Miresele anului 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Am auzit si eu:
ADEVARAT A INVIAT!!!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

PASTE! Mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!
HRISTOS A INVIAT!

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Fetelor, se zvoneste ca...

HRISTOS A INVIAT !!!!

Poze vechi si noi

ADEVARAT A INVIAT!!!

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra!

Stiu ca n-am mai intrat de mult...sper sa nu ma uitatzi

Aproape am intrat pe ultima suta de metri...o luna si cateva zile pana la nunta... si inca n-am rochitza nici pantofiori....nici verighete... Numai mirele are cotum... Sper sa se rezolve cu bine si la mine... ca vad ca aproape toata lumea are rochitza shi verighete.

Va pupic... Mai vin pe la voi cand am timp...

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

mai avem 2 luni si o saptamana :)

am luat si racoritoarele, mai avem asa:

-fructe
-piscoturi
-invitatii (le-am ales dar trebuie sa duc textul si sa le platesc)
-rochitza si pantofii Alexutzei (am gasit ceva dar tre sa ajung sa le iau)
-costumul lui (ca idee stim de unde il luam, cu tot cu reducere de la Alb si Negru)
-voalul meu (de unde naiba imi iau fratioare voal ca nu gasesc neammmmmmmmmm), jartelutza, cosulet cocarde
-buchetul de flori habar n-am unde sa le fac si cum (aici tare as vrea sa faca treaba asta pt mine )
-m-am decis cum imi fac parul

a, si nu mi-am gasit inca lenjerie

moama ce bine e acasa, am 4 zile deja de cand stau acasa, nu m-am mai duce maine la servici.

Fimea iar e racita, deh, in spiritul caracteristic are deja 2 luni e cand o freaca cu raceala, am ajuns a nu stiu cata oara la antibiotic, si vad ca , desi e un antibiotic superstrong ea tot fornaie, deja ma doare testosul cand o aud behaind.

Soacramea uitasem cat de acra e, bleah, mi-a redeschis ochii de Pasti.

gata ma duc sa intorc puiul in cuptor sa se rumeneasca.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Hristos a inviat! Si sarbatori cu bine, atat cat mai este din ele! Dupa cateva zile departe de casa ne-am intors si noi azi, iar de maine incepem munca. Nu vreau Dar lasa ca sambata plecam in vacanta o saptamana, asa ca sa luam o scurta pauza inainte de a intra pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta. Cum ati petrecut zilele astea? Sper ca ati avut grija cat si cum sa papati astfel ca nu ati avut probleme cu stomacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Hristos a inviat! si La multi ani! pentru toti cei care si-au sarbatorit ziua de nume ieri.

Fetelor, am si eu o intrebare. Stie cineva care e treaba cu piata de flori? Imi scapa numele ei acum, dar stiu ca povestea cineva de ea. M-ar interesa sa stiu care e programul, pentru ca eu stiam ca aduc florile dimineata pe la 4 si acum am inteles ca le aduc pe la 8 seara. Stie cineva? Si inca ceva...cine stie unde gasesc si eu huma sau ceva de genul asta pentru aranjamentele florale? Eventual si la ce pret. Mersic mult.

Nunta noastra
Ziua mea de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by kateryna

Hristos a inviat! si La multi ani! pentru toti cei care si-au sarbatorit ziua de nume ieri.

Fetelor, am si eu o intrebare. Stie cineva care e treaba cu piata de flori? Imi scapa numele ei acum, dar stiu ca povestea cineva de ea. M-ar interesa sa stiu care e programul, pentru ca eu stiam ca aduc florile dimineata pe la 4 si acum am inteles ca le aduc pe la 8 seara. Stie cineva? Si inca ceva...cine stie unde gasesc si eu huma sau ceva de genul asta pentru aranjamentele florale? Eventual si la ce pret. Mersic mult.

Nunta noastra
Ziua mea de nastere

LA MULTI ANI
(scuze pt intarziere)

Si uite poate te ajuta link-ul asta AICI

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

Hristos a inviat!
Am revenit in Bucuresti ,cu forte proaspete; mai e un pic pana la nunta si am niste emotii......
Va sarut , va doresc toate cele bune si sa aveti o nunta frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hristos a inviat!
Pupici la fete si mult succes la pregatiri! Gata...de-acush intrati in "priza"!
Pup

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput