, asta e chiar culmea!
Oricum, traba sa inrautatit ! Ce sa-i mai fac? Poate reusesc sa-i fac o poza dupa-amiaza.
Hai ca mai vorbim,
Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Mironna spune:
Camelia, incearca cu neopreol, la noi functioneaza cu succes. Mie mi-a prescris doctorul elocom la o intoxicatie alimentara.
Mirona si Andrada (20.03.2003)
POZE PROASPETE
dana_ene spune:
Ileanaaaaa ?!?!?!? Ce faci ?
Cami, da-i pana la urma si cu Elocom sa vezi ce efect are. El e f.f. bun, doar ca e pe baza de hidrocortizon si...
Sau mergi si la un dermatolog. E un cabinet de dermatologie pediatrica la Obor, la parterul unui bloc vis-a-vis de Bazar.
Noi am venit de la vaccinul de 6 luni al Roxanei. A plans putin mititica, acum e vioaie in premergator. Sa speram ca-l depasim usor.
Oana e tot la bunici, am fost aseara la ea ca nu mai puteam de dor. Si ei i-a fost dor de noi, aproape ii dadeau lacrimile cand ne-a vazut si ne-a tot strans in brate, dar nu a vrut sa vina acasa. A zis ca vine "mai talziu".
Noi am terminat curatenia (zugravit, mochetat si alte mici detalii). Of, ce bine ca am scapat de casa cu fundul in sus.
camelia_daniela spune:
Dana, i-am dat insa, cum spuneam dupa doua zile s-a inrautatit situatia; nu stiu daca de la Elocom.
Mironna, multumesc de raspuns; o sa incerc si cu Neopreol.
Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
dana_ene spune:
Of, Cami, n-am stiut ca deja i-ai dat cu Elocom. Stiam ca esti in dubiu.
Du-te la dermatolog.
camelia_daniela spune:
Dana, cred ca o sa ma duc maine, daca nu se schimba nimik!
Eu ma gandeam sa nu fie vreo infectie cu candida, Doamne Fereste!
Ce mai face Ilenutza, ca nu o mai vad pe messenger?
Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
adameasca spune:
Nu ma mai vezi pe messenger ptr ca n-am mai avut nici timp, nici chef de calculator. Am vorbit asta seara cu dr si am stabilit ca ma duc joi la control si in functie de ce se vede la eco stabilim cand nasc. Pana una alta am spalat hainutze, le-am calcat, mi-am facut bagajul. Maine mai am epilatul, pedichiura si sper sa reusesc sa ma si spovedesc. Cam atat... Astept ziua de joi.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
camelia_daniela spune:
Ilenutza, m-ai linistit ! Sa stii ca ma gandesc la voi tot timpul ! Va tinem pumnii si sa dea Domnu' sa ai o nastere usoara si o Ilincutza sanatoasa, voiasa, frumoasa si mancacioasa!
Oricum asteptam mesajul tau !
Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai