Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Nu-l tin in casa,Ilenuto,dar cum crezi ca ma lasa pe mine constiinta sa ma prezint cu virusii la copilasii vostri?Ca tuseste tare uratel...

poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hai mai Oana !!! Bietul copil, nu pot sa cred! Poate reusiti si voi sa ajungeti, totusi!
Pupici multi si sanatate cat cuprinde!

Fetelor, eu am inceput munca!

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Da, Ileana! Eu vin sigur, dar ajung in jur de 6 !

Pupici,

Camy & Daria

Varsta Dariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna sau mai bine spus seara buna.
Aseara ne-am intors si noi dintr-o mini vacanta, ieri a fost liber pe aici si luni si-a luat sotul liber, asa ca ne-am suit in masina si ne-am dus la un lac, unde ne-am instalat cortul si am lenevit cat am putut. A fost frumos, copiii s-au comportat civilizat, doar ca noaptea a fost cam frig, dar am supravietuit.
De vineri incep si eu sa lucrez, nimic spectaculos, dar eu sunt super incantata.
Cam atat despre noi. Am ceva treaba pe ziua de azi asa ca nu stiu daca mai intru.
Poze inca n-am vazut, dar am sa ma uit cum imi fac putin timp.
Pupicei.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Diana, si cine sta cu cupilu' mic dc incepi munca? Il duci la cresa?

Camelia, Astery, nu ma injurati, nu mai venim maine la intalnire. S-a modificat schimbarea si il ia mama pe Luk la tara vreo cateva zile, asa ca is fara copil si n-o sa am motivatie sa plec de acasa. Ma iertati?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna,
Ileana, nu incep cine stie ce job. Din mai, am participat la niste alegeri sa fac parte dintr-o asociatie care-i reprezinta pe cei care sunt la doctorat, la post doc, nevestele si copiii lor si traiesc in campus( noi locuim intr-un campus studentesc). Avem sedinte in fiecare saptamana, sedinte care sunt platite, la care se vorbeste mult si se face putin, numai bani sa iasa. Iar sedintele sunt seara.
In fine, eu am propus doua programe pentru copilasi si mi-au fost acceptate, programe de care ma voi ocupa eu. Adica voi fi instructor de baschet, am facut baschet in liceu si facultate si mai fac scris, citit si un fel de lucru manual (craft). Deci sunt doua activitati. Baschetul il am seara si am sa iau si mandra cu mine iar tati va sta cu Peter, iar in fiecare zi pentru doua ore am cealalta activitate,cu cele trei activitati comasate, la care il voi lua si pe Peter, sper sa stea cuminte.
Nu voi fi cine stie ce platita, dar e un inceput, mai ales ca tipul de viza care il am nu imi permite sa castig nici un fel de venit cat stau pe aici. Dar cei din organizatia asta mi-au zis ca ei sunt o organizatie nonprofit si ca ce castig aici e legal. Am facut si eu pe proasta si am zis, "aaaaaaaa", pentru ca in realitate imi dau seama ca nu poate fi legal.
Asta este, oricum va pica bine la cv ce fac eu pe aici.
Deci n-am nevoie de cineva sa stea cu copilasii.

Oana, sper ca Robert sa se faca repede bine. Pupicei si sanatate.
Camelia, am vazut pozele. Tot ce se putea vedea. Sunt superbe, ai o fetita tare frumoasa, iar tu arati superb. Iar de papuselele cele doua ce sa zic...sunt superbe cum stau ele acolo sa fie pozate...

poze

Mergi la inceput

Diana, multumim mult pentru aprecieri ; esti o scumpica! Bafta in noua activitate!

Pupici,

Camy & Daria

Varsta Dariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna, fetelor!

Ieri ne-am intors de la mare. Per total a fost bine, dar in ultima noapte Oana a vomat tot ce mancase seara (banuim o indigestie ), iar drumul de intoarcere a fost de cosmar: a mai vomat de vreo 5 ori (absolut tot ce manca sau bea) si pe ea si pe mine si-n masina .
Am ajuns dupa vreo 6 ore extenuati.
Am bagat-o de aseara pe antibiotic si regim usor iar acum e bine.

Roxana e bine si ea, parca mai grasutza draga de ea.

Ne-am intalnit si cu Mironna si Andrada, iar fetitele s-au jucat frumos.
Cu Mirela n-am reusit sa ne intalnim fiindca am luat legatura tarziu, doar am vorbit la telefon.

Diana, bafta cu noua ocupatie, suna bine .

Oana, sanatate multa lui Robi, dragul de el .

Cami si Astery, sper sa ne vedem maine in Crang.

Cami, pentru cele 6 luni ale Dariei, sa stii ca ne-am gandit la voi duminica trecuta.

POZE DE LA MARE

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Dana, bine ati revenit!!! Imi pare rau sa aud ca ati terminat "urat" concediul ! Va multumim ca v-ati gandit la noi ! LA MULTI ANI si voua pentru vineri la 5 lunisoare!
De intalnit poate dupa amiaza, stii ca eu muncesc . Ne auzim!

Camy & Daria

Varsta Dariucai

Mergi la inceput

Dana, foarte frumoase pozele de la mare ! Imi place asta tare mult! E super dulce Oana !
Mi-au placut si pozele cu voi doua, ca doua floricele!
Cred ca ti-a fost tare dor de Roaxanica! Abia astept sa va vad!

Pupici,

Camy & Daria

Varsta Dariucai

Mergi la inceput